Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Ενα παρα- μύθι με Δράκους





Κάθε παραμύθι έχει τον δράκο του και κάθε θρησκεία τον υιοθετεί έμμεσα ή άμεσα ως Κύριο και Αφέντη των δούλων της για να μπορεί να εξουσιάζει και τον λαό να απομυζεί με τον τρόμο και την κολακεία γλοιωδία. 
Οι θρησκείες κατασκευάζουν δούλους και οι αυτοκρατορίες υπηκόους.



"Η κινητήρια δύναμη του πολέμου είναι ο χρυσός." Πίνδαρος

"Σταμάτα να προσεύχεσαι και άρχισε να σκέφτεσαι"

Ανατολικός Ολοκληρωτισμός ο Ευρασιατισμός της Νέας Λεμουρίας

Η Ευρώπη γεωγραφικά είναι μια χερσόνησο της Ασίας και είναι η Ελλάδα μία χερσόνησος της Ευρώπης το κέντρο της Ανατολής και Δύσης και η στρατηγική θέση γέφυρα των δύο αντιλήψεων εξουσιών και ιδεολογιών της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας.
Η Ασία η Παλαιά Λεμουρία ήταν η χώρα του Δράκου μετά την εξαφάνιση των δεινοσαύρων και την ανάδειξη νέων όντων και οι Παλιές Διαθήκες Συμφωνίες μιλούν για την εποχή αυτή και όλες οι Μυθολογίες. 
Η Τιτανομαχία από την πλευρά της Ελληνικής Μυθολογίας αναφέρεται περιγραφικά στην αρχή και στο τέλος της με τη νίκη του Διός αυτοσύστατου νου κατά των τρικεφάλων και δικεφάλων λεμούριων όντων και των μονόφθαλμων Κυκλώπων. Την αρχή του homo sapiens και της περιπέτειας του.

Η Γνώση του Δράκοντα περνά μέσα από τις θρησκείες που τα ιερατεία δημιουργούν και φτιάχνουν τις καινούργιες κρατικές εξουσίες.
Όλες οι ανατολικές θρησκείες είναι παγιδευμένες στην άγνωστη Ποσειδώνια θάλασσα της αντίληψης και παγιδεύουν και το μυαλό του ανθρώπου . Τον κρατούν δέσμιο της εξουσίας των εκπροσώπων του μεγάλου Δράκου. Ο μεγάλος Δράκος είναι πάντα παρών και στις ανατολικές θεοκρατίες και στις δυτικές Θεοσοφίες.
Ο χριστιανισμός κινήθηκε από ανατολικά δυτικά και άλωσε τη Δύση και μεταφορικά και κυριολεκτικά τον καιρό της εξουσίας του ως απόλυτη θεοκρατία εξουσία, αλιεύοντας συνειδήσεις στα θολά νερά.
Η Μπλαβάτσκυ εισήγαγε με τη βοήθεια θιβετιανών δασκάλων που κατείχαν τη γνώση και τα αρχεία του μεγάλου Δράκου την πανθρησκεία, με την θεοσοφία που αναδείχθηκε ως εξουσία στη Νέα Υόρκη το κέντρο του καπιταλισμού και το Μεγάλο μήλο.

Από κει και μετά, με τη γονιμότητα και τον γάμο αυτού του ιδεολογικού ζευγαριού, του καπιταλισμού και του κομμουνισμού, αρχίσανε να γεννούν πολλά ποσειδώνια παιδιά μαζί με τα ναρκωτικά, τα παιδιά των λουλουδιών, της μίας θρησκείας και της μιας φυλής, μόνο που τα παιδιά της αφροασιατικής φυλής γεννιούνται περισσότερα λόγω της ανεξέλεγκτης γονιμότητας που κυριαρχεί στα θεοκρατικά και κομμουνιστικά κράτη.
Η Δύση κοιμόταν τον ύπνο «του ωραίου κοιμωμένου» και ο Άτλας για να βγάζει αυτός λεφτά, είχε αγγαρέψει παγιδέψει τον Ηρακλή τον Ουρανό να κρατεί και να τάζει στα υπνωτισμένα πλήθη, Αθανασία μαζί λαγούς με πετραχήλια.

Και έτσι φτάσαμε στο σημείο αυτό η Ελλάδα για να φλερτάρει με τον κομμουνιστικό αριστερό ευρασιατισμό από την μία πλευρά και από την άλλη με τον δεξιό καπιταλιστικό ατλαντισμό. Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη δηλαδή.
Για κάποιους θρησκόληπτους Ρωμιοπατριώτες, η Οθωμανική αυτοκρατορία θεωρείται συνέχεια της Βυζαντινής αυτοκρατορίας λόγω και της αδελφοσύνης της χριστιανοσύνης με τη μουσουλμανική αδελφότητα. Ραγιάς γεννήθηκες ραγιάς και θα πεθάνεις, για μερικούς δεν αλλάζει η νοοτροπία όσοι αιώνες και να περάσουν.
Για αυτό τον λόγο θέλουν την ένωση της Ευρασίας με τη Ρωσία Γ Ρώμη να ηγείται της ορθοδοξίας και να εγγυάται τα προνόμια των χριστιανών στην Νέα  Λεμουρία Αυτοκρατορία μαζί με τον νέο Σουλτάνο. 
Το μόνο που ξεχνούν και αγνοούν είναι ότι η Ανατολή ήταν πάντα η χώρα του δράκου , η πιο σκοτεινή και αλίμονο σε αυτόν που θα τον ξυπνήσει και θρησκευτικές ελευθερίες και πανθρησκείες με τόκο για να θησαυρίζει θα πωλεί.
Και το πρόβλημα είναι ότι τον ξυπνήσανε και του ανοίξανε την όρεξη και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies - The Fall of Smaug
Eνα πουλί λέει για το αδύναμο σημείο στο στήθος του Σμάουγκ Νοσφιστής-σφετεριστής) , ο Μπαρντ παίρνει το μεγάλο του τόξο και το δυνατό του βέλος και περιμένει μέχρι ο δράκος να πετάξει ακριβώς πάνω από τη Λέικ-τάουν. Σκοπεύει τον Smaug στο στήθος στο σωστό σημείο και ο Smaug σκοτώνεται.


Ο δράκος αγαπά πολύ το χρυσό και τους τίτλους,  βαρύγδουποι τίτλοι, μακρυνάρια τίτλοι, που προσπαθούσαν να δώσουν υπόσταση στην ανθρώπινη ματαιοδοξία και ανοησία και έμεινε χαρακτηριστική όχι μόνο και στην μετέπειτα Βυζαντινή εποχή αλλά και σήμερα υφίστανται στους πατέρες τους πατριάρχες και στους βασιλείς της Ευρώπης και των δυναστειών τους.
 Τίτλοι ασυμμάζευτης αλαζονείας και ανοησίας μαζί με τα βραβεία, για τους βασιλείς αυτοκράτορες και τα ιερατεία τους.


Ο θρόνος στο Βατικανό με τον δράκο πίσω , δεν κρύβονται πια. Ολη η αίθουσα είναι σε σχήμα ερπετού, ενώ η πόλη του Βατικανού από ψηλά μοιάζει με ένα πελώριο φίδι δράκο που κυοφορεί.




Χρυσή αυτοκρατορία, χρυσή ορδή, χρυσή αυγή, χρυσοί θρόνοι ,χρυσοί αυτοκράτορες, χρυσές φορεσιές, χρυσοί τίτλοι, χρυσή πύλη χρυσή πόλη χρυσά μαυσωλεία χρυσά ανάκτορα, χρυσές κορώνες, χρυσή πυραμίδα χρυσοί ποταμοί χρυσοί πακτωλοί χρυσόμαλλο Δέρας χρυσοί Λουδοβίκοι, χρυσοί Μήδοι χρυσοφόροι.
Ο χρυσός είναι το αγαπημένο μέταλλο του δράκου, τρέφεται φαίνεται από αυτό ως Νοσφιστής και είναι αγαπημένο φετίχ των αυτοκρατόρων των βασιλιάδων στα χρυσά παλάτια της ανατολής. Μια νοοτροπία που φτάνει μέχρι την υπερβολή στο κιτς σε υπερβολική χρήση διακόσμηση “ όλα χρυσά”. . Είναι μία νοοτροπία παλιά από την εποχή της Λεμουρίας , πέρασε στις δυναστείες της βασιλικής οικογένειας και της θρησκείας. Ο χριστιανισμός είναι μία πλουμιστή χρυσοποίκιλτη θρησκεία με μπόλικο χρυσό, χρυσά άμφια χρυσούς τρούλους χρυσά αυγά χρυσές λίρες σε βαθμό άκρατης απληστίας και επίδειξης υιοθετώντας και ευλογώντας τον αγριότερο καπιταλισμό που γνώρισε η ανθρωπότητα.

Oι ταπεινοί εκπρόσωποι του θεού με άμφια των 30.000 - 40.000 ευρώ,Αρχιερατική μίτρα: 3.000 - 4.500 ευρώ (απλή, κεντημένη με χρυσήκλωστή), Αρχιερατική μίτρα με πολύτιμους λίθους: 30.000 - 45.000 ευρώκλπ

Η συσσώρευση του χρυσού είναι ένα από τα ισχυρότερα ένστικτα των φυλών της Λεμουρίας με την εμμονή της θρησκείας Είναι κάτι… σαν να τρώνε τον χρυσό, τρέφονται από το χρυσό, κάποιοι μύθοι μιλούν και για χρυσόψωμο . Θα παραλείψουμε αυτούς του μύθους για χρυσά ψωμιά και θα εστιαστούμε σε γεγονότα ιστορικά. Γεγονότα που λένε πως οι ανατολικές φυλές κινούνται πάντοτε δυτικά και κατακτητικά. Έτσι η Ανατολή διαβρώνει την Δύση και ακρωτηριάζει τη λογική της την πολτοποιεί μέσω των δογμάτων της.
Την εποχή της Λεμουρίας υπήρχαν δύο τάξεις έμβιων όντων, οι ιερείς οι βοσκοί και οι δούλοι, το κοπάδι οι αμνοί, homo νεάτερνταλ και ερέκτους, υπήκοοι στο Μεγάλο μονόφθαλμο Ον, τον χρυσοποίκιλτο Δράκο. Ζούσαν “ ειρηνικά” σαν ένα κοπάδι αμνών. Δεν υπήρχαν πολεμιστές γιατί δεν υπήρχαν και όπλα, ήταν όλοι αφοπλισμένοι, μόνο ο βοσκός είχε την γκλίτσα, αυτή που κρατάνε και οι Φαράω, για αυτό και ο ωκεανός που βυθίστηκε ένα μεγάλο μέρος της Λεμουρίας, λέγεται Παφισικός Ειρηνικός τώρα.

Η Δύση αναμφίβολα δεν είναι το καλύτερο υπόδειγμα και παράδειγμα λογικής δικαιοσύνης και ισότητας όπως θέλει να διατυμπανίζει. Ούτε η Αμερική ούτε το ΝΑΤΟ το ΔΝΤ και φυσικά ούτε ο άγριος καπιταλισμός είναι παραδείγματα ανθρωπιάς και νοημοσύνης, όμως πριν καταλήξουμε σε μία ετυμηγορία, θα πρέπει να δούμε τις ρίζες του προβλήματος και τις αιτίες που τα γεννήσανε. 
Είναι αυτό Δύση ή είναι μια κατακτημένη δυτική περιοχή από την Ανατολή;
Η Άγρια Δύση κατακτήθηκε άγρια πριν από 500 χρόνια από την Ανατολή και τους ανατολίτες χριστιανούς Ευρωπαίους. Χριστιανοί ήταν όλοι τους, που ψάχνανε για το Ελ ντοράντο και τα Χρυσά Μήλα των Εσπερίδωνκαι τη κότα με τα χρυσά αυγά.

Αναμφίβολα ο δράκος είναι ένα ζώο δύναμης και ισχύος και ιδιαίτερο σύμβολο της Ανατολής της Ασίας και της Κίνας.
Μετακόμισε όμως κατακτητικά μέσω των θρησκειών που τον συμπεριέλαβαν στην τελετουργία τους στα ιερά βιβλία τους και τα σύμβολά τους μέσω των αντιπροσωπευτικών οικογενειών και δυναστειών που καταδυναστεύουν την Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια σε αγαστή συνεργασία με την θρησκεία.
Δράκοι υπήρχαν παντού την εποχή της Λεμουρίας σε όλη Παγγαία Γαία , Ευρώπη Ασία Αφρική Βόρεια Νότια Αμερική και φυσικά στην Ελλάδα.

Την εποχή της Ατλαντίδας τα σύμβολα αναβαθμίστηκαν κάπως και, έτσι έχουμε τον ταύρο τον μονοκέφαλο αετό, τον μονοκέφαλο σκύλο λύκο, για να επανέλθουμε οπισθοδρομικά στα πρωταρχικά σύμβολα της Λεμουρίας τον δικέφαλο αετό, τον δράκο, τον σταυρό, σύμβολο βασανισμού των Λεμουρίων κατά την επικράτηση και την κατάκτηση της Ευρώπης από τον χριστιανισμό.

"Η ειρήνη και η αγάπη του χριστιανισμού"

Το τι πολιτισμό γνώρισε η Ευρώπη από τον ανατολίτη πασιφιστή χριστιανισμό δεν περιγράφεται.

Χαρακτηριστικός ο Μεσαίωνας και αν δεν υπήρχε το σπέρμα φωτός του Ελληνισμού και του διαφωτισμού ακόμη θα είχαμε την Ιερά Εξέταση να διαπαιδαγωγεί τους ανθρώπους με «ήθος και χριστιανική αρετή».

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από τη Ρώμη, το χωνευτήρι των θρησκειών Δύσης και Ανατολής με τελική επιλογή τη χριστιανική θρησκεία στην εξουσία. Από κει και μετά ξεκίνησαν όλες οι χριστιανικές βασιλικές οικογένειες και οι δυναστείες των βασιλιάδων και των αυτοκρατόρων να βασιλεύουν δρακόντεια σε όλη την Ευρώπη ελέω Θεού Πάπα και Πατριάρχου. 
Άλλωστε σύμφωνα με την διαίρεση των συντεταγμένων η Ευρώπη δεν είναι μόνο χερσόνησος της Ασίας είναι και Ανατολή, κείται ανατολικά του πρώτου μεσημβρινού με προίκα όλη την ανατολίτικη θρησκευτική νοοτροπία των δούλων και υπηκόων.


Ευρωπαική Ενωση "Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΧΙΠΑΝΤΖΗΔΩΝ" BANSKY, Μουσείο του Bristol,


Στο τέλος της εποχής των Ιχθύων αποφάσισαν τα ιερατεία και η Ρωμαϊκή Σύγκλητος του ΠΑΛΠΑΤΙΝ να ανασυγκροτήσουν την ρωμαϊκή αυτοκρατορία, να την αναβιώσουν με, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την δημιουργία. 
Και έτσι, οι Ύπατοι «Αυτοκράτορες της Ρώμης» έδωσαν την σκυτάλη στους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη νέα πολυεθνική ευρωπαϊκή αυτοκρατορία με την γερμανική δυναστεία στην ηγεμονία.
Πολλές οργανώσεις, πολλά συμβούλια, ατέλειωτα πολυέξοδα γκρουπ, πολλές ΜΚΟ, πολλοί τίτλοι, πρόεδροι γραμματείες παρά γραμματείς βουλευτές ευρωβουλευτές πατρίκιοι πραιτοριανοί ωρυόταν για τις «Ευρωπαϊκές αξίες» του ευρωπαϊκού «πολιτισμού » και άνοιγαν τα σύνορα για τους πληβείους σε έναν πολυφυλετικό πολύ-πολύ «πολιτισμό» διάγοντας ντόλτσε βίτα στις κοιλάδες της εύφορης Ευρώπης.

Εκείνο που δεν κατάλαβαν αυτοί οι ανόητοι άνθρωποι, είναι ότι κάποιος τους πλήρωνε πολύ καλά, τους εξαγόραζε για να τους φέρει στη δεινή θέση που είναι τώρα να ψάχνουν για ρούβλια για να ζεσταθούν. Είδαν το τυράκι αλλά, δεν είδαν την παγίδα.

Οι Χρυσοφόροι Μήδοι και οι σύγχρονοι μηδίσαντες δούλοι τους

Οι δούλοι και οι υπήκοοι των Μήδων


Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα; Είναι μία ηλίθια εκφυλισμένη ένωση την οποία ο δράκος της ανατολής ετοιμάζεται να κάνει μία μπουκιά, χωρίς αξίες, χωρίς αρχές ,χωρίς ιδανικά άοπλη και χωρίς στρατό με ένα ανύπαρκτο Ρωμαίο » Άγιο Γεώργιο» θλιβερό που «σκότωσε» τη λογική μας.
Ο χρυσοποίκιλτος δράκος φιγουράρει σε όλες τις οικογένειες και κράτη της Ευρώπης, στο Ηνωμένο Βασίλειο στην Πορτογαλία στην Ισπανία στην Ιταλία στη Γαλλία παντού, αυτόν προσκυνούσαν όλο αυτό τον καιρό και τα δικά του σχέδια εξυπηρετούσαν. 



Το Κυκλώπειο Σπήλαιο του μονόφθαλμου τέρατος Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ δηλ. η Γερμανία, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ μαζί με το παγκόσμιο εργοτάξιο τύπου Όργουελ που ήθελε να φτιάξει με την νεολεμουριακή φυλή.
Το δίλημμα δεν είναι Ατλαντίδα ή Λεμουρία, ΗΠΑ ή Ευρασία, το πραγματικό δίλημμα είναι
ανάμεσα στην ηγεσία και στην εξουσία, Human Beeings or Homo Sapiens.
Aυτό το πρόβλημα μόνο ένας άνθρωπος στοχαστής ευφυής και σοφός μπορεί να το λύσει και κανείς θεός.
Μη ψάχνουν για ρούβλια, να ψάξουν για χρυσό για να  ταΐσουν τον δράκο με την αρκουδα
Και ας αναζητήσουν τη λύση για να βγουν από το αδιέξοδο αυτό ….στον Ελληνικό Πολιτισμό, γιατί 
 ποιός σκοτώνει τελικά τον κακό δράκο αλλά δεν είναι ο Ρωμαίος στρατιώτης που τον έκαναν άγιο  Γεώργιο(αν υπήρχε κιόλας);;;;;;
Πάλι η Ελλάδα θα μας σώσει να βγούμε απο τον μεσαίωνα, και θα βάλει το φίδι-δράκο  στην τρύπα του , την αρκούδα σε αιώνια  χειμερία νάρκη και θα βγάλει την ανθρωπότητα στο φώς, γιατί Ελλάδα σημαίνει ΦΩΣ.

"ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΣ" Φωτό Κλειώ
"Αμπέλια και χρυσές ελιές μοιάζεις Ελλάδα μου όπως θες φωτιά κι αέρας, στο φως της μέρας.
Γύρνα και δείξε μου τον δρόμο σου ξανά μάτια μου, κομμάτια μου σαν γράμμα ατέλειωτο που έσβησε ο καιρός μ’ ονόματα και χρώματα.
Στον ουρανό σου θέλω απόψε ν’ ανεβώ να σε βρω αγκάλιασέ με στο φώς σου να μπω μάγισσα, σ’ αγάπησα."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου