Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Το τέλος του σκοταδισμού





Όταν κτίζονται τα Τείχη να προσέχεις μη κλειστείς μέσα….. γιατί καμία τριάδα ιερή ή μη, δεν μπορεί να σε σώσει όταν θα πέφτουν από το κινούμενο Ελληνικό.

O Σαούλ ηγείται το κάψιμο των βιβλίων στην Εφεσο..... και ύστερα ήρθαν οι ορδές
1502 Pieter Coecke van Aelst

Οι αρχικές θεότητες που λατρεύονταν στον λόφο του Καπιτωλίου στη επτάλοφη Ρώμη:
Δίας, Άρης και Κυρίνος ( Ρωμύλος )

Ο Δίας αντιπροσώπευε τον βασιλιά θεός στον ουρανό την ιερατική τάξη τη θρησκευτική σε μία υπερβολή.
Ο Άρης αντιπροσώπευε την πολεμική τάξη την στρατιωτική επίσης σε μία υπερβολή
και ο Quirinus Κυρίνος Ρωμύλος αντιπροσώπευε την τάξη τη λαϊκή την αγροτική.
Ήταν δηλαδή ο ιερέας ο πολεμιστής και ο πολίτης στην αρχετυπική τους μορφή
Στην πρώτη φάση της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας τα πράγματα δούλεψαν κάπως ισορροπώντας και ακροβατώντας σε ένα λεπτό σκοινί, στην τελευταία φάση όμως της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, το σχοινί έσπασε και οι ακροβάτες βρέθηκαν κάτω στη γη όχι μόνο μισοπεθαμένοι αλλά και πάρα πολύ διεφθαρμένοι. Και ιερείς και οι στρατιωτικοί και ο λαός μαζί.



Η ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν ένα χωνευτήρι θρησκευτικών δοξασιών, ένα συνονθύλευμα φυλών που δέχθηκαν σταυρό του χριστιανισμού με την ιδιότητα του δούλου και του Ρωμαίου υπηκόου. Τον κουβάλησαν όπως ο Σίσυφος ο αρνητής του θανάτου και όπως ο Σίμων ο Πέτρος την πέτρα του, κτίζοντας τα νέα τείχη της Τροίας και κλείστηκαν μέσα της. Ούτε που το κατάλαβαν, μέχρι την πτώση τους, την Πτώση της Δυτικής και Ανατολικής θεοκρατούμενης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με την σκυτάλη να την παραλαμβάνει, η ακόμη χειρότερη θεοσεβούμενη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αν είμαστε παιδιά των Οθωμανών, όπως λέει βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας και εγγόνια των Ρωμαίων Ρωμύλων Κυρίνων, όπως λένε οι ορθόδοξοι χριστιανοί πατριάρχες μας, είμαστε δούλοι και υπήκοοι του κάθε ανατολίτη Σουλτάνου και Τσάρου και άξιοι της μοίρας μας, αφού απαρνηθήκαμε τις ρίζες μας για τον χρυσό των Μήδων ξεπουλώντας ένα Κινούμενο Ελληνικό Θαυμαστό Πολιτισμό Ελλήνων Πολιτών. Georg Wissowa , στο εγχειρίδιό του για τη ρωμαϊκή θρησκεία


Παύλος  Σαούλ "ο έμπορος των δούλων "  διεθνιστής αρχιτέκτονας του χριστιανισμού και πρόδρομος του κομμουνισμού.
Ποιός σοφός  & φιλέσπλαχνος θεός θα ήθελε αυτό για το δημιούργημά του;;;;;;΅
Ούτε ο άνθρωπος δεν θα ήθελε για το παιδί του αυτή την εικόνα, πόσο μάλλον ένας θεός.

Καλή πραμάτεια ο Θεός και τελειωμό δεν έχει”.
Κ.Βάρναλης

Η κατασκευή χριστιανικών δούλων και ρωμαίων υπηκόων

Η δουλεία ως σημαία πυλώνας του χριστιανισμού και ο εθισμός της από τους εμπόρους των εθνών

Εγώ ο Παύλος ο δούλος του Ιησού Χριστού και ο πρώτος διδάξας της παγκοσμιοποίησης και της open society
Από τα περίφημα ρητά του είναι «Οὐκ ἔνι Ἰουδαῖος οὐδὲ Ἕλλην, οὐκ ἔνι δοῦλος οὐδὲ ἐλεύθερος, οὐκ ἔνι ἄρσεν καὶ θῆλυ· πάντες γὰρ ὑμεῖς εἷς ἐστε ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ. Εἰ δὲ ὑμεῖς Χριστοῦ, ἄρα τοῦ Ἀβραὰμ σπέρμα ἐστὲ καὶ κατ᾿ ἐπαγγελίαν κληρονόμοι » στην προς Γαλάτες επιστολή, το «Ευαγγέλιο» της παγκοσμιοποίησης των πολιτικών ορθών και των ανοιχτών συνόρων. 
Η  Ρωμαϊκή σύγκλητος σε ρόλο του σημερινού Σόρος, θα του είχε παραχωρήσε μερικές ΜΚΟ μαζί με επιδοτήσεις.
Γαλάτες ήτανε οι κάτοικοι της Γαλάτιας στην Μ. Ασία που ονομάστηκαν έτσι από την αποίκους Γαλάτες, αυτών που είχαν επιτεθεί και στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα επέδραμε και ο ίδιος μετά από ένα όραμα που είδε, που αλλού στην Τρωάδα, με ένα Μακεδόνα που του ζητούσε τα «φώτα» του και ήλθε στους Φιλίππους για να τον «φωτίσει» ο ιλλουμινάτι με μπόλικο σκοτάδι.
Με τον Σίμωνα Πέτρο  ήταν "στα μαχαίρια". Ο Πέτρος ήταν συντηρητικός Εβραίος και δεν ήθελε ανοιχτά σύνορα. αλλά μία κλειστή Εβραϊκή Συναγωγή αλλά, ο Παύλος επέμενε ότι έπρεπε να ξεκινήσουν ένα διεθνές θρησκευτικό προπαγανδιστικό κίνημα ανοικτών συνόρων. Ήταν δηλαδή μία διαφορά Λένιν και Τρότσκι στην οποία ο Τρότσκι, εδώ ο Παύλος υπερισχύει του συντηρητικού Λένιν για την εξαγωγή της θρησκευτικής ιδεολογίας. Μακροπρόθεσμα όμως αποδείχθηκε πως ο Πέτρος είχε δίκιο, γιατί οι Εβραίοι κυνηγήθηκαν άγρια από τους χριστιανούς και υπέφεραν πολλά.

Ο Σίμων ονομάστηκε Πέτρος,  Στα χρόνια του Χριστού, ήταν συνήθεια των Ιουδαίων της Διασποράς να λαμβάνουν και ένα λατινικό ή ελληνικό όνομα, σχετικό με το παραδοσιακό δικό τους. 
Όμως ο Παύλος, ο «ισαπόστολος», δεν τον πρόλαβε τον Ιησού: γεννήθηκε στην Ταρσό της Κιλικίας το 5, περίπου, και πέθανε το 66-68 μ.Χ. στη Ρώμη.

Ο Σαούλ που πήρε το ρωμαίικό όνομα  «Paulus», που σημαίνει «μικρός, που λέτε, ήταν φανατικός εναντίον των χριστιανών αλλά αργότερα εκεί που έφτιαχνε κάτι τέντες γιατι τεντάς ήταν, και επειδή η εποχή  ευνοούσε μία νέα κατάσταση, η ρωμαική αυτοκρατορία έμπνεε τα λοίσθια, εκφυλισμένη τελείως, όπως συμβαίνει και τώρα δηλ. είδε ότι υπάρχει "ψωμί" στην υπόθεση.
 Ετσι το είδε και λίγο αλλιώς και άρχισε το "ραβε κόψε" έφτιαξε ένα συνονθύλευμα ιστοριών για αγρίους και το βάπτισε θρησκεία. Θαύματα, μάγοι και μάγισσες (τις μάγισσες βέβαια στο Μεσαίωνα τις καίγανε, αλλά δεν είχαν πρόβλημα με τους άλλους Μάγους με τα δώρα)  με το πέρασμα των αιώνων κατασκεύασαν και κάτι αγίους απο το πουθενά, δεν υπήρχε και κανείς να τους ελέγξει αν είναι αλήθεια ή ψέματα, φανταστείτε σε τι κατάσταση ήταν οι άνθρωποι τότε δεν ήθελε και πολύ. Συνέβαλε τα μάλα βέβαια και η τεχνική που είχαν στα βασανιστήρια, γιατί ως γνωστόν είναι αυθεντία στον σαδισμό και στο μαζοχισμό.  Ηταν τέτοιο το μένος για κάθε τι το ελληνικό που δεν άφησαν τίποτε όρθιο, οι ορδές της ειρήνης και της αγάπης.


Ο Παύλος δεν τον πρόλαβε τον Ιησού: γεννήθηκε στην Ταρσό της Κιλικίας το 5, περίπου, και πέθανε το 66-68 μ.Χ. στη Ρώμη. 
Αλλά είδε λέει ένα όραμα και του μίλησε ο ίδιος ο Χριστός, αυτό βέβαια δεν υπήρχε κανείς το επιβεβαιώσει, οπότε αν θέλουμε το πιστεύουμε. Είναι απο αυτά τα δόγματα του "πίστευε και μη ερεύνα και μακάριοι οι πτωχοί των πνεύματι" που δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος να "σαλτάρει".

Αν μιλάς στο Θεό, προσεύχεσαι. Αν  ακούς τον Θεό να  σου μιλάει, είσαι σχιζοφρενής.

Θα μπορούσε άνετα ο χριστιανισμός να λέγεται και Παυλακιανισμός ή Σαυλακιανισμός γιατί στηρίχθηκε ακριβώς σε αυτές τις επιλογές του Σαούλ και τις ανοιχτές πύλες της Εβραιοσύνης.

Ο Σαούλ είχε ένα ασθενικό σώμα που το μισούσε, όπως περιγράφει ο ίδιος και έπασχε από μία ασθένεια ματιών, ( σκόλοψ), μισογύνης άγαμος άχαρος και ίσως ευνουχισμένος. Πέθανε από ένα φρικτό θάνατο στο πλαίσιο των θρησκευτικών αυτοκτονιών και κατασκευής μαρτύρων του χριστιανισμού, ενώ ο αφέντης και κύριος του, ουδόλως ενδιαφέρθηκε για να τον σώσει. Θεμελίωσε όμως το Βατικανό. Άλλωστε τι σημαίνει Βατικανό; Βαίνω κάπου, Κοέν είναι τίτλος Εβραίου αρχιερέα.
Βέβαια ο Πέτρος, ο μαθητής του Ιησού Χριστού, θεωρείται , από τους Ρωμαιοκαθολικούς, ως ο ιδρυτής της Εκκλησίας της Ρώμης. Ο θυρεός του πάπα – με την παπική τιάρα και τα δυο κλειδιά που συμβολίζουν την εξουσία που δόθηκε, υποτίθεται, από τον Ιησού στον Πέτρο για να διοικεί την εκκλησία, να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει την πόρτα του Παραδείσου... Αυτή η εξουσία περνάει από τον Πέτρο στους διαδόχους του, δηλαδή στους πάπες: μια πολύ βολική για το Βατικανό ερμηνεία των Γραφών.

Μέσω του Παύλου κηρύσσονται τα αγαθά της δουλείας: «Βαφτίζεται ο δούλος του Θεού», «Παντρεύεται ο δούλος του Θεού, την δούλη του Θεού», «Ανάπαυσον Κύριε τον δούλον σου» κλπ.
Οι επιστολές του είναι ένα παραλήρημα φλυαρίας, ανύπαρκτης νοημοσύνης και λογικής όπως και οι υπόλοιπες θεολογίες του χριστιανισμού. Επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια σε υπνωτιστική υποβολή και ανθυποβολή από ανθρώπους που είχαν κακή σχέση με τον ίδιο τους τον εαυτό με τους συνανθρώπους τους και φυσικά καμία σχέση με κανένα θεό.
 «Δεν ανήκετε στον εαυτόν σας γιατί αγορασθήκατε με τίμημα… και όσοι έχουν αφεντικά χριστιανούς θα γίνουν ακόμα εργατικότεροι γιατί θα δουλεύουν για αδελφούς σαν να πρόκειται για τον Κύριον Χριστό».

 «…Δούλοι υπακούετε εις τους κατά σάρκαν κυρίους σας μετά φόβου και τρόμου ως εις Χριστόν εκπληρούντες το θέλημα του Θεού και γνωρίζοντες ότι από τον Κύριο θα πάρετε την ανταπόδοση».

Από το Θεό, λοιπόν, θα ζητήσουμε «…τον άρτον ημών τον επιούσιον…» και όποιο άλλο επίγειο αγαθό και ο θεός στο εξής θα ευθύνεται και όχι ο επί γης αφέντης αν τρώμε ή δεν τρώμε. 
Αλλωστε, όπως λέει ο Παύλος: «Ούτε εάν φάγωμεν έχουμε κανένα πλεονέκτημα, ούτε αν δεν φάγωμεν χάνουμε τίποτα».

«… Οσοι είναι υπό ζυγόν δουλείας, ας νομίζουσι τους κυρίους αυτώ αξίους πάσης τιμής διά να μη δυσφημείται το όνομα του Θεού… Ο άρχων είναι υπηρέτης του Θεού για το καλό σου… είναι ο εκδικητής του Θεού, το εκτελεστικό του όργανο και δεν φορεί ματαίως την μάχαιραν… Διά τούτο να υποτάσσεσθε όχι μόνο για την οργήν του αλλά και για λόγους συνείδησης…».

Ο Ελληνισμός είχε παγιδευτεί στα πλοκάμια μιας αδίστακτης επιχείρησης και θάμενε πολύ χρόνο εκεί παγιδευμένος και υπνωτισμένος, ακρωτηριασμένος και φυλακισμένος σε μία απέραντη ερημιά
Οι συγκυρίες βοήθησαν τον χριστιανισμό να επιβληθεί εξυπηρετώντας τα σχέδια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που ...τον προώθησαν.
Στρώσαν το κάθισμα και δώσαν στον Αντίνοο ...την πρώτη θέση.

Και τελικά "κατσικώθηκε" ο  αρχιμνηστήρας Αντίνοος πρώτο τραπέζι πίστα και 20 αιώνες τρώει και πίνει εις βάρος του Ελληνισμού και κατά συνέπειαν όλης  της ανθρωπότητας. 
ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ .
Ηρθαν με την μορφή προβάτου μίλησαν για για το φως και έφεραν το σκοτάδι το μεγαλύτερο που γνώρισε η ανθρωπότητα για αιώνες γιατί είΝαι το σκοτάδι και σκοταδισμός. Είναι η αντινόηση η οπισθοδρόμηση και το παράλογο. Παγίδεψαν τους ανθρώπους σε μια παράλογη κοσμοθεώρηση και τους έβαλαν στον πάγο και στην κατάψυξη για αιώνες.
Είναι υπεύθυνοι για το ατέλειωτο μακελειό και την φρίκη που γνώρισε ο κόσμος . Συνεργάστηκαν με τα χειρότερα καθεστώτα που περάσαν ποτέ στην ιστορία των λαών και «ευλόγησαν» τους πιο άθλιους ηγεμόνες και συνεχίζουν να τους ευλογούν  μαζί με τα γένια τους. Στο όνομα του «αληθινού θεού» και της βασιλείας του.
20 αιώνες σακατεύουν το μυαλό των ανθρώπων στον δογματισμό  και την μισαλλοδοξία.
Τώρα βρήκαν το καινούριο κόλπο επειδή  τελειώσε ο χρόνος τους,  προσπαθούν να εισχωρήσουν με την Πανθρησκεία και σεβασμός σε όλες τις θρησκείες, αυτοί που δεν σεβάστηκαν ποτέ τίποτε και κανέναν, «ουκ έστιν Έλλην η Ρωμαίος … αλλά μόνο εγώ είμαι η αλήθεια», προσκυνήστε με, ισοπεδώνοντας λαούς και πατρίδες. Φανταστείτε ολημερίς και ολονυκτις απο την μία να ακούμε τα απολυτίκια και τους αναθεματισμούς  και απο την άλλη τον μουεζίνη να ψέλνει, ,η απόλυτη σχιζοφρένεια.
Το ερώτημα είναι πώς δύναται να μιλήσει ένας δούλος του Θεού και ένας Ρωμαίος υπήκοος και σκλάβος για την Ελευθερία;
Ούτε δύναται, ούτε μπορεί, δεν μπορεί να την διανοηθεί, ειδικά ένας εθελόδουλος. Μπορεί όμως να φτιάξει στρατιές δούλων και υπηκόων με λίγες υποσχέσεις και κάλπικα λόγια και ασυμμάζευτη θεολογία κακής ποιότητας. Αυτό που έκανε ο δούλος του θεού, Παύλος ως πραγματικός δούλος και τον βοήθησαν και οι μηδίσαντες, αυτοί που τον στηρίζουν και σήμερα. Στο εμπόριο των δούλων του θεού.

-" I See Fire "




Η ιερή τριάδα της τρίαινας Τροίας Ρώμης
Προς δούλους Ρωμαίους Α΄ επιστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου