Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Η Φάρμα της Γ' Παγκοσμιοποίησης





Πόσες παγκοσμιοποιήσεις έχουμε;;;;;;;
Όσες θρησκείες και ιδεολογίες

Η κάθε θρησκεία και η κάθε ιδεολογία θέλει και επιδιώκει τη δική της παγκοσμιοποίηση.
Ισότητα Αδελφοσύνη και Ελευθερία
Με μια φυλή ομογενοποιημένη
Μία θρησκεία, την πανθρησκεία ιουδαϊσμός χριστιανισμός μουσουλμανισμός μπαχάι πίστη βουδισμός και λοιπά όλα σε ένα
Και, ανοιχτά σύνορα.
Ισότητα στον καπιταλισμό δεν μπορεί να υπάρξει, η ισότητα ξεκινάει πάντα από την οικονομική ισότητα.
Ισότητα στον κομμουνισμό δεν υφίσταται γιατί είναι αδικία, η ισότητα προϋποθέτει ισονομία και αξιοκρατία.
Αδελφοσύνη με άνισους ανθρώπους σε άνιση κοινωνία τιτλούχων ενδοξότατων,  με χρυσοποίκιλτα στέμματα, οκρώνες και θρόνους, δεν ευδοκιμεί, Η αδελφοσύνη όπως και η φιλία είναι μεταξύ ίσων.
Ελευθερία σε μια καπιταλιστική, κομμουνιστική και καπιταλοκομμουνιστική κοινωνία δεν φύεται.
Διαφορετικότητα και σεβασμός στη διαφορετικότητα σε μια φυλή ίδια και ομογενοποιημένη ενός ερμαφρόδιτου φύλου δεν τεκμηριώνεται. Είναι άλλο το ίσο ίδιο και όμοιο και άλλο το ισόνομο και διαφορετικό.
Θρησκεία και Δημοκρατία δεν μπορεί να συνυπάρξουν ακόμη και με το κάλυμμα φερετζέ της πανθρησκείας.
Τα ανοιχτά σύνορα οριοθετούν τον μεγάλο φράκτη σε ένα εργοτάξιο κινέζικου μοντέλου, με μία στολή που θα δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ ως το πρωί «χαρούμενοι ευσεβείς δούλοι» πολυεθνικών λύκων και δράκων


Η παγκοσμιοποίηση άρχισε και αρχίζει πάντοτε από την Ανατολή γιατί είναι η έδρα της αυτοκρατορικής νοοτροπίας.Αυτοκρατορία σημαίνει παγκοσμιοποίηση.
Αυτοκρατορία σημαίνει και Λεμουρία
Η πρώτη αυτοκρατορία των ανθρωπίδων ήταν η Αυτοκρατορία της Μου, η Λεμουρία με κέντρο τον Ειρηνικό ωκεανό τον Πασιφικό. Ζούσαν όλοι «ειρηνικά» κάτω από ένα μονόφθαλμο Ον, που τους είχε σαν ζώα, με δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω τους και τον προσκυνούσαν ως απόλυτο Αφέντη και εξουσία. Από εκεί, τους έχουν μείνει και τα προσκυνήματα και ….η συνήθεια μέχρι σήμερα.
Χαρακτηριστικό της κάθε αυτοκρατορίας είναι ο ένας αυτοκράτορας και ο ένας Θεός σε απόλυτη αλάθητη παπική πατερναλιστική εξουσία.

Αυτοκρατορία σημαίνει απόλυτη εξουσία που συντηρείται με την «πίστη» των δούλων και υπηκόων της αυτοκρατορίας, βασική προϋπόθεση.
Η Λεμουρία είναι η μητέρα της θρησκείας και όλων των θρησκειών και των ιερατείων.
Στο λυκόφως της Λεμουρίας αναπτύσσεται η Ατλαντίδα με κέντρο τον Ατλαντικό Ωκεανό της Ατλαντικής Συνείδησης και ο Ποσειδών καταλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος των θρησκειών με τη μορφή των νέων ιερατείων συγκυβερνήτης του κόσμου στη τριάδα της εξουσίας.
Η Γη είναι ένα μεγάλο σύνολο με περασμένα όρια και σύνορα τα οποία οριοθετούνται από τον φλοιό της στη στερεά μορφή και από την ατμόσφαιρα της στην αέριο κατάσταση. Είναι και ένα μεγάλο οικοσύστημα. Δεν υπήρχαν πάντοτε άνθρωποι και ανθρωπίδες στη Γη. Αναπτύχθηκαν μετά την Λεμουρία στην Ατλαντίδα με κυρίαρχο τον Δία αρχηγό του Ολύμπου αυτοσύστατο νου, πατέρα του Homo Sapiens.
Kάθε χώρα κάθε φυλή κάθε πολιτεία κάθε λαός κάθε έθνος είναι αυτονόητο ότι είναι μέρος και μέλος του μεγάλου οικοσυστήματος της Γαίας ως υποσύνολο. Είναι δηλαδή Πολίτης της Γης μετέχοντας στη συλλογική συνείδηση με την ατομική υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα.
Η θρησκεία υπήρξε το κατ΄ εξοχήν μέσον, εργαλείον της παγκοσμιοποίησης και της ομογενοποίησης των πιστών. Πρώτον με την μορφή του χριστιανισμού και μετά, του ισλαμισμού ως κατ ΄εξοχήν μαζικοποιημένες θρησκείες, θρησκείες της μεγάλης μάζας. 
Οι δύο αυτές θρησκείες, γιατί ο ιουδαϊσμός ήταν και παραμένει ελίτ θρησκεία και δεν απευθύνεται στη μάζα δεν την επιθυμεί κιόλας, κινήθηκαν δυτικά από ανατολικά, ομογενοποιητικά. Τη σκυτάλη παρέλαβε και η θεοσοφία στις αρχές του εικοστού αιώνα για να προωθήσει την παγκόσμια πανθρησκεία με την Νέα Αυτοκρατορία Δικτατορία του ΟΗΕ.
Η θρησκεία, κατεξοχήν ανατολική νοοτροπία προσκυνημένων δούλων και υπηκόων, κινείται πάντα Δυτικά και παγκοσμιοποιητικά χρησιμοποιώντας και τη θρησκεία σαν όπλο αλλά και τον πληθυσμό, επειδή πάντα υπερτερεί σε πληθυσμό σε σχέση με την Δύση.


Πολλές οργανώσεις, πολλά συμβούλια, ατέλειωτα πολυέξοδα γκρουπ, πολλές ΜΚΟ, πολλοί τίτλοι, πρόεδροι γραμματείες παρά γραμματείς βουλευτές ευρωβουλευτές πατρίκιοι πραιτοριανοί ωρυόταν για τις «Ευρωπαϊκές αξίες» του ευρωπαϊκού «πολιτισμού » και άνοιγαν τα σύνορα για τους πληβείους σε έναν πολυφυλετικό πολύ-πολύ «πολιτισμό» διάγοντας ντόλτσε βίτα στις κοιλάδες της εύφορης Ευρώπης.
Εκείνο που δεν κατάλαβαν αυτοί οι ανόητοι άνθρωποι, είναι ότι κάποιος τους πλήρωνε πολύ καλά, τους εξαγόραζε για να τους φέρει στη δεινή θέση που είναι τώρα να ψάχνουν για ρούβλια για να ζεσταθούν. Είδαν το τυράκι αλλά, δεν είδαν την παγίδα.
Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα; Είναι μία ηλίθια εκφυλισμένη ένωση την οποίαν ο δράκος της ανατολής ετοιμάζεται να κάνει μία μπουκιά, χωρίς αξίες, χωρίς αρχές ,χωρίς ιδανικά άοπλη και χωρίς στρατό με ένα ανύπαρκτο Ρωμαίο » Άγιο Γεώργιο» θλιβερό που «σκότωσε» τη λογική μας.
Ο χρυσοποίκιλτος δράκος φιγουράρει σε όλες τις οικογένειες και κράτη της Ευρώπης, στο Ηνωμένο Βασίλειο στην Πορτογαλία στην Ισπανία στην Ιταλία στη Γαλλία παντού, αυτόν προσκυνούσαν όλο αυτό τον καιρό και τα δικά του σχέδια εξυπηρετούσαν. 
Μη ψάχνουν για ρούβλια, να ψάξουν για χρυσό για να τον ταΐσουν.
Και ας αναζητήσουν τη λύση για να βγουν από το αδιέξοδο αυτό ….στον Ελληνικό Πολιτισμό.




Ο Μέγας Αλεξανδρος αρνείται να πιεί νερό στην έρημο αν δεν πιούν πρώτα οι στρατιώτες του


Την πρώτη αντίσταση πρόβαλε ο Ελληνισμός με τον Αλέξανδρο ημίθεο αρχηγό που κινήθηκε ανατολικά σε επιθετική γραμμή για να εμποδίσει και να σταματήσει αυτό το κύμα της παγκοσμιοποίησης και της Περσικής Αυτοκρατορίας Λαίλαπας. 
Ο κίνδυνος είχε φανεί από τους Περσικούς Πολέμους.
Ήταν λίγοι απέναντι σε πολλούς, κάθε φορά έτσι ήταν και είναι, λίγοι απέναντι σε μία υπεράριθμη περσική αυτοκρατορία μαζικοποιημένης. 
Ακόμη δεν είχε εφευρεθεί η θρησκεία ως απόλυτη θεοκρατία. Δηλαδή ο Αλέξανδρος δεν πολέμησε για την πίστη του Δία και καλά έκανε. Ούτε για να «σώσει τους Πέρσες από αγάπη» επιβάλλοντας τους, τον αληθινό θεό του. 
Πολέμησε όμως για την επιβίωση του homo sapiens και του νοήμονος ανθρώπου. Αυτό, δεν του το έχουν συγχωρέσει ακόμη, όλοι οι οπαδοί της ανατολικής και αριστερής ιδεολογίας που το φέρνουν βαρέως. 
Τους καθυστέρησε όμως και κέρδισε χρόνο μέχρι την εποχή του Ζωροάστρη Κωνσταντίνου, 600 χρόνια αργότερα, και τον χριστιανισμό να αναδεικνύεται απόλυτη θεοκρατική εξουσία στην Δυτική και Ανατολική Ρώμη, Βυζαντινή Αυτοκρατορία. 
Οι ορδές των μαζικοποιημένων πιστών σταυροφόρων χριστιανών ξεχύνονται σε Ευρώπη και Ασία αφηνιασμένες για να «σώσουν» τον κόσμο οι ληστές της Τριάδας, αφήνοντας έρημο και στάχτη πίσω τους.
Η μασονία ίδρυσε στην αρχή πριν 200 χρόνια, την Ατλαντική Ρωμαϊκή Δημοκρατία με το Καπιτώλιο αλλά κατόπιν μέσω της Θεοσοφίας μεταλλάχθηκε με τον Σηθ Πάλπατιν σε αυτοκρατορία. Στις αρχές του 1900 άρχισε αναμειγνύεται στα θέματα της Ευρώπης διεκδικώντας την παγκόσμια κυριαρχία.
Από την αυτοκρατορία του δολαρίου οι πολυεθνικές ύαινες θα αναδειχθούν σε νέα χρηματοπιστωτική αυτοκρατορία ιδρύοντας το κέντρο τους στην Κίνα την πρωταρχική Λεμουρία. Πέφτοντας σαν ακρίδες στη Γη και καταστρέφοντας το καθετί
2.000 χρόνια , 20 αιώνες,  ένας Μεγάλος Αιώνας αφάνταστης μοναξιάς και δακρύων της ανθρωπότητος βυθισμένης σε μία συλλογική ασυνειδησία, θρησκευτική πρωτίστως και κατόπιν εθνικής. Γιατί αυτό που οδηγούσε τα στρατεύματά της μάζας ήταν η θρησκεία και όχι εθνικότητα. Πρώτα χριστιανισμός και τώρα ακολουθεί ο ισλαμισμός.
Ο Θεός προηγείται του έθνους ούτως ή άλλως και είναι αστείο να ωρύονται οι Χριστιανοί για την εθνικότητα, ορθόδοξοι προτεστάντες οι καθολικοί, όταν είναι τόσο παγκοσμιοποιητές και ειδικά όταν χρησιμοποιούν και «την αγάπη και την ειρήνη» σαν Σειρήνες. Τουλάχιστον οι ισλαμιστές είναι πιο ειλικρινείς και ευθείς.



Ο Δράκος ΟΗΕ


Φυσικά η παρουσία του μεγάλου Δράκου και Κροκοδείλου που συνεχώς τις εντολές λαλεί, ήταν παντού και πανταχού παρούα και καταλυτική στα οικόσημα των περισσότερων αυτοκρατορικών δυναστειών σε ανάμνηση των δεινοσαύρων που είχαν πλέον εξαφανιστεί αλλά, παρέμεινε ο φόβος και ο τρόμος και η εξουσιαστική της χειραγώγησης, τακτική.
Οι πρώτοι σκυφτοί ανθρωπίδες έβλεπαν βεβαίως αυτά τα όντα με δέος και τα θεωρούσαν θεϊκά αυτοκρατορικά και βασιλικά. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι επιτήδειοι, όπως πάντοτε αυτό κάνουν και έτσι δημιούργησαν τις θρησκείες και τα ιερατεία, την πρώτη τάξη των δούλων με τον έναν και μοναδικό αφέντη Θεό στην απόλυτη θεοκρατία που άνθισε ειδικά στα οροπέδια και τις στέπες της ανατολής με τον Κινέζο Αυτοκράτορα Δράκο φαντασμαγορικό.
Κατόπιν μοιράστηκαν τον τίτλο και με τον αυτοκράτορα διορισμένο από το Θεό, που κυβερνούσε ελέω Θεού τους υπήκοους του πράγμα που εξακολούθησε και μέχρι τους νεότερους αιώνες δυστυχώς.
Έτσι αρχίζει η εκμετάλλευση ανθρώπου προς άνθρωπο με τον έναν μοναδικό Θεό ή με τους πολλούς θεούς στους οποίους διασπάστηκαν αργότερα αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.
Στην Ατλαντίδα μετριάστηκε κάπως αυτή η απολυταρχία λόγω της νοητικής εξέλιξης των ανθρωπίδων και κάποιοι βασιλείς αποδείχθηκαν πιο δίκαιοι πιο σωστοί και πιο σοφοί….πιο sapiens.
Ειδικά με την ανάπτυξη της Ελληνικής Φιλοσοφίας και του Ελληνικού Θαύματος που συντέλεσε τα μάλα στον ορθολογισμό και τη λογική των όρθιων ανθρωπίδων και την έννοια του πολίτη.
Στην Ελλάδα δεν αναπτύχθηκαν ποτέ αυτοκρατορίες, όχι μόνο λόγω του εδάφους και των γεωμορφολογικών συνθηκών αλλά και εξαιτίας ακριβώς αυτής της διαφοροποίησης και της ανάπτυξης της σκέψης της ευφυίας και της λογικής των Ελλήνων, πράγμα που τρέμουν όλες οι δικτάτορες και οι δικτατορίες. Γιατί κακά τα ψέματα, ας είμαστε ειλικρινείς, οι αυτοκρατορίες οι θεοκρατίες και οι βασιλείες είναι καθεστώτα δικτατορικά, είναι καθεστώτα ολοκληρωτικά. Ό,τι και να λένε, όσο ωραία και να πλασάρουν το αφήγημα για τον καλό Θεό τον καλό αυτοκράτορα τον αλάνθαστο του βασιλιά, είναι σχέση δούλου και αφέντη τελικά που επικρατεί στα συστήματα αυτά.
Την εποχή των Ιχθύων μαζί με τον Ποσειδώνα επέστρεψαν και οι νοσταλγοί της Λεμουρίας και έτσι είδαμε την άνοδο των αυτοκρατοριών με την εξουσία των μονοθεϊστικών θρησκειών ξεκινώντας από την ρωμαϊκή και τον πρώτο αυτοκράτορα τον Οκταβιανό τον Αύγουστο που αυτοαναγορεύτηκε αυτοκράτορας θεοποιώντας των εαυτό του. Το παράδειγμά του ακολούθησαν και οι υπόλοιποι θεοί αυτοκράτορες και οι θεϊκοί εκπρόσωποι Πάπες και Πατριάρχες.
Τα ήθη και έθιμα της αυτοκρατορικής Λεμουρίας οι συνήθειες της φοβερής αυτής εποχής για την ανθρωπότητα της, ξαναβγήκαν στην επιφάνεια και τα γνωστά και χαρακτηριστικά.
Θεοκρατία πρωτίστως και δογματικά, θεοσοφία δευτερευόντως και κουτοπόνηρα, μεγάλη οικονομική ανισότητα, επίδειξη χλιδής συσσώρευση χρυσού, χρυσοί θρόνοι και στέμματα , παπικές και πατριαρχικές μίτρες, πυραμοειδής τίτλοι, Drag Queen φορεσιές και ενδυμασίες με πούπουλα και φτερά, δουλεία και προσκυνήματα που τα μεταφράζουν σε σκυφτή ευσέβεια. 
Φαραωνική λειψανολατρεία, απαγόρευση της κριτικής στο Θεό στους βασιλείς και τους αυτοκράτορες, εμετική διγλωσσία. Γραφειοκρατικό σύστημα μανδαρίνων και αυλοκολάκων που υπηρετούν την αυτοκρατορικά αυλή, οι περισσότεροι είναι ευνούχοι ή αγνώστου φύλου, μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Ιμπεριαλισμός, επεκτατική πολιτική, κτιστομανία, χτίζουν συνεχώς ανάκτορα εκκλησιές συναγωγές. Δειλία, ελάχιστοι από αυτούς πολέμησαν και πολεμούν στην πρώτη γραμμή. 
Οι πάπες και οι πατριάρχες ποτέ, αλλά και αρκετοί αυτοκράτορες , είναι σαν τον Πέρση βασιλιά των βασιλέων, Ξέρξη και Δαρείο, παρακολουθούν την μάχη από την σκηνή.
Αυτά είναι τα ήθη και έθιμα οι τακτικές και οι νοοτροπίες της αυτοκρατορίας που ξεκίνησε από την Παλαιά Λεμουρία με την Παλαιά Διαθήκη του Μεγάλου Δράκου Πατέρα και συνεχίστηκε με όλα τα θεοκρατικά βασιλικά και αυτοκρατορικά συστήματα του Μικρού Δράκου του Υιού με την Καινή Διαθήκη. 
Και είναι όλα δικτατορικά και θεοκρατικά καθεστώτα .Και είναι όλοι οι δούλοι, ίσοι μεταξύ τους, με ένα αφέντη και Κύριο που είναι ο Θεός τους και είναι θεός δούλων και το χειρότερο, εθελόδουλα τους αρέσει.

Και φθάσαμε στην εποχή  η Ελλάδα να φλερτάρει με τον κομμουνιστικό αριστερό ευρασιατισμό από την μία πλευρά και από την άλλη με τον δεξιό καπιταλιστικό ατλαντισμό. 
Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη δηλαδή.
Για κάποιους θρησκόληπτους Ρωμιοπατριώτες, η Οθωμανική αυτοκρατορία θεωρείται συνέχεια της Βυζαντινής αυτοκρατορίας λόγω και της αδελφοσύνης της χριστιανοσύνης με τη μουσουλμανική αδελφότητα. Για αυτό τον λόγο θέλουν την ένωση της Ευρασίας με τη Ρωσία Γ Ρώμη να ηγείται της ορθοδοξίας και να εγγυάται τα προνόμια των χριστιανών στην Νέα Λεμουρία, Αυτοκρατορία μαζί με τον νέο Σουλτάνο. 
Το μόνο που ξεχνούν και αγνοούν είναι ότι η Ανατολή ήταν πάντα η χώρα του δράκου , η πιο σκοτεινή και αλίμονο σε αυτόν που θα τον ξυπνήσει και θρησκευτικές ελευθερίες και πανθρησκείες με τόκο για να θησαυρίζει θα πωλεί.
Και το πρόβλημα είναι ότι τον ξυπνήσανε και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν και δεν ξέρουν τι να κάνουν



Το δίλημμα δεν είναι Ατλαντίδα ή Λεμουρία, ΗΠΑ ή Ευρασία, το πραγματικό δίλημμα είναι
ανάμεσα στην ηγεσία και στην εξουσία, Human Beeings or Homo Sapiens.
Aυτό το πρόβλημα μόνο ένας άνθρωπος στοχαστής ευφυής και σοφός μπορεί να το λύσει και κανείς θεός.




Όμηρος Οδυσσέας, ο εν Ελλάδι Πρωτέας homo sapiens.



Αυτοί που αντιστάθηκαν και τότε και τώρα στην ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση επέλαση όλων των αυτοκρατοριών ήταν και είναι οι Έλληνες.
Γιατί οι Έλληνες έχουν αναπτυγμένη ατομικότητα και ευφυία. Αυτό είναι το μεγάλο τους όπλο αλλά και το τρωτό Αχίλλειο σημείο. Είναι Αχιλλείς. Περιθωριοποιούνται από ένα αλαζονικό Αγαμέμνονα και σκοτώνονται από ένα δειλό παρδαλό Πάρι.

Έχουν ανεπτυγμένη ατομικότητα και έντονη προσωπικότητα. Είναι όλοι Πρωτόνια. Όμως αντί να είναι ενωμένοι όλοι σε ένα πυρήνα, με Πυρηνική Δύναμη για να έλξουν και τα αντίστοιχα ηλεκτρόνια σχηματίζοντας μία δυνατή ατομική Πολιτεία, πολεμάει ένας τον άλλο σε πυρηνική σχάση. 
Η Ελλάδα είναι η ατομική βόμβα στη Γαία, και θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. 
Ο Ελληνισμός, η Ελληνική φιλοσοφία είναι η μόνη λύση για όλη την Γή

Οι Έλληνες έχουν μεγάλη ατομικότητα. Έχουν ανεπτυγμένη ατομική συνείδηση, αναπτύχθηκε εδώ ,στο πρώτο πείραμα της δημοκρατίας γιατί είναι στο κέντρο Γης της Μεσογείου. 
Ανεξάρτητα από την δόλια τακτική της βρετανικής αυτοκρατορίας να τοποθετήσει ως πρώτο μεσημβρινό το Γκρήνουιτς, ο πρώτος μεσημβρινός βρίσκεται στην Ελλάδα και χωρίζει τη γη σε ανατολικό και δυτικό ημισφαίριο. 
Και είναι ο πρώτος, διότι εδώ αναπτύχθηκαν η Ελληνική Μυθολογία και τα Ομηρικά ‘Επη και ο Οδυσσέας πρώτος χάραξε τα όρια της νόησης δυτικά και ανατολικά κατανοώντας και την δεξιά και την αριστερή πλευρά.
Με αυτή την έννοια ο Οδυσσέας είναι ο γενάρχης των Ελλήνων και κάθε σκεπτόμενου όντος πάνω στη Γαία. Ο Οδυσσέας είναι ο Πρωτέας Πρωταρχικός homo sapiens.
Ατομικότητα ή παγκοσμιοποίηση; Παγκοσμιοποίηση ή συλλογικότητα;
Το θέμα δεν τίθεται έτσι, ούτε το ερώτημα.
Για την Ελληνική Νόηση Φιλοσοφία και Δημοκρατία το θέμα τίθεται ως εξής:
Οι πολίτες αναλαμβάνουν την ατομική τους ευθύνη και η πολιτεία την συλλογική.
Ο καθείς με την ευθύνη του για το καθετί παγκοσμιοποιώντας την Συνείδηση την ατομική.


Σταμάτα να προσεύχεσαι και άρχισε να σκέφτεσαι


«Stairway To Heaven »

«ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και δεν μπορείς να αγοράσεις μια σκάλα για τον παράδεισο πρέπει να μάθεις να την φτιάξεις μόνο σου, κανένας θεός δεν θα το φτιάξει για σένα.

Και ψιθυρίζεται ότι σύντομα, αν όλοι καλέσουμε τη μελωδία
Τότε ο αυλητής θα μας οδηγήσει στη λογική
Και μια νέα μέρα θα ξημερώσει για όσους αντέχουν πολύ
Και τα δάση θα αντηχούν από το γέλιο
Θυμάσαι το γέλιο;  ξεχάσαμε να γελάμε με την καρδιά μας ....καιρός να το ξαναθυμηθούμε



Οι απάνθρωποι αυτοκράτορες της Λεμουρίας

Ανατολικός Ολοκληρωτισμός ο Ευρασιατισμός της Νέας Λεμουρίας

Πόσες παγκοσμιοποιήσεις έχουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου