Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Τι άλλα νέα;;;

 



Η φύση ανέλαβε μόνη της τον καθαρισμό από τα πλαστικά σκουπίδια.Εχουν εντοπιστεί κάποιοι μικροοργανισμοί που βρίσκονταν κατά βάση σε χωματερές οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι εξελίχθηκαν έτσι ώστε να καταναλώνουν πλαστικές ύλες. Χμ χμ χμ. έχουν τελικά και τα πλαστικά τους κορωνοιούς τους.

Ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης που σύντομα θα μπεί στην λίστα με τα λοιπά κόμματα διέγραψε ένα Βουλευτή παντός καιρού και ιδεολογιών που έκανε επανάσταση και πηγαίνει από το ένα κόμμα στο άλλο.Ενας ένας θα φεύγουν σιγά σιγά. Αρχίσαν οι γκρίνιες και τα ποντίκια το σκάνε πάντα πρώτα απο το  πλοίο που βυθίζεται

Ο εθνικός επιδημιολόγος  μας αποκαθηλώνεται απο συνεργάτες του κυρίου Πρωθυπουργού μας. Πως είναι δυνατόν  να συμπεριφέρονται έτσι στον Άρχοντα Οφφικιάλο;;;;
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ταξίδια στο εξωτερικό για τις γιορτές δεν έχει, όσοι έχουμε χωριό (οι περισσότεροι δηλ. ας βολευτούμε . Η Γαλλία μπλοκάρει  ταξιδιώτες απο την Αγγλία, ο κορωνοιός  ασυμμάζευτος  παρελαύνει
Μέχρι να εξαντλήσουμε όλα τα γράμματα της Ελληνικής αλφάβητου έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, οπότε  ας αρχίσουμε κέντημα, πλέξιμο, κηπουρική, ποίηση.
Τι να πεί και η βασίλισσα Ελισσάβετ  που αναγκάζεται να ακυρώσει  το  καθιερωμένο οικογενειακό γεύμα πριν τα Χριστούγεννα. 
Αυτά είναι βάσανα.
Το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένος σύμφωνα με μία μελέτη 70 χρόνων που έκανε το Harvard ευτυχία δεν είναι τα χρήματα, ούτε τα ταξίδια, ούτε οι τίτλοι ούτε οι θέσεις, αυτά σου προσφέρουν στιγμιαία ικανοποίηση. Αυτά να τα ακούνε οι οικονομολόγοι μας με τα ντοκτορά στο εν λόγω πανεπιστήμιο που μας έχουν ζαλίσει με την ανάπτυξη.
Οι αληθινές και θετικές σχέσεις μας κάνουν ισορροπημένους , ευτυχισμένους και πιο υγιείς σωματικά και ψυχικά. Οπότε ας επενδύσουμε σε ουσιαστικές σχέσεις και όχι χρησιμοθηρικές.

"Κάλλιο αργά παρά αργότερα" με τον Τ
ζακ Νίκολσον Νταϊάν Κίτον  Ταινία του 2003



Oscar Benton - Bensonhurst blues -
  https://www.youtube.com/watch?v=AKNvBfRI9XU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου