Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Κυναλ-ογίες



Η νεολαία του ΚΙΝΑΛ_ΠΑΣΟΚ ανανεωμένη έτοιμη για νέους αγώνες θα φέρει τον άνεμο της αλλαγής στην πολύπαθη χώρα.

"ἴτε θοαὶ Λύσσας κύνες ἴτ᾽ εἰς ὄρος,
θίασον ἔνθ᾽ ἔχουσι Κάδμου κόραι,
ἀνοιστρήσατέ νιν.... ΒΑΚΧΕΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Τρέξτε, γρήγορες σκύλες της Λύσσας,στο βουνό αμολυθείτε
πού 'χουν σύναξη οι κόρες του Κάδμου !
Με τον οίστρο κεντήστε τις πάνω"

Κίνημα αλλαγής το παλιό καινούργιο με τους ίδιους και τους ίδιους καρικατούρες κατάντησαν & φθηνές απομιμήσεις (βλέπε συριζα) πράσινα άλογα με μπλε ροζ & κόκκινους κόκκους.
Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ , είναι αυτό όνομα για κόμμα σοβαρό;;; όπως και το ΚΙΔΗΣΟ
Ο σκοπός; Νάχαμε να λέγαμε .....για να ροκανίζουν χρόνο και χώρο από τα βασικά και ουσιαστικά προβλήματα, κατά την πάγια τακτική της παρασκιάς της εξουσίας.

Ο πολιτικός που έφερε στην Ελλάδα το ΔΝΤ και διέλυσε το κόμμα που έφτιαξε με τόσο κόπο ο Daddy
πετάχθηκε μέχρι την Τουρκία να συναντήσει το καρντάση Ιμάμογλου με οδηγίες φαίνεται από το ΤΑΓΜΑ των ΣΟΥΦΙ. Φαν της θεοσοφίας .....που είναι τελειωμένο χαρτί.

Ρεκόρ Guinness πρέπει να πάρει ο ΓΑΠ, είναι ο άνθρωπος των ταγμάτων είναι μέλος στα περισσότερα τάγματα όπως δηλώνει στο βιογραφικό του ο ίδιος, ανοήτως και αμετροεπώς. Προφανώς δεν θέλει, απλώς τον σπρώχνουν σε τόσο αυτοεξευτελισμό και αυτογελοιοποίηση. 


Ποιός έβγαλε τον σκελετό από την ντουλάπα εεεε;;;;



Εν τω μεταξύ ο ΓΑΠ μας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μπροστά απο τον πίνακα του Μόραλη "Ερωτικό" υπονοεί κάτι;;; Πάντα υπήρχε μία ερωτική ατμόσφαιρα στα σοσιαληστρικά πάρτυ με τα ζειμπέκικα ,με τα χρήμα να ρέει άφθονο, έχουν φαγωθεί πολλά πακέτα Ντελόρ σε ταξίδια, κρουαζιέρες, ροζ βίλες , αρσενικά παλιάς κοπής και κυρίες με ταχύρρυθμα σεμινάρια κουλτούρας στο Παρίσι , Λονδίνο, ΗΠΑ.
"ΕΡΩΤΙΚΟ" ΜΟΡΑΛΗΣ

Οι ωραίοι όμως έχουν πολλά χρέη και το ΠΑ-ΣΟΚ εκτός απο βαριά ιστορία έχει και βαριά βάρη, και απύθμενο το θράσος να επανέρχονται στο τόπο του εγκλήματος να θέλουν να ξανασώσουν την χώρα αυτοί οι ίδιοι που την αποδόμησαν .Διέλυσαν την παιδεία, την οικονομία τον κοινωνικό ιστό και οδήγησαν ένα ολόκληρο λαό στην ένδεια και την ζητιανιά.

200 εκ. Ευρώ είναι το χρέος του ΠΑΣΟΚ που άλλαξε όνομα και ΑΦΜ, πότε θα πληρωθούν, και που ξοδεύτηκαν τόσα χρήματα;;;; και τι έκαναν τόσοι περισπούδαστοι οικονομολόγοι με ντοκτορά και δεν μπόρεσαν να νοικοκυρέψουν ένα κόμμα θα μπορέσουν να φτιάξουν την οικονομία μιας χώρας;;;;;

Η ερώτηση της ημέρας  ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΗΛΙΟ, πόσο Δημοκρατικό είναι ένα κόμμα με τόσα χρέη (και ισχύει για όλα τα κόμματα-αποκόμματα) να διεκδικεί την ψήφο μας , να μπαίνει στην Βουλή των Ελλήνων και να παίρνει αποφάσεις για το μέλλον μιας χώρας, είτε σαν κυβέρνηση είτε σαν αντιπολίτευση;;;;;;
https://www.youtube.com/watch?v=hGAqfnNXxlI




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου