Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Αρωμα Ελλάδος

 


Η θεά Αθηνά συνομιλεί με τον Βενιαμίν Φραγκλίνο, τον εφευρέτη του τηλέγραφου Μορς, και τον Ρόμπερτ Φούλτον, εφευρέτη του πρώτου ατμόπλοιου, σε ένα από τα έργα του Μπρουμίδη στο Καπιτώλιο

«Είμαστε όλοι Ελληνες». Κλίντον 
Η μόνη λύση είναι,  αφήνοντας πίσω ένα απάνθρωπο παρελθόν που ερήμωσε τον πλανήτη, να μεταφερθεί το ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ στη Ελλάδα  σε οικολογική αρμονία και ισορροπία με πρότυπο την Ελληνική Σκέψη και Φιλοσοφία. Να γίνει η Ελλάδα, πρότυπος ΠΟΛΙΤΕΙΑ για όλη την ΓΑΙΑ. Αυτό θα συνεισφέρει στην καλυτέρευση όλης της ψυχικής και πνευματικής υγείας του πλανήτη και των κατοίκων της και αναδιάταξη της γήινης ενέργειας, για έναν  Λαμπερό Ανθρώπινο πολιτισμό,  απαλλαγμένο απο την εξαθλίωση, την βαρβαρότητα και τον φόβο.

 

Το Καπιτώλιο 1824  Charles W. Burton

Από το Καπιτωλίνο στο Καπιτώλιο
ένας ΡωμαιοΑτλαντικός δρόμος σε γαλάζιο ωκεανό.

Τα μεγάλα λάθη της Ατλαντικής αυτοκρατορίας:
Απληστία μασονία θεοσοφία υπερβολική πολιτική ορθότητα και εμμονή με την Αθανασία και τα Μήλα της.
ΗΠΑ η Ακρωτηριασμένη Ελευθερία του Άττι με φρυγικό σκούφο απελευθερωμένων σκλάβων

Από την μασονία στη θεοσοφία στην παρακμασμένη πλέον Ατλαντική Αυτοκρατορία Δυτικά της Λύπης


Φρυγία Φρυγικός Σκούφος Πίλος Πάρις Τροία Μίδας Κυβέλη Άττις Ρώμη Ευνούχοι Γάλλοι Γαλλία Μαριάν, Ελευθερία, Διαφωτισμός Νέα Τροία, Βρετανία ΗΠΑ Θεοσοφία Ατάργατις Δερκετώ, Ιχθείς

Στο παρά πέντε η μόνη λύση
Τα Μήλα επιστρέφουν στον Κήπο τους, ο Ηρακλής επιστρέφει στην Ελλάδα, ο Άτλας κρατά τον Ουρανό σαν παιδί καλό και, η Ελευθερία και η Δικαιοσύνη Σπαθί Κοφτερό, όπως πρέπει, στης Αλκίνοης Δημοκρατίας ……τον Καιρό.

Το ρολόι με τον Ερμή, Ηρακλής και την Αθηνά στο Grand Central Terminal Railway Station, New York City,  USA


O Thomas Jefferson ονόμασε Capitol Hill, επικαλούμενος τον περίφημο ναό του Jupiter Optimus Maximus στο λόφο του Καπιτωλίου , έναν από τους επτά λόφους της Ρώμης
Από την Pax Romana στη Pax Britannica και στο βάθος Pax America.
Όλοι οι ιχθυακοί αυτοκράτορες και βασιλείς ακόμη και πρόεδροι υπήρξαν πασιφιστές και δηλώνουν ειρηνιστές με την ειρήνη κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους μαζί με την αγάπη που πωλούν στα περίπτερα και στα παράθυρα των social media.
Η ρωμαϊκή αυτοκρατορία θα εγκαινίαζε την ποσειδώνια εποχή με την πρώτη παγκοσμιοποίηση και ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Καρακάλλας θα έδινε την ιδιότητα του Ρωμαίου πολίτη σε όλες τις φυλές και τα έθνη της αυτοκρατορίας του. Έτσι ο Ρωμιός θα γινόταν ένας πολυπολιτισμικός και πολυφυλετικός υπήκοος της αυτοκρατορίας της Δυτικής και Ανατολικής Ρώμης ( της βυζαντινής) με κριτήριο τον προσηλυτισμό στο χριστιανισμό είτε βιαίως , είτε εθελούσιως.
 Πίστη στο Θεό και αφοσίωση στον αυτοκράτορα το μότο της αυτοκρατορίας. Και η ρωμιοσύνη μια κατάσταση πολυπολιτισμική και πολυεθνική. Αυτό δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση γιατί είναι μέσα στα σχέδια της κάθε θρησκείας, πρώτον η παγκοσμιοποίηση εξουσία και δεύτερον η επεκτατική υποταγή. Ακόμη και η οθωμανική αυτοκρατορία με κάποιο πνεύμα ανεξιθρησκείας ήταν πολυπολιτισμική με πλήρη πίστη και υποταγή στο σουλτάνο.
Βγαίνοντας από τον ύστερο μεσαίωνα η Τρωική Βρετανική αυτοκρατορία θα άνοιγε τα φτερά του δράκου και θα κατακτούσε όλη τη γη με τις χώρες τις αποικίες που ο ήλιος δεν δύει ποτέ.
Στις αρχές όμως του 18ου αιώνα ένα πρωτόπλου πλοίο θα άραζε στις ακτές της νέας ηπείρου με νέες προδιαγραφές, σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.
Αυτό το πλοίο ήταν της μασονίας που αφήνοντας πίσω τον πρωτόγονο χριστιανισμό με τα σύμβολα της Λεμουρίας τον σταυρό τους δράκους και τις αιλουροειδείς χίμαιρες θα ύψωνε λόγο ανεξάρτητο και απελευθερωτικό με καινούργια σύμβολα ατλαντικής υφής δομής καθώς και συνθήματα ρομαντικής διαλογής.
Ισότητα Δικαιοσύνη Ελευθερία Αδελφοσύνη. Τι πιο καλό και πιο δίκαιο για ένα καινούργιο όμορφο κόσμο;
Ο αυτοκρατορικός χριστιανισμός, παραδοσιακή απόλυτη εξουσία, θα έπνεε τα μένεα και ο πόλεμος θα ξεκινούσε άγριος ανάμεσα της Μητρόπολης και των αποικιών που σήκωσαν κεφάλι και ζήτησαν δικό τους νόμισμα και δίκαιη φορολόγηση.
Η νίκη θα ήταν με το μέρος των αποίκων στη συγκλονιστική διακήρυξη Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ και θα συνακολουθούσε η Γαλλική και η Ελληνική επανάσταση, ορόσημο σταθμοί στην παγκόσμια ιστορία σε άνεμο σαρωτικής αλλαγής.
Η Βρετανική αυτοκρατορία βαριά τραυματισμένη θα ασχοληθεί με το ανατολικό ημισφαίριο της γης και θα εξαντλήσει εκεί όλη την αυταρχική της την εξουσία μέχρι και το μέσο του 20ου αιώνα που θα περιοριστεί σε ρόλο φολκλόρ βασιλεία. Το πλήγμα που είχε δώσει η μασονία πατώντας με πόδι της Ελευθερίας, το στέμμα crown θα ήταν καίριο.
Η ιστορία των ΗΠΑ είναι ιστορία της ατλαντικής μασονίας γιατί δημιουργήθηκε με προδιαγραφές αυτής της ιδεολογίας. Έδωσε την επιστήμη με την οποία αναπτύχθηκε βεβαίως η ατλαντική τεχνολογία, το Σύνταγμα, τη διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, περιόρισε την εξουσία του χριστιανισμού κατάργησε τη βασιλεία, θαυμαστά τα δώρα των Φαιάκων και θεωρώ πως ξεκίνησε με καλές προθέσεις αλλά όχι πως συνέχισε έτσι γιατί εκφυλίστηκε σε μία καταχρηστική εξουσία
Πρώτον γιατί διαβρώθηκε από τη θεοσοφία, πού ιδρύθηκε στο Μεγάλο Μήλο, ένα χριστιανισμό δηλαδή από την πίσω πόρτα, με τις θεοσοφιστικές στοές της Αμερικής και της Αγγλίας να προσκυνούν τον μεγάλο αβατάρ τον Ιησού και τους μεγάλους δασκάλους στα οροπέδια του Θιβέτ της Λεμουρίας
και, δεύτερον γιατί στηρίχτηκαν σε μία αντιφατική αμερικάνικη συνδεσμολογία που αναιρούσε αυτά τα οποία διακήρυξαν με τόση παρρησία .
Οι θρησκευτές, οι ιερείς και τα ιερατεία από την εποχή της ύστερης Λεμουρίας μέχρι την όψιμη Ατλαντίδα από από τον Κρόνο μέχρι και τον Ποσειδώνα επικούριο βοηθό, ευνουχίζουν τον Ουρανό και κομματιάζουν το Πνεύμα, ακρωτηριάζουν και τους ανθρώπους φυσικά και νοητικά με το στρατό των ευνουχισμένων ιερέων τους και φτιάχνουν τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις που κυβερνούν ελέω θεού.

Ήταν η εμπλοκή με την αιγυπτιακή Ακενατόν μονοθεϊστική πυραμίδα σε φαραωνικη ιεραρχία και η μεγάλη παγίδα που κρύβεται πίσω από όλα αυτά με αίτημα την Σισύφεια Αθανασία.
Ισότητα σε μία πυραμίδα με σπουδαιοφανείς τιτλούχους ιερείς, ύπατους, ενδοξότατους, μεγάλους μάγιστρους και προσκυνήματα δεν υπάρχει .
Ισότητα σε ακραίες καταστάσεις πλούτου και φτώχειας όπως διαμορφώθηκαν στις ΗΠΑ δεν υπάρχει. Και αφού δεν υπάρχει ισότητα δεν υπάρχει και δικαιοσύνη και αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ισότητα δεν υπάρχει ελευθερία, όπως δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ Θεού αφέντη και του δούλου υπήκοου. 
Ούτε Ελευθερία ούτε Δικαιοσύνη υφίσταται σε αυτά τα δίπολα.
Η Ελευθερία την οποίαν υποσχέθηκαν και διακήρυξαν με σύμβολο μία γυναίκα που στην αρχή είχε ένα φρυγικό σκούφο απελευθερωμένων σκλάβων στο κεφάλι της και πατούσε το στέμμα και μετά ένα άγαλμα, με τον πυρσό στο λιμάνι της Νέας Υόρκης προδόθηκε και κατάντησε μία παρωδία.


ΗΠΑ η Ακρωτηριασμένη Ελευθερία του Άττι



με το φρυγικό σκούφο απελευθερωμένων σκλάβων   και τις Fasces  από τη λατινική λέξη fascis , που σημαίνει "δέσμη",  μια δεμένη δέσμη ξύλινες ράβδοι, που μερικές φορές περιλαμβάνουν ένα τσεκούρι (ενίοτε δύο τσεκούρια) με τη λεπίδα του να αναδύεται. Το Fasces είναι ένα ιταλικό σύμβολο που είχε την προέλευσή του στον πολιτισμό των Ετρούσκων και πέρασε στην αρχαία Ρώμη , όπου συμβόλιζε τον δικαστή .εξουσία και δικαιοδοσία .


Η πιο σημαντική αναπαράσταση του Άττις είναι το άγαλμα σε πραγματικό μέγεθος που ανακαλύφθηκε στην Ostia Antica , κοντά στις εκβολές του ποταμού της Ρώμης. Το άγαλμα είναι του ξαπλωμένου Άττη, μετά τον ευνουχισμό. Στο αριστερό του χέρι είναι μία γκλίτσα του τσομπάνη , στο δεξί του ένα ρόδι . Το κεφάλι του είναι στεφανωμένο με μια γιρλάντα πεύκου με φρούτα , χάλκινες ακτίνες του ήλιου και στο φρυγικό του καπάκι είναι ένα μισοφέγγαρο. Ακουμπάει σε μια προτομή, πιθανώς την προσωποποίηση του ποταμού Γάλλου, όπου είχε πεθάνει. Ανακαλύφθηκε το 1867 στην Πανεπιστημιούπολη του Magna Mater μαζί με άλλα αγάλματα. Ένα γύψινο εκμαγείο βρίσκεται στην αψίδα του Ιερού του Attis στην Πανεπιστημιούπολη του Magna Mater , το πρωτότυπο βρίσκεται στα Μουσεία του Βατικανού.

Το 1854, όταν ο γλύπτης Τόμας Κρόφορντ ετοίμαζε μοντέλα για γλυπτά στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών , ο υπουργός Πολέμου Τζέφερσον Ντέιβις επέμεινε να μην περιλαμβάνεται φρυγικό καπάκι σε ένα άγαλμα της ελευθερίας , με το σκεπτικό ότι «η αμερικανική ελευθερία είναι πρωτότυπη και όχι η ελευθερία του απελευθερωμένου δούλου». Το καπάκι δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική χάλκινη έκδοση που βρίσκεται τώρα στο κτίριο.


"Οι ανατολικές θρησκείες, θεοκρατίες και θεοσοφίες είναι ανατολικής νοοτροπίας, ευνουχίζουν και τους πιστούς και τους κυβερνήτες, Δυτικούς και Ανατολικούς της Εδέμ και οδηγούν τις «Δημοκρατίες» σε υστερία εν τη απογνώσει."


Ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζορτζ Ουάσιγκτον που η πόλη του Καπιτωλίου φέρνει το όνομά του, υψηλόβαθμος μασόνος υπήρξε αγνωστικιστής. Ως ηγέτης της πρώτης επιτυχημένης επανάστασης εναντίον μιας αποικιακής αυτοκρατορίας στην παγκόσμια ιστορία, ο Ουάσινγκτον έγινε ένα διεθνές σύμβολο για την απελευθέρωση και τον εθνικισμό, ιδίως στη Γαλλία και την Λατινική Αμερική. Δεν ανήκε όμως σε κόμμα, καθώς οι Εθνοπατέρες των Η.Π.Α. ήλπιζαν πως δεν θα εξελίσσονταν κομματικές παρατάξεις στη χώρα τους, ελπίδες που τελικά αποδείχθηκαν απατηλές, καθώς από τις πρώτες κιόλας εκλογές μετά τον Ουάσινγκτον εμφανίστηκαν κόμματα «μνηστήρες».
Μετά το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι ΗΠΑ θα ανέβαιναν στην κορυφή της ιεραρχίας και της ατλαντικής κυριαρχίας αυτοκρατορίας πολυεθνική πολυφυλετική με την θεοσοφία παρά πόδας.
Ο μεγάλος Αιών που άρχισε με τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία θα τελείωνε με την ατλαντική αυτοκρατορία με έναν κοινό παράγοντα και χαρακτηριστικό την ελληνική φιλοσοφία και γραμματεία.
Και οι Ρωμαίοι Λύκοι αξιοποίησαν την Ελληνική σκέψη πατώντας πάνω της και είναι ο Νεοάτλας ακόμη περισσότερο ενσωματώνοντας την.
Τώρα που ξύπνησε ο Δράκος που φυλάει τα Μήλα των Εσπερίδων και της Αθανασίας στον κήπο της Γαίας ο μόνος που μπορεί να τους σώσει είναι αυτή η Σκέψη και ο Ελληνισμός, το διάσημο παιδί της.


Ας το ακούσουμε προσεκτικά και από τα αριστερά και από τα δεξιά.
Δεν υπάρχει πράξη που δεν είναι πολιτική, ακόμη και…. η μη πράξη.
Πολιτική σημαίνει πολίτης αλλά πολίτης, προϋποθέτει την Πολιτεία. Οι υπήκοοι είναι πάντα υπάκουοι ενός Λεβιάθαν κράτους και δούλοι της συνήθειας και πάντα… του Θεού.
Η Γαλλική Επανάσταση θα μιλήσει για τους πολίτες, η Αμερικανική για τους men ανθρώπους και η Νέα θεοσοφία του ΟΗΕ για τα human beings συμπεριλαμβάνοντας και τους νεάντερνταλ και κρο μανιόν. Η Ελληνική Επανάσταση για την Ελευθερία, freedom και liberty. 
Προσωπική και πολιτική.
«Πολιτική και εξουσία» θα πρέπει να είναι η επόμενη καλή ταινία  θα είναι Ελληνική και θα δώσει το έναυσμα για νέες  Πολιτείες


"Born in USA"
Born down in a dead man's town
And the first kick I took was when I hit the ground
You end up like a dog that's been beat too much
'Til you spend half your life just to cover up
Born in the U.S.A.
I was born in the U.S.A.
I was born in the U.S.A.
Born in the U.S.A.
Got in a little hometown jam
So they put a rifle in my hand
Sent me off to a foreign land
To go and kill the yellow man


Come back home to the refinery
Hiring man says, "Son, if it was up to me"
I go down to see the V.A. man
He said, "Son, don't you understand?"
Had a brother at Khe Sahn
Fighting off the Viet Cong
They're still there, he's all gone
He had a little girl in Saigon
I got a picture of him in her arms
Down in the shadow of the penitentiary
Out by the gas fires of the refinery
I'm ten years burning down the road
I've got nowhere to run and nowhere to go



Αρωμα Ελλάδος στο Καπιτώλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου