Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Ιοί σε μία κοινωνία που νοσεί

 

"ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ" Γαίτης Σταθμός Λαρίσης Φωτό Κλειώ

To πρόβλημα με τους ιούς δεν λύνεται με εμβόλια γιατί οι αιτίες είναι πολύ βαθειές . Οι άνθρωποι είναι & ψυχικά άρρωστοι γιατί η καθημερινοτητα τους είναι εφιαλτική. Και δεν λύνεται με φάρμακα απλώς κουκουλώνουν την αιτία. Οι λύσεις είναι απλές ,αποτελεσματικές, & άμεσες ,με τους σωστούς πολιτικούς . Οι σημερινές μεγαλουπόλεις έχουν γίνει μία τεράστια φυλακή για τον σύγχρονο άνθρωπο,όχι μόνο δεν βοηθούν στην υγεία του αλλά τον αρρωσταίνουν σωματικά και ψυχικά, γιατί οι συνθήκες διαβίωσης έχουν γίνει πλέον νοσηρές και αφόρητες.Το τσιμέντο η έλλειψη πρασίνου η έλλειψη κήπου τα γυάλινα κτίρια οι πολυκατοικίες μεσοτοιχίες τα αυτοκίνητα η αδυναμία στάθμευσης το κυκλοφοριακό ο συνωστισμός η επιρροή από τις διαφορές ακτινοβολίες η πολυπολιτισμικότητα, έχουν μία αρνητική επίπτωση στην υγεία για να προσθέσουμε την φτώχεια την ισοπέδωση την ανεργία τη μοναξιά. Έτσι καταλήγουμε στην κατάθλιψη την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα τις διάφορες ψυχικές ασθένειες και τις σωματικές καρκίνος, καρδιοπάθειες με αποκορύφωση τον κορωνοϊό.
Αν πιστεύει κανείς ότι μπορούν αυτά τα προβλήματα υγείας να λυθούν μέσα σε αυτές τις σύγχρονες μεγαλουπόλεις με τον ίδιο τρόπο σκέψης που τα δημιούργησε και μόνο με ένα εμβόλιο της τρίτης της τετάρτης και της δέκατης δόσης στρουθοκαμηλίζει και αυταπατάται οικτρά.

Εδώ που φτάσανε τα πράγματα ήδη έπρεπε να παρθούν νέα μέτρα σοφά για να θωρακιστεί η δημόσια υγεία, ένα από αυτά είναι η αποκέντρωση και η μεταφορά της πρωτεύουσας της Ελλάδος σε νέο χώρο με νέα πολεοδομία και ρυμοτομία . Καμία πόλη της Ελλάδος δεν πρέπει να υπερβαίνει τον πληθυσμό των 100 ή 200 χιλιάδων κατοίκων.
Για αυτά τα μέτρα απαιτείται και μία νέα σοφή ηγεσία με όραμα πυγμή και τόλμη και γοητεία που να δώσει γενναίες και δίκαιες λύσεις αντί να διχάζει τον κόσμο και να ρίχνει τις ευθύνες στους ανεμβολίαστους. Φταίνε αυτοί οι ίδιοι που δεν κατάφεραν να εμπνεύσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου με τις αντιφάσεις τους και την προχειρότητα που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Περιορίστηκαν μόνο σε ένα ατέλειωτο επικοινωνιακό παιχνίδι  εντυπώσεων δωροδοκώντας τα ΜΜΕ για την λυσσαλέα προπαγάνδα τους αντι να εστιαστούν στην ουσία.
Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες , εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι πάψτε να βγάζετε τα μάτια σας.
"Ήτανε κάποιος άνθρωπος όπου δεν είχε γνώση,πετούσε το χρυσόφλουρα και μάζευε το γρόσι."

https://www.youtube.com/watch?v=TXkbTZPC9qQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου