Τρίτη 12 Απριλίου 2022

157 νύχτες στο Θιβετ





Θιβέτ, «η στέγη του κόσμου» της Λεμουρίας το κέντρο της θεοσοφίας

Το Θιβέτ εκτείνεται ανάμεσα σε δύο χώρες με μεγάλο πολιτισμό, την Ινδία και την Κίνα. Το όνομά του προέρχεται από σανσκριτική λέξη και σημαίνει «ουρανός». Βρίσκεται σε υψόμετρο 5.000 μέτρων και συχνά αποκαλείται «η πύλη του κόσμου». 
Σύμφωνα με τον μύθο, οι Θιβετιανοί -στην πλειοψηφία τους Βουδιστές- κατάγονται από την ένωση ενός πιθήκου, που αποτελεί ενσάρκωση του Βούδα, και μιας δράκαινας.

"7 Years in Tibet "βασισμένο στο βιβλίο του 1952 του Αυστριακού ορειβάτη Heinrich Harrer κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.
Ο συμμετέχων μέλος του ναζιστικού κόμματος Peter Aufschnaiter δείχνει κ το ενδιαφέρον του θεοσοφιστή Χίτλερ για την Θιβετιανή Σαμπάλα της Ανατολής

Ο μεγάλος έρωτας του Αδόλφου για την μυστικιστική ανατολή καθώς και πολλών μελών των ΝΑΖΙ.
Ο φύρερ του Γ Ράιχ ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για το Θιβέτ και έστειλε εξερευνητές εκεί. 
Η ταινία «7 χρόνια στο Θιβέτ» με τον Brad Pitt αναφέρεται σε πραγματική ιστορία. Η αληθινή ιστορία ενός κατάσκοπου Αυστριακού αλπινιστή. Οι Γερμανοί 1938-1939 εξερευνούν το Θιβέτ με επικεφαλής τον αξιωματικό των SS Ernst Schäfer.
Επίσης στην Αίγυπτο και τους Φαραώ έστειλε αποστολές και εκτιμούσε ιδιαίτερα το Ισλάμ.

«Οι λαοί του Ισλάμ θα είναι πάντα πιο κοντά σ’ εμάς απ’ ότι, λόγου χάριν, η Γαλλία». Α. Χίτλερ

O εθνικοσοσιαλισμός είναι «θρησκεία» όπως και πολλά άλλα πράγματα. 

Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ένα κίνημα που άνθισε στις αρχές του 20ου αιώνα στην Γερμανία και οι ρίζες του βρίσκονται στην αρχαία Ασία Λεμουρία. 
Εμπνεύστηκε από την δεξιόστροφη Ιδεολογία της θεοσοφίας της Αλίκη Μπέϊλη γιατί ο κομμουνισμός επηρεάστηκε από την αριστερόστροφη θεοσοφία της Αννί Μπεζάν.
Η κάθε ιδεολογία όπως και κάθε θρησκεία φυσικά έχει τη μεταφυσική της πλευρά και την εσωτερική γνώση στην οποία στηρίζεται και από την οποία κινείται και διακινείται προς εκλαΐκευση προ το πλήθος που απευθύνεται.
Η θεοσοφία της Γερμανορωσίδας Μαντάμ Μπλαβάτσκι ξεκίνησε από το Αρμενιστάν,Ινδουϊστάν Ανατολικά προς Δυτικά στο Ατλαντιστάν. Μετά κινήθηκε στο Ευρωπαϊστάν για να δημιουργήσει όλα τα -σταν δημιουργώντας ταυτοχρόνως και τους δύο παγκόσμιους πολέμους, το μεταναστευτικό το προσφυγικό. Δημιούργησε το πρόβλημα για να πουλήσει «την λύση» με τους ακριβοπληρωμένους διεθνείς οργανισμούς μανδαρίνων με τους παχυλούς μισθούς.
Η θεοσοφία είναι ένα κίνημα που ξεκίνησε στο τέλος του 19ου αιώνος με την Γερμανορωσίδα Μπλαβάτσκυ, νόμιμη κληρονόμο του Διοικητή του Κυβερνείου του Ερεβάν, (της Αρμενίας ) δισεκατομμυριούχου στρατηγού Nikifor Vladimirovich Blavatsky, η οποία με καθοδηγητή ένα Θιβετιανό δάσκαλο άλωσε Δύση και Ανατολή. Εισχώρησε στα υψηλά κλιμάκια της μασονίας με αριστερόστροφη απόκλιση την Ανί Μπεζάν και δεξιόστροφη την Αλίκη Μπέιλη τον εκδοτικό οίκο Lusis Trust της οποίας χρησιμοποιεί ο θεοσοφιστής ΟΗΕ.

Η Θεοσοφία εμφανίζεται ως μία υπέρ- θρησκεία, όπου οι ιδρυτές διάλεξαν  από τις θρησκείες και τα φιλοσοφικά συστήματα αυτά τα στοιχεία που ήθελαν,  συγκέρασαν ένα σύνολο ετερόκλητων  δοξασιών, τις ερμήνευσαν  κατά το δοκούν και  τις εμπλούτισαν με τον δικό τους τρόπο ώστε να είναι εύπεπτες απο το καταναλωτικό κοινό και βγήκαν  να το παίξουν μεσσίες

Η Μπλαβανσκυ απο Μέντιουμ ιδρύτρια της Θεοσοφικής Εταιρείας το 1875, στο BIG APPLE, Ν. Υόρκη

Οι οπαδοί της θεοσοφίας υποστηρίζουν ότι η θεοσοφία είναι το «το σώμα της αλήθειας» που αποτελεί τη βάση όλων των θρησκειών. Η θεοσοφία, ισχυρίζονται, ότι αντιπροσωπεύει μια σύγχρονη έκφραση του Σανατάνα Ντάρμα, της «Αιώνιας Αλήθειας», σαν κατάλληλης θρησκείας.

Τα πέντε εμφανή σύμβολα στη σφραγίδα της Θεοσοφικής Εταιρείας είναι το Αστέρι του Δαυίδ, το Ανκ (☥), η Σβάστικα, ο Ουροβόρος, και πάνω από τη σφραγίδα είναι το Ωμ. Γύρω από τη σφραγίδα είναι γραμμένα τα λόγια: Δεν υπάρχει υψηλότερη θρησκεία από την Αλήθεια.
Πάντα ντύνουν με ωραία λόγια τις προθέσεις τους, και η θεοσοφία ήταν το εισιτήριο για να εισχωρήσουν στην Νέα Εποχή καπελώνοντας τα πάντα. New age, Τα παιδιά των λουλουδιών, κοινόβια, Μάταλα, ναρκωτικά, Μπάγκαβαντ Γκιτά, γκουρού κλπ. έκαψαν τελείως την γενιά των ΄60


Η Αγγλίδα Άννα Μπεζάντ η σοσιαλίστρια με τα φιλαράκια της έψαχναν να βρούν ένα Μεσσία σε εξωτικά μέρη , για να είναι πιο πιασάρικο το θέμα, πήγαν λοιπόν που αλλού στις Ινδίες, εκεί βρήκαν ένα φτωχό ορφανό παιδάκι και τον παρουσίασαν στον κόσμο ως τον νέο μεσσία ενσάρκωση του Βούδα τον Κρισναμούρτι (1908). Το τρέλλαναν το παιδάκι, το έφεραν στην Αγγλία και άρχισε η κατήχηση, τον περιφέρανε σε όλο το κόσμο Τότε, παρουσιάζεται και το πρώτο σχίσμα μεταξύ των θεοσοφικών εταιριών, καθώς η της Γερμανίας δεν δέχτηκε τον Κρισναμούρτι.
Αργότερα ο ίδιος, δήλωσε στον δημόσιο τύπο στις 26/11/1931 ότι «έχασα κάθε τέτοια παραίσθηση και αισθάνομαι πολύ καλά ότι είμαι τόσο λίγο μεσσίας όσο και εσείς ο ίδιος». Ετσι ο ίδιος ο Κρισναμούρτι και μπράβο του, τους αποδόμησε και έτρεχαν να τα μαζέψουν.
Το κακό είναι ότι  μετά φορτώσανε στην ανθρωπότητα τον Χιτλερ και μετά το 2ον παγκόσμιο πόλεμο ίδρυσαν τον ΟΗΕ  μαζί με άλλους οργανισμούς, και εδώ και 75 χρόνια αλωνίζουν και ανακατεύουν την παγκόσμια σούπα.



Στην Γερμανία, η θεοσοφική εταιρία αποχωρίστηκε από τις υπόλοιπες και μετονομάστηκε σε άνθρωπο-σοφιστική ή Ροδοσταυρική εταιρία. Οι Ροδόσταυροι είναι ο 18ος βαθμός μύησης στην μασονία, πράγμα που δείχνει την σύνδεση θεοσοφίας και μασονισμού.
Έχουμε πολλές θρησκείες για όλα τα γούστα ,και άλλους τόσους θεούς, σχεδόν όσους και ανθρώπους. Kάθε άνθρωπος έχει τη θρησκεία του και φτιάχνει ένα Θεό που τον βολεύει για τον πιστεύει. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα αρχίζει όταν θέλει να επιβάλει την θρησκεία και την πίστη του. Τότε αρχίζουν τα μεγάλα προβλήματα και οι πόλεμοι φυσικά. Έχουμε τη θρησκεία του χριστιανισμού, του ιουδαϊσμού του μουσουλμανισμού του βουδισμού των ποδοσφαιρικών ομάδων, τη λατρεία του χρήματος, τη θρησκεία του σεξ ,τη θρησκεία του φαγητού, τις θρησκείες διαφόρων ιδεολογιών όπως είναι η θρησκεία κομμουνισμού κ.α
Τι είναι αυτό θα χαρακτηρίζει την θρησκεία και τους θρησκευόμενους;;
Η εμμονή, η σωτηρία και φανατισμός. Το κόλλημα της βελόνας, του παγώματος και παγιώματος της αντίληψης και ένα χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας, πέραν του ότι θέλουν να σε σώσουν από κάτι. Οι θρησκευόμενοι άνθρωποι, όπου και σε ό,τι πιστεύουν είναι φανατικοί, είναι παγιωμένοι σε ένα σημείο, έχουν ένα μοναδικό στερεότυπο σημείο αντίληψης και δεν αντιλαμβάνονται τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της μεταφυσικής την οποία αρνούνται οι…. φανατικά ορθολογιστές, ποιοι άλλοι, «θρησκευτές» και αυτοί.

Βλέπουν τον Θεό που θέλουν, πιστεύουν στα θαύματα που ελπίζουν, αντιλαμβάνονται μόνο τη μία πλευρά των πραγμάτων λόγω στενότητος πνεύματος και όρασης. Φυσικά άμεση κατάληξη αυτού του γεγονότος είναι η βία, θέλουν να επιβάλλουν με τη βία το πιστεύω τους και το κάνουν για να σε σώσουν. Όλοι και όλες οι θρησκείες και ιδεολογίες καταλήγουν σε αυτή την βία της σωτηρίας για το καλό σου.
Είναι πολύ εύκολο να αντιληφθεί κανείς ένα θρησκευόμενο άνθρωπο της θρησκείας γιατί είναι αδύνατο να κάνεις μία διαλεκτική και διαλεκτική συζήτηση μαζί του. Είναι φανατικός σε αυτό που πιστεύει. Έτσι είναι αδύνατο να κάνεις μία συζήτηση έναν χριστιανό, με ένα μουσουλμάνο, με ένα εθνικοσοσιαλιστή με έναν κομμουνιστή με έναν καπιταλιστή, ακόμη και με ένα φανατικό ορθολογιστή. Πιστεύει ακράδαντα αυτό που πιστεύει, για αυτό το λόγο δεν γίνονται και ωραίες συζητήσεις και δεν υπάρχουνε οι αντίστοιχοι ουσιαστικοί ωραίοι διάλογοι μαιευτικής συζητήσης. Μόνο στα ωραία έργα απολαμβάνεις τέτοιους διαλόγους.
Η αποκρυφιστική πλευρά του εθνικοσοασιαλισμού αναλύεται καταπληκτικά στο βιβλίο του Vernon Gerson: ναζισμός μυστική εταιρεία.
Το ολόγραμμα του εθνικοσοσιαλισμού διακρίνεται καθαρά στο πρόσωπο του αρχηγού,
του Αδόλφου Χίτλερ. Φυτοφάγος φιλόζωος μισογύνης μισάνθρωπος . Eκείνο που τον χαρακτηρίζει είναι ο τρόπος ομιλίας του, τόσο νευρικός, τόσο νευρωτικός, τόσο φανατικός τόσο αλλοπρόσαλλος. Οι περισσότεροι είναι από τους οπαδούς της εθνικοσοσιαλιστικής θεωρίας έχουν αυτόν τον το νοσηρό τρόπο ομιλίας, σήμα κατατεθέν.


Τα SS είναι το Κεφάλι και η Ουρά του πρώτου Δράκου της Λεμουροασίας. 
Είμαστε όλοι απόγονοι του πιθήκου και του δράκου; Μπορεί, της αμοιβάδος οπωσδήποτε , αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνουμε ο πλανήτης της αμοιβάδος, ούτε του πιθήκου ,ούτε του δράκου, με θιβετιανούς γκουρού δασκάλους στη κορυφή της ιεραρχίας του κόσμου.


Το ναζιστικό σύμβολο του «μαύρου ήλιου» στο κάστρο Βέβελσμπουργκ, στη Γερμανία.


Ράιχ σημαίνει αυτοκρατορία είναι από τον βασιλιά Ήλιο ΡΑ με την προσθήκη γερμανικής κατάληξης και οι ρίζες του βρίσκονται βαθιά στο χρόνο στην αρχαία ΛεμουΡΑ που ήταν η μεγάλη αυτοκρατορία τότε και συνεχίστηκε με την Βαβυλωνία, τον ινδουιστή ΡΑΜΑ, από την Ραμαγιάμα, τον αιγύπτιο θεό Ρα και το περίφημο μάτι του ένα και μοναδικό παρόμοιο με του Ώρου.
Οι σχέσεις του Γ Ράιχ με τον μυστικισμό και την θεοσοφία είναι πολύ γνωστές , αποκαλύπτονται και από το βιβλίο Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ του GERSON VERNER, άκρως διαφωτιστικό.

Για να κατακτήσεις ένα έθνος, πρώτα αφόπλισε τους πολίτες του. Α. Χίτλερ

Η σβάστικα είναι ένα αρχαίο σύμβολο της Λεμουρίας όπως μας περιγράφει αναλυτικά στο βιβλίο του Λεμουρία: “Η Χαμένη Ήπειρος θεών και ανθρώπων” ο James churchward. Θεωρείται τότε προφανώς, ως το σύμβολο της καλής τύχης ( δεν έφερε και πολύ τύχη στους ΝΑΖΙ που για αυτό τον λόγο υιοθέτησαν, όπως και γενικότερα οι σταυροί μόνο οδύνες και μαρτύρια φέρνουν ) απαντάται τόσο στην Ασία όσο και στην Αμερική . Ο ίδιος ο μασόνος Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, ο διάσημος συγγραφέας και ποιητής του Αν – το έχει χρησιμοποιήσει στα πρώτα του βιβλία.

Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν. Α. Χίτλερ
Ο ίδιος ο Χίτλερ υπήρξε ένας ανήσυχος ζωγράφος και μικρόβαθμος λοχαγό κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ( που σώθηκε από τύχη ) έχει πολλά από τα στοιχεία της θεοσοφίας ως χαρακτήρας. Φυτοφάγος φιλόζωος ιδιαίτερα, ανύμφευτος (στο παραπέντε παντρεύτηκε την καημένη Εύα Μπράουν που κρατούσε κλεισμένη στους μυστικούς πύργους του και… άτεκνος.
Ο ίδιος υπέρμαχος της Αρίας Φυλής δεν φρόντισε να διαιωνίσει “το πολύτιμο του DNA” μέσω τεκνοποίησης όπως και οι περισσότεροι από τους αρχηγούς θεοκρατικής και θεοσοφικής σχολής. Γιατί άραγε;;;; Γιατί δεν κάνουν παιδιά οι Πάπες και οι Πατριάρχες και εφαρμόζουν προσωπική αντισύλληψη επιλογής ενώ, στο ποίμνιο το απαγορεύουν;;; Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί με το χέρι στη καρδιά και όχι σε συνέδρια γονιμότητος.

Η συμμαχία του με την αυτοκρατορική Ιαπωνία δείχνει επίσης τις καλές του σχέσεις με την Ανατολική Λεμουρία του ανατέλλοντος Ηλίου ΡΑ.
Ο Χίτλερ αναδείχθηκε από τους βαθείς κύκλους του Θεοσοφίας οι οποίοι τον προώθησαν για δικούς τους ίδιους λόγους που ίσως και να μη γνώριζε και μη καταλάβαινε και ο ίδιος. Ίσως όταν κάποια στιγμή ξέφυγε τελείωσε η κατάσταση και εξελίχθηκε σε εντελώς παρανοϊκή αποφάσισαν να τον καταργήσουν εν μία νυκτί, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτούς τους τύπους με την ασυμμάζευτη εξουσιομανία και τη λατρεία για μία αυτοκρατορία.
Η θεοκρατία υπήρξε παρά τω πλευρώ του, ούτε το θεοκρατικό κράτος του Βατικανό αντέδρασε, ούτε τον αφόρισε, ίσα-ίσα συνεργάστηκε θαυμάσια μαζί του και στη φύλαξη χρυσού, αλλά ούτε και η θεοκρατική Αθωνική πολιτεία προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Αντιθέτως, έστειλε γράμμα διπλωματικό στο οποίο ευχόταν μακροημέρευση και υγεία στον καγκελάριο της Γερμανίας. Τόσο «διπλωματικοί» αποδεικνύονται οι αδιάλλακτοι μοναχοί για την ησυχία τους.
Αλλά και η μουσουλμανική Τουρκία του θεοσοφιστή Κεμάλ (υπέγραψε το σύμφωνο Γερμανοτουρικής φιλίας το 1941) πήρε το μέρος του, μαζί με τους Σούφι και τους Ρούμι αγκαλιά.
Η Βασιλική Ιταλία (παλαιοί ΡΟΥΜ Τρώες) μέσω του βασιλικού Οίκου της Σαβοΐας αγκάλιασε το βασίλειο της Αλβανίας και ήθελε να μετατρέψει την Ελλάδα στο βασίλειο της Γ Ρωμαϊκής Τροίας.

Ευτυχώς τελείωσε ο 20ος αιώνας τελείωσε και η Εποχή των Ιχθύων και  θεοσοφίες , θεοκρατίες και αυτοκρατορίες οδεύουν στον πάτο της ερήμου Γκόμπι  μαζί με τους δεινόσαυρους, που τόσο λατρεύουν.

Είναι μεγάλη τύχη για τους ηγέτες που οι λαοί δεν σκέπτονται. Α. Χίτλερ

Διασχίζοντας και βγαίνοντας αλώβητοι απο την ερημιά της άνυδρου Ερήμου Γκόμπι , περιοχή της Κεντρικής Ασίας . Το Γκόμπι (από Μογγολικό γκόβι , που σημαίνει «χωρίς νερό μέρος») εκτείνεται σε τεράστια τμήματα τόσο της Μογγολίας όσο και της Κίνας . Σε αντίθεση με την ίσως ρομαντική εικόνα που συνδέεται εδώ και καιρό με αυτό - τουλάχιστον στο ευρωπαϊκό μυαλό - ήταν μια απομακρυσμένη και ανεξερεύνητη περιοχή, μεγάλο μέρος του Γκόμπι δεν είναι αμμώδης έρημος αλλά γυμνός βράχος
Το μέλλον ανήκει όμως σε Αλκίνοες Λογικές και Νοήμονες Πολιτείες και ……Πολίτες που σκέπτονται


Οι ρίζες του εθνικοσοσιαλισμού

3 σχόλια:

  1. Ερημος Γκόμπι
    https://delphipages.live/el/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/gobi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μυστικά του πελώριου αποτυπώματος
    https://www.kathimerini.gr/life/science/877923/ta-mystika-toy-pelorioy-apotypomatos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Τάγμα του Άστρου στην Ανατολή (OSE) ήταν ένας διεθνής οργανισμός με έδρα το Μπενάρες (Βαρανάσι) της Ινδίας , από το 1911 έως το 1927. Ιδρύθηκε από την ηγεσία της Θεοσοφικής Εταιρείας στο Adyar, Madras (Chennai) , με σκοπό να προετοιμάστε τον κόσμο για την άφιξη μιας φημισμένης μεσσιανικής οντότητας, του Παγκόσμιου Δάσκαλου ή του Μαϊτρέγια . Ο ΟΣΕ απέκτησε μέλη παγκοσμίως καθώς επεκτάθηκε σε πολλές χώρες. το ένα τρίτο των διαφορετικών μελών του γ.  Το 1926 δεν ήταν μέλος της Θεοσοφικής Εταιρείας. Πρόδρομος του ΟΣΕ ήταν το Τάγμα του Ανατέλλοντος Ηλίου (1910–11, επίσης στις Μπενάρες) και διάδοχος οOrder of the Star (1927–29, με έδρα το Ommen , Ολλανδία ). Η πρόδρομη οργάνωση δημιουργήθηκε αφού κορυφαίοι Θεοσοφιστές ανακάλυψαν έναν πιθανό υποψήφιο για τον νέο μεσσία στον τότε έφηβο Τζίντου Κρισναμούρτι (1895–1986), έναν Νοτιο Ινδικό Βραχμάνο που τοποθετήθηκε ως Επικεφαλής του Τάγματος. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα ο Κρισναμούρτι απέρριψε τον μεσσιανικό ρόλο, απέρριψε την αποστολή του Τάγματος και το 1929 διέλυσε τον διάδοχο του ΟΣΕ. Η ίδρυση και η δράση αυτών των οργανώσεων, καθώς και η εν πολλοίς απροσδόκητη διάλυση του διαδόχου του ΟΣΕ, προσέλκυσαν την προσοχή των ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του κοινού. Οδήγησαν επίσης σε κρίσεις στη Θεοσοφική Εταιρεία και σεσχίσματα στη Θεοσοφία.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Order_of_the_Star_in_the_East

    ΑπάντησηΔιαγραφή