Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Περί πιστοποιητικών

 


Που πας  ρε παπαλάγκι χωρίς πιστοποιητικό......

Βγαίνοντας απο τον  Λαβύρινθο των πιστοποιητικών....

Απο την ώρα που γεννιέσαι χρειάζεσαι το πιστοποιητικό γέννησης για να αποδείξεις ότι γεννήθηκες και δεν φύτρωσες, στην συνέχεια έχουμε το πιστοποιητικό σπουδών, ότι έμαθες πέντε γράμματα και δεν έμεινες "ξύλο απελέκητο". Συνεχίζουμε με το πιστοποιητικό γάμου, ότι παντρεύτηκες επιτέλους που ήταν και ο καημός της μανούλας και δεν έμεινες στο ράφι, πιστοποιητικό παιδιών, πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ,Κτηματολογίου,  πιστοποιητικό εφορίας  (φορολογική ενημέρωση το λένε για να σπάει η μονοτονία, αλλά επι της ουσίας, πιστοποιητικό είναι) ότι δεν χρωστάς και πληρώνεις το κράτος που σου παρέχει τις υπηρεσίες του (παιδεία, ασφάλεια, υγεία, οδικό δίκτυο) και τέλος όταν  έρθει η ώρα να αφήσεις τον μάταιο αυτό κόσμο απαραίτητο το πιστοποιητικό θανάτου....αλλά δεν σε νοιάζει άλλοι θα τρέχουν  γι' αυτό γιατί εσύ θα γελάς κοιτάζοντας τους  "σας την έσκασα".

Αλλες κατηγορίες πιστοποιητικών

Once upon a time  είχαμε  το Πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων  ήταν κρατικό έγγραφο το οποίο εκδιδόταν από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές ή τον Στρατό μεταξύ 1938 και κατά διαστήματα μέχρι το 1981, το οποίο βεβαίωνε ότι κάποιος πολίτης δεν ήταν κομμουνιστής ούτε συμπαθής προς τον κομμουνισμόΑπό τότε κύλησε πολύ νερό άλλαξαν τα πράγματα .

Ηρθαν οι σοσιαληστές άρχισε να φυσάει άλλος άνεμος ελευθερίας, και απο τα νησιά εξορίας και τις φυλακές βάλαμε τους κομμουνιστές στην Βουλή τον ναό της Δημοκρατίας που δεν το ασπάζεται το κομμουνιστικό μανιφέστο αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Και σε ένα ευνομούμενο  δημοκρατικό κράτος έτσι πρέπει να γίνεται ακόμη και αν διαφωνείς με τις απόψεις κάποιου ούτε τον φυλακίζεις ούτε τον βασανίζεις ούτε τον σκοτώνεις ούτε τον διασύρεις.

Και φθάσαμε στο σωτήριο έτος 2021 και επανήλθαν τα πιστοποιητικά και έγιναν πιο πολλά την εποχή του απόλυτου   ιικού αλοκληρωτισμού της Νέας Διεθνούς Δικτατορίας. 

Ολοι οι  αδίστακτοι δικτάτορες της ιστορίας θα αναφωνούσαν με μια φωνή "τελικά γίνεται και με έναν ιό   ....που να το ξέραμε"

Δεν χρειάζονται ούτε όπλα ούτε βία να σου μείνει και η ρετσινιά του  αιμοσταγούς  ψυχασθενή δικτάτορα, με έναν ιό  τους μανδρώνεις και πλασάρεις το προφίλ του καλού ηγέτη που νοιάζεται για την υγεία σου και όλα τα κάνει για το καλό σου.

Σήμερα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν πάς πουθενά και αν αγριέψουν τα πράγματα μπορεί να σε πάνε και για "φάλαγγα" για να συνετιστείς.

Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού χωρίζονται σε 

Συγκεκριμένα, από τις 13 Δεκεμβρίου:

• Για τους άνω των 60 ετών θα λήγουν στους επτά μήνες μετά τη δεύτερη δόση

• Για όλους τους υπόλοιπους θα λήγουν στους εννέα μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

Μετά την τρίτη δόση, πάντως, τα πιστοποιητικά θα ισχύουν 9 μήνες για όλους.

Η λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού σημαίνει ότι από την κατηγορία του εμβολιασμένου περνά κάποιος στην κατηγορία του ανεμβολίαστου, με τα rapid test και τους περιορισμούς που συνεπάγονται.

Αν  μπερδευτήκατε λίγο  μην ανησυχείτε υπάρχουν ταχύρρυθμα μαθήματα της  Newspeak,  «γλωσσοκάθαρση»  το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα της Ωκεανίας .

Ο στόχος της Νέας Γλώσσας είναι να περιοριστούν τα όρια της σκέψης και της ελευθερίας του λόγου. welcome to the  Orwellian Oceania   

Πάμε όλοι μαζί για μία αναμνηστική...... φωτό ή δόση διαλέξτε.



1 σχόλιο: