Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ραψωδίας χ το ανάγνωσμα ( Η Οδύσσεια μιας πολυπαθούς χώρας)

 


"Σε άριστο κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η ιστορική επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος συνοδευόταν από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Ιωάννη Οικονόμου."Μήπως   γίναμε  Ιράν ;;;;;


Ο Αντίνοος συνεργάζεται πάντα με ένα Ευρύμαχο, την διεφθαρμένη πολιτική εξουσία, τρώγοντας και πίνοντας, όπου στρογγυλοκαθήσουν., αποφασίζουν και διατάσσουν τους δούλους και τις δούλες Μελάνθες και οι Μελάνθιους ,σε πλήρη υπακοή , και ο Ίρος και ο Θερσίτης η μεγάλη πληγή ,χαμερπείς ,χαφιέδες με το απλωμένο χέρι της επαιτείας, της δειλίας και της μικρόψυχης κακίας.
Ο Αντίνοος «ελεώ θεού» χρήζει φεουδάρχες, αυτοκράτορες, βασιλιάδες, ευλογεί πρωθυπουργούς, υπουργούς και ο Ευρύμαχος του ανταποδίδει την εξυπηρέτηση, με δωρεές με απαλλαγές και εξουσίες.
Και οι δυο τους πολιόρκησαν επίμονα τον Ελληνισμό, προσπαθώντας να στηριχθούν επάνω του και να τον καπηλευτούν.
Ο Αντίνοος-αντινούς υπεύθυνος για το ατέλειωτο μακελειό και την φρίκη που γνώρισε ο κόσμος εξ αιτίας του.
Συνεργάστηκε με τα χειρότερα καθεστώτα που περάσαν ποτέ στην ιστορία των λαών και «ευλόγησε» τους πιο άθλιους ηγεμόνες και συνεχίζει να τους ευλογεί μαζί με τα γένια του. Στο όνομα του «αληθινού θεού» και της βασιλείας του.

Ο ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ, όπως υπογραμμίζεται από το ΟΝΟΜΑ του, μεγάλες μάχες και ευρείες ανοίγει. 
εκτός από τα πολλά κόμματα που δημιουργεί για να ροκανίζει και να κατασπαταλεί την δημόσια περιουσία και να βολεύεται αυτός και οι κολλητοί, και οι κουμπάροι, αρέσκεται και στα πολλά παράθυρα των ηλίθιων συζητήσεων στα ΜΜΕ του κολλητού του ΚΤΗΣΙΠΠΟΥ, εκείνων που μιλούν όλοι μαζί επί ώρες για το τίποτα , χωρίς να λένε τίποτα με ένα δημοσιογράφο γλάστρα σε ελαφρύ κουτί και μπόλικο αέρα κοπανιστό. 

Ανοίγει πάντα το Ασκί του Αιόλου κλέβοντας την προσοχή της άβουλης μάζας με ανόητα θέματα από εδώ και από εκεί που σε πρώτη είδηση προωθεί, αποπροσανατολίζοντας τον ΝΟΥ για να μη φθάσει σε κανένα σωστό της λογικής και της συνείδηση ΝΗΣΙ.
Θα τον βρούμε πάντα πίσω ή κοντά σε ένα κόμμα ή να κάνει μεταγραφή τρέχοντας από κόμμα σε κώμα γιατί είναι ο άνθρωπος του κόμματος, του μπλε του κόκκινου του κίτρινου του μαύρου του πράσινου κλπ. μαζί με τις αντίστοιχες συνδέσεις του ρωσόφιλου του γερμανικού του αγγλόφιλου του αμερικανικού του γαλλικού εκάστοτε θυρεού.
Φυσικά πάντα ιδιοτελής και ελπίζοντας σε μια αμοιβή, χέρι χέρι με τον θεοκρατικό ΑΝΤΙΝΟΟ σε δηλώσεις και υποσχέσεις παραδείσους και ουρί, που μένουν απλώς ΔΗΛΩΣΕΙΣ της επίγειας ζωής.
Άχρωμος άγευστος μίζερος, φτωχός σε πνεύμα, στερεότυπος παπαγάλος, ξύλινη γλώσσα, συμπαγής, κοινότυπος, βαρετός, φοβισμένος με σφικτούς κόμπους στη γραβάτα σπουδαιοφανή βιογραφικά, κλεμμένα διδακτορικά πληρωμένα πτυχία, ανύπαρκτη φαντασία και φαιά ουσία .
Από τις κορώνες πατριδοκαπηλείας εκ δεξιών, (Πατρίς θρησκεία, οικογένεια) στους  απάτριδες διεθνιστές εκ αριστερών με την χώρα ξέφραγο αμπέλι  να πλουτίζουν πουλώντας ανθρωπισμό φιλανθρωπίες  με σοσιαληστρικές ΜΚΟ.
Ο μικρός δουλοπάροικος δουλικός παρατρεχάμενος κατά πόδας τον ακολουθεί ελπίζοντας πως » θα γίνει μια μέρα βεζύρης στη Θέση του Βεζύρη» ή με καμιά θεσούλα και καμιά χάρη θα τακτοποιηθεί, μαζί με το κοκκαλάκι που θα του πετάνε 


Ατέλειωτες  Κυνοσυζητήσεις για να απασχολούν το ποίμνιο με το νέο παλιό κόμμα  ΠΑ- ΣΟΚ 
που ετοιμάζεται να ξαναμεθύσει τον Ηλιο που αυτοί έσβησαν μαζί  με τα χρέη τους  και τις ευθύνες τους για την κατάντια της χώρας.
Τα λερωμένα τ' απλυτα τα παραπεταμένα...... 

«Είμαστε όλοι καραγκιόζηδες και δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου».
Μ. Κεφαλογιάννης, υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, 2006 της Ν.Δ.




Θρησκεία πανθρησκεία και μεταφυσική

1 σχόλιο:

  1. Τα λερωμένα τ' απλυτα τα παραπεταμένα...... δεν θα σας τα ξαναπλύνουμε πάρτε τα και φύγετε μια συννεφιασμένη κυριακή , δεν κάνετε για την Ελλάδα
    https://www.youtube.com/watch?v=SAaPNykRoiw

    ΑπάντησηΔιαγραφή