Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Τρείς και ο κούκος



σε παλαιές και νέες  υπό κατάρρευση αυτοκρατορίες
Η αποτυχία της πατριαρχικής τριαδικής αρχής

Ο όρος τριανδρία χρησιμοποιείται πιο συχνά από τους ιστορικούς για να αναφερθεί στην Πρώτη Τριανδρία του Ιουλίου Καίσαρα , του Μάρκου Λικίνιου Κράσσου και του Μεγάλου Πομπήιου και στη Δεύτερη Τριανδρία (το Tresviri reipublicae constituendae ) του Οκταβιανού (αργότερα Καίσαρα Αυγούστου και Μάρκου Αντώνιου ) , Marcus Aemilius Lepidus .
Είναι μια τριαρχία είναι ένας πολιτικός θεσμός που κυβερνάται ή κυριαρχείται από τρία ισχυρά άτομα γνωστά ως triumvirs Η ρύθμιση μπορεί να είναι επίσημη ή ανεπίσημη. Αν και τα τρία είναι πλασματικά ίσα, αυτό συμβαίνει σπάνια στην πραγματικότητα. Ο όρος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει ένα κράτος με τρεις διαφορετικούς στρατιωτικούς ηγέτες που όλοι ισχυρίζονται ότι είναι ο μοναδικός ηγέτης


Αναμφίβολα ο Ιούλιος Καίσαρας υπήρξε από τους πιο αξιόλογους άντρες της Ρώμης όπως και επίσης και ο Μάρκος Αυρήλιος . Η Ρωμαϊκής Δημοκρατία θα τελείωνε με τον φόνο του Ιουλίου Καίσαρα, επιφανούς ανδρός της πρώτης τριανδρίας.
Οι περισσότεροι αυτοκράτορες της Ανατολικής και Δυτικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, τόσο στην αρχή ως Ρωμαίοι πανθεϊστές, όσο και μετά ως χριστιανοί μονοθεϊστές- πολυθεϊστές στο θρήσκευμα, ήταν έκφυλοι διεφθαρμένοι εξουσιομανείς ανισόρροποι και αποτυχημένοι.

Οι γυναίκες τους απίστευτα δυστυχισμένες και τα παιδιά δολοφονημένα. Πολλοί, σχεδόν πάντα, κατέληγαν μοναχοί και μοναχές τυφλοί , και ρινοακρωτηριασμένοι.
Το 3 δεν παράγει τίποτα, όταν είναι από την ίδια δομή και ουσία και απουσιάζει η θηλυκή Σοφία.
Οι γυναίκες περιθωριοποιούνται στο ρόλο της πόρνης και της γλάστρας ανθοδέσμης συζύγου και οι άντρες εκθηλυκοποιούνται, εξορίζονται και ευνουχίζονται από τους αυταρχικούς πατέρες της εξουσίας.
Τι αποφάσεις να πάρουν ακόμη και οι καλύτεροι, τρεις άντρες μαζί ή ακόμη και τρεις γυναίκες μαζί ; Καμία. Ούτε να γεννήσουν τίποτα μπορούν.
Ετσι κάθε φορά ο κόσμος οδηγείται στην αβάσταχτη ελαφρότητα της εντροπίας
Όποια απόφαση και να πάρουν θα λείπει η αρσενική πυγμή  σε συνεργασία με  τη θηλυκή διορατική σοφία.
Το μέτρο και η αρμονία. Και φαίνεται σε αυτό το χάλι που έχει ο κόσμος εξ αιτίας τους.

Εχουμε πολλές τριανδρίες και σε οικονομικό επίπεδο, εκτός απο το πολιτικό και φυσικά στο θρησκευτικό όπου η γυναικεία μορφή είναι μισητή και εκτοπισμένη , γιατί ως γνωστό όλες οι θρησκείες με τις γυναίκες έχουν ένα θεματάκι.

Ολοι αυτοί λοιπόν οι λεβεντολεβέντες προσπαθούν να λύσουν διάφορα κοινωνικά προβλήματα εις μάτην, γιατί η ενέργεια είναι στο ναδίρ.
KINEZIKH ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ
Ο Μάο Τσε Τουνγκ , ο Ζου Ενλάι και ο Λιου Σαόκι είχαν τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας το 1949 και θεωρούνται ως τα τρία μέλη με τη μεγαλύτερη επιρροή της πρώτης γενιάς των Κινέζων κομμουνιστών ηγετών. Ο Μάο και ο Ζου κατάφεραν να παραμείνουν στα υψηλότερα επίπεδα εξουσίας μέχρι τον θάνατό τους το 1976. Σε αντίθεση με αυτούς ο Λιου, ο οποίος υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου και αργότερα ως Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας , ο ονομαστικός ντε jure αρχηγός του κράτους , εκκαθαρίστηκε στην πολιτιστική επανάσταση το 1968. Πέθανε στα τέλη του 1969 κάτω από σκληρή μεταχείριση.
ΡΩΣΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ
Όταν ο Βλαντιμίρ Λένιν υπέστη το πρώτο του εγκεφαλικό τον Μάιο του 1922, ιδρύθηκε μια Τρόικα για να κυβερνήσει τη χώρα στη θέση του, αν και ο Λένιν επέστρεψε για λίγο στην ηγεσία από τις 2 Οκτωβρίου 1922 έως ότου ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο στις 9 Μαρτίου 1923 τερμάτισε τον Λένιν. πολιτική καριέρα. Η Τρόικα αποτελούνταν από τους Λεβ Κάμενεφ , Ιωσήφ Στάλιν και Γκριγκόρι Ζινόβιεφ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ
Άλλες γνωστές τριανδρίες στην νεότερη ελληνική Ιστορία ήταν η Τριανδρία της "Ηνωμένης Αντιπολιτεύσεως" στην Κρήτη (Ελ.Βενιζέλος, Κ.Φούμης, Κ.Μάνος), η τριανδρία της Εθνικής Άμυνας (Βενιζέλος, Κουντουριώτης, Δαγκλής), η τριανδρία των Νεοτούρκων, η τριανδρία του κινήματος 1922 και η τριανδρία της 21ης Απριλίου.

Στη Βίβλο οι τριανδρίες εμφανίστηκαν σε μερικά αξιοσημείωτα γεγονότα τόσο στην Παλαιά Διαθήκη όσο και στην Καινή Διαθήκη . Στο Βιβλίο της Εξόδου ο Μωυσής , ο αδελφός του Ααρών και, σύμφωνα με ορισμένες απόψεις, ο ανιψιός ή ο κουνιάδος τους, ο Χουρ ενήργησαν με αυτόν τον τρόπο κατά τη διάρκεια της Μάχης του Ρεφιδίμ εναντίον των Αμαληκιτών . [Έξοδος 17:10] [1] Στα Ευαγγέλια ως ηγετική τριάδα μεταξύ των Δώδεκα Αποστόλων σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της δημόσιας διακονίας του Ιησού έδρασαν ο Πέτρος , ο Ιάκωβος, γιος του Ζεβεδαίου και ο αδερφός του Ιωάννης. Δηλ. 12  ανδρες  και 1 ο Παύλος 13 , με τις γυναίκες εκτοπισμένες τι μπορούν να πούν τι μπορούν να σκεφτούν  για τον κόσμο, αφού η ενέργεια δεν κυλάει ομαλά και δεν υπάρχει ανταλλαγή.

Τι μπορεί να μας πεί ένας ρασοφόρος άνδρας ταγμένος στο θεό, που δεν έχει αγαπήσει ποτέ μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά μαζί της που δεν έχει ξενυχτίσει για αυτά που δεν αγωνιά που δεν έχει βγεί για το μεροκάματο για να πληρώσει τα φροντιστήρια, το φαγητό τους, την φροντίδα τους;;; . Τι να μας πούν για την ΖΩΗ;;;;; αφού είναι έξω απο το ρεύμα της και την ενέργεια της.

Όλα τα προβλήματά μας στην ύλη είναι θέμα ενέργειας. Ο πλήρης ξεπεσμός που σε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που κυκλοφορεί πλέον σε όλη την ανθρωπότητα δεν είναι μόνο οικονομικός και ηθικός λόγων κρίσης αξιών , αλλά βαθύτατα ενεργειακός.





Α μαρτία είναι η μη σωστή χρήση της ενέργειας!

Ο Αϊνστάιν, ο οποίος επιδέξια αξιοποίησε τις σκέψεις κι’ αλλων συνάδελφων του
επιτυχώς και αναδείχτηκε σε σταρ του συστήματος,στη θεωρία της σχετικότητας και της εξίσωσης που, συνδέονται με το όνομα του, μιλάει για την σχέση που συνδέει την ενέργεια με την ύλη.
Ενέργεια=μάζα επι το τετράγωνο της ταχύτητας του φωτός

Σ’αυτή την σχέση αποδεικνύεται πως η ενέργεια, το πνεύμα, ο Θεός μετατρέπεται σε ύλη και δημιουργεί τον κόσμο.
Ποια είναι η διαφορά της ύλης και της ενέργειας;
Η πυκνότητα και η συχνότητα.
Η ύλη έχει πιο μεγάλη πυκνότητα και πιο χαμηλές δονήσεις , κραδασμούς.
Η σταθερά c δεν είναι ακριβώς η ταχύτητα του φωτός γιατί τίποτε δεν είναι σταθερό στο σύμπαν ,
αλλά μια απαιτούμενη » σταθερά αλληλεπίδρασης» ανάμεσα στους δυο πόλους της επίγνωσης..
Ετσι μπορεί να λεχθεί , πως η εξελισσόμενη συνείδηση m ,πολλαπλασιασμένη με την συμπεριεκτικοτητα c, το γινόμενο των δυο πόλων της επίγνωσης, ισούται
με την έμφυτη συνείδηση , την πρωταρχική Ε.
.
Αυτός δεν ο τρόπος με τον οποίο βλέπουν η πλειονότητα των επιστημόνων,το νόμο της σχετικότητας, όμως τελικά και ειρωνικά αυτή είναι και η ακριβής σημασία της λέξης σχετικότητα..
Ο χειρισμός της συνείδησης και της ενέργειας κάνει κάποιον μάγο,
η εκλογίκευση αυτού του χειρισμού θα τον κάνει φιλόσοφο και,
η υπεράξια φτιάχνει τον επιστήμονα.
Ποια είναι η διάφορα της μαγείας από την επιστήμη?
Καμία!.
Είναι απλώς θέμα χρόνου, κάτι που δεν καταλαβαίνουμε σήμερα και το λέμε μαγεία ,
αύριο όταν το κατανοήσουμε, να το ονομάσουμε επιστήμη.
Είναι η σύνδεση του Αγνώστου με το Γνωστό.
Είναι ο κόσμος της ύλης και της αντιύλης,του σωματιδίου και του αντισωματιδίου,
της ενέργειας και της μάζας,του πνεύματος και του ανθρωπίνου όντος,
του αρχιτέκτονα και του MATRIX,της μυστικής γνώσης και της λογικής!

Ο μύστης φτιάχνει τον φιλόσοφο,ή τον «θεό»,ο φιλόσοφος δημιουργεί τον επιστήμονα,και ο επιστήμονας κατασκευάζει,… τον τεχνοκράτη στυγνό, δογματικό, υπερόπτη, υλιστή.

Μετά ακολουθούν οι «καταναλωτές» «οπαδοί»…των διαφόρων φανατικών βαθμίδων παντός είδους.

Γνώση χωρίς αυτογνωσία, σοφία και συμπεριεκτικότητα όλων των πλευρών-της γνώσης-είναι πάντοτε…»άδεια» και επικίνδυνη.

Ο ευφυής Οδυσσέας άκουγε πάντα τη γνώμη της Αθηνάς της θηλυκής αρχής και έγινες σοφός εξαιτίας της.
"
Η Αθηνά αποκαλύπτει την Ιθάκη στον Οδυσσέα "
18 αιων.Pavia, Musei Civici Del Castello Visconteo, Pinacoteca Malaspina 
Giuseppe Bottani

Στο συμβούλιο των θεών του Ολύμπου, οι αρχές ήταν ισόποσες, έξι   6 θηλυκές αρχετυπικές ενέργειες, και  6 αρσενικές σε απόλυτη αρμονία και συνεργασία.  Τα 6 ζευγάρια, οι 6 πολικότητες

Η συνέλευση των θεών,  οι δώδεκα Ολύμπιοι. Ραφαήλ.
 1518  Villa Farnesina, Rome

Η  άφυλη εξουσία,  ανησυχεί για την διατήρησή της , καθόλου σοφή , μειώνει συνέχεια το επίπεδο ενέργειας της μάζας για  να την χειραγωγεί. Δεν καταλαβαίνει μέσα στην αλαζονεία της πως με την κοντόφθαλμη λογική  της  επιταχύνει τον επιθανάτιο ρόγχο της.
Και η τελική πτώση της ενέργειας με ένα ΘΑΝΑΤΟ ισοδυναμεί, και είναι προ των πυλών, για όλη την ανθρωπότητα αυτή τη φορά και ένα τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών, …την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
και οι 3 καμπαλέρος θα απομείνουν ολομόναχοι γιατί θα έχει πετάξει και ο κούκος.


Η ιερή τρόικα τριανδρία
Η αβάσταχτη ελαφρότητα της εντροπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου