Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Το γιουσουρούμ της βολεμένης γυρολόγας αριστεράς




"Μία διαδήλωση δέκα μικρόφωνα
και τα μεγάφωνα στη διαπασών
χιλιάδες δίποδα με μαγνητόφωνα
κι έχουν λουστεί με την ίδια λοσιόν
Ξεπουληθήκατε στο γιουσουρούμ
για ένα κουστούμ, για ένα κουστούμ
κι ο εαυτούλης σας πέταξε βζούμ
Ταρατατατζούμ, ταρατατατζούμ"




Δυστυχώς σύντροφε αριστερούλη, έχεις πτωχεύσει, έχεις πτωχεύσει εδώ και καιρό και κάποιος πρέπει να σου το πει αυτό. Να σε ενημερώσει για τη φτώχεια σου την ηθική και την πλούσια συνείδησή σου την μικροαστική.
Έχεις αποκτήσει κοιλίτσα και φαλακρίτσα και είσαι μεγαλοϊδιοκτήτης ακινήτων που απέκτησες με πολύ κόπο μισθωτός και κρατικοδίαιτος στον χυδαίο καπιταλισμό. Πουλάς τζάμπα ανθρωπισμό για το προσφυγικό και χύνεις κροκοδείλια δάκρυα για το μεταναστευτικό, αναξιόπιστος χωρίς αιδώ.
Έχεις και ένα αδιαφανές βιογραφικό και ένα πτυχίο αόριστο και γενικό, » Πόθεν έσχες» σκοτεινό,κανένα ένσημο εργασίας, καμία παρουσία στο αμόνι και το σφυρί, επαγγελματίας αντιρρησίας με πλούσιο μισθό συνδικαλιστή.
Στέλνεις τα παιδιά σου σε ακριβά σχολεία και έχεις το θράσος να μιλάς για τη δημόσια παιδεία. Ζεις χαραμοφάης από του Ελληνικού λαού την εργασία και πληρώνεσαι για αυτή σου την φανφαρολογία. Καπηλεύεται μία Δημοκρατία, ενώ είσαι φασίστας από τα γεννοφάσκια σου, του αριστερού ολοκληρωτισμού. Και είσαι και ρατσιστής, κάνεις διακρίσεις, εσύ χωρίζεις στους ανθρώπους σε ρατσιστές και μη.
Για ποια εργατική τάξη θα μας μιλήσεις, σύντροφε αριστερούλη; Δεν υπάρχει εργατική τάξη στην Ελλάδα. Την εξαφανίσατε μαζί με την δεξιά, τρώγοντας και πίνοντας στην ΒΟΥΛΗ…στο μεγάλο φαγοπότι των τεμπέληδων της εύφορης κοιλάδας.
Την εργατική τάξη, η δεξιά, την έστειλε μετανάστρια στον παράδεισο της Δύσης να πλένει πιάτα και να ανοικοδομεί το Δ΄ Ράιχ της Γερμανίας.
Ό,τι έμεινε, γέροι γυναίκες και παιδιά, τα αποτελείωσες εσύ και τώρα φέρνεις το μουσουλμανικό δυστυχισμένο προλεταριάτο θα σου κάνει τις τούτσι τούτσι δουλίτσες σου,…… κακόμοιρε παπαλάνγκι.

Για ποια αριστερά να μιλήσεις εσύ; Την αριστερά με τις κωλοτούμπες που χόρευε με τα γερμανικά νταούλια και βιολιά, την αριστερά που κάνει το ΟΧΙ ενός λαού ΝΑΙ, την αριστερά της ασυνέπειας, αγκαλίτσες και φιλάκια με τη μαμά Μέρκελ που έκανε μία Ευρώπη χαβούζα ανθρωπίνων ψυχών.
Ακόμη και η Νέα Δημοκρατία, η επίσημη δεξιά, σου βγαίνει καλύτερη και, από τα αριστερά. Μοιράζει επιδόματα στα στρώματα τα λαϊκά. Αν ήταν στην Αμερική θα ήταν με το δημοκρατικό κόμμα στη Βουλή.
Για ποια αριστερά, να μιλήσεις σύντροφε αριστερούλη, την αριστερά που κατάντησες συνώνυμο της Μεγάλης Αρπαχτής στο τραπέζι της Μεγάλης Αυλής των Μνηστήρων;
Και ούτε καν Μνηστήρας, δεν είσαι και δεν μπορείς να γίνεις, γιατί είσαι απλώς ένας ΙΡΟΣ ζητιάνος και ο γυρολόγος που ζει από τα ψίχουλα της εξουσίας στο 3% και 7% . Αυτό είσαι. Και κάθε Ιούλη να κλαις για αυτό.
Αυτό είσαι, σύντροφε αριστερούλη και κάποιος πρέπει να σου το θυμίσει αυτό. Τι είσαι, τι θα μπορούσες να ήσουν και τι έχεις καταντήσει.
Ένας άσχημος παπαγάλος που δεν έχει τίποτα πια να πει στα παιδιά .

Οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα σύντροφε αριστερούλη, όπως δεν έχει αριστερά, όπως δεν έχεις και εσύ. Δεν έχεις Ρίζες, δεν πατάς γερά στη γη δεν είσαι ΔΕΝΔΡΟ, δεν ξέρεις από δένδρα, είσαι ένας γίγαντας ΑΝΤΑΙΟΣ που ο Ηρακλής στον αέρα θα σε εξαφανίσει στη στιγμή, γιατί είσαι αέρας κοπανιστός και πουλάς αέρα με μπόλικο σανό.
“ Δεν έχουν πατρίδα οι προλετάριοι “ σύντροφε αριστερούλη, γιατί δεν τους αφήνεις εσύ να έχουν πατρίδα, γιατί τους ξεριζώνεις, του μετακινείς, από δω και από κει ποτέ από αριστερά και ποτέ από δεξιά.
Και “το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα “ σύντροφε αριστερούλη και μοιάζετε σε αυτό πολύ. Εσύ και το ΚΕΦΑΛΑΙΟ είστε το ίδιο μαγαζί, ίδιο νόμισμα σε διπλή εκδοχή, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ και οι δύο μαζί και περνάς 5 αδύναμους κρίκους του ταλίρου σε ανόητα σήριαλ στην ελληνική ΤΒ με υψηλή αμοιβή κατεβάζοντας το επίπεδο της νοημοσύνης σε φθηνή λαϊκή.
Κακόμοιρε αριστερούλη
πώς έχεις καταντήσει; Τι είναι αυτά που φοράς, χρυσά ρολόγια πούρα, αποκούμπια κότερα και με σκυλάκια και κουταβάκια κυκλοφοράς.
Κράτησε σφιχτά το μικροαστισμό σου, εκεί που είσαι βολεμένος ευρωβολεμένος και μη μας πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 



Ψωνίζουμε από άλλο μαγαζί……Ομηρικόν, λέγεται και έρχεται ΝΟΤΟΘΕΝ

Ο Οδυσσέας  ρίχνει στο χώμα τον χυδαίο Ιρο


O Ιρος-Αρναίος είναι ένας γυρολόγος έξω απο το παλάτι του Οδυσσέα και  "έκανε" δουλίτσες  κατά παραγγελία για τους μνηστήρες.



Ξεπουληθήκατε στο γιουσουρούμ
για ένα κουστούμ, για ένα κουστούμ
κι ο εαυτούλης σας πέταξε βζούμ
Ταρατατατζούμ, ταρατατατζούμ"

Μας εκτελούνε με σφαίρες ντούμ ντούμ
σφαίρες ντούμ ντούμ, σφαίρες ντούμ ντούμ
κι εμείς ξεπουλιώμαστε στο γιουσουρούμ
Ταρατατατζούμ για ένα κουστούμ"





Γράμμα στον αριστερούλη σύντροφο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου