Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Ενα πρωινό.....

Ενα πρωινό



ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ...... ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! VLADIMIR KUSH


Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΡΥΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ,ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ,ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ (ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ)ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
Η λύση είναι απλή και αυτό θα γίνει , γιατί δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, και το μόνο που χρειάζεται είναι το χρηματοπιστωτικό σύστημα, οι τράπεζες, τα χρηματιστήρια και οι πολυεθνικές να καταργηθούν και να μην επιτρέπεται να ξανά να δημιουργηθούν. Βούληση χρειάζεται και σοφή πολιτική.Ούτως ή άλλως, εδώ που φθάσανε τα πράγματα, είναι όλοι με την πλάτη στο τοίχο και όλα και όλοι στο παλάτι «κουκούλι» της γης, έχουν παγιδευτεί.
Η συναλλαγή να γίνεται με βάση την ανθρώπινη εργασία, εργατοώρα, να μην επιτρέπεται να υπάρχουν εγκληματικά πολύ πλούσιοι άνθρωποι και πολύ φτωχοί πάνω στη γη . Είναι η μεγάλη οικονομική ανισότητα που δημιουργεί την κοινωνική αδικία, την αλλοτρίωση και την δουλεία.


Για να υπάρξει επόμενη μέρα για τον πλανήτη ΓΗ.

Το μετέωρο βήμα των τραπεζών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου