Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

ΟΗΕ ΣΗΘ ΠΑΛΠΑΤΙΝ

 


Ο φράχτης στο κτιριο του ΟΗΕ Ν. Υόρκη......ούτε κουνούπι δεν περνά
Το κύριο  και επίκαιρο ερώτημα της ημέρας

Τι έκανε το συμβούλιο του ΟΗΕ για την Ειρήνη στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, απο την ίδρυσή του;;;;;;;;
Τιμώρησε ποτέ τα πιο απεχθή δικτατορικά καθεστώτα, βοήθησε ποτέ  , έσωσε ποτέ ανθρώπους απο τα βασανιστήρια, απο εκτελέσεις;;;;
Ποιός ο ρόλος της υπάρξης του;;;; να κάνει βόλτες  να γράφει εκθεσούλες για τα δκαιώματα των ανθρώπων ή να καταγγέλλει ....σε ποιόν απευθύνεται αφού γι' αυτο υποτίθεται ότι ιδρύθηκε για να λύνει αυτά τα προβλήματα και να υπερασπίζεται την ειρήνη και τους δημοκρατικούς θεσμούς


Sith Σηθ σημαίνει αντικαταστάτης στα αρχαία Λεμουριακά




Πως κτίστηκε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ( το Νέο Ράιχ Καγκελαρία του ΟΗΕ )
Έκλεισε πρώτα τα στόματα των βασιλέων ( προέδρων πρωθυπουργών αρχηγών κρατών )και τους έκανε να φαίνονται ηλίθιοι. Δεν διακυβευόταν ο βαθμός της ισχύος τους αλλά απειλούνται οι ίδιοι ως άτομα γιατί το να διακινδυνεύσουν ένα πόλεμο σήμαινε να εκτεθούν στον κίνδυνο της αιχμαλωσίας του θανάτου ή της ατίμωσης του ρωμαϊκού θριάμβου. Έτσι «οι βασιλείς» που ζούσαν μέσα στη χλιδή και τις ηδονές δεν τολμούσαν να κοιτάξουν κατάματα «τον ρωμαϊκό λαό» και χάνοντας το θάρρος τους πρόσμεναν ότι με την υπομονή και την χαμέρπεια τους θα καθυστερούσαν την έλευση των δεινών που τους απειλούσαν.
Η σύγκλητος (ΟΗΕ ) αυτοαναγορεύθηκε σε δικαστήριο το οποίο έκρινε όλους τους λαούς. Μετά τη λήξη κάθε πολέμου αποφάσιζε τις ποινές και τις ανταμοιβές που άξιζαν στον καθένα, αφαιρούσε ένα μέρος από τα εδάφη του ηττημένου λαού για να το δώσει στους συμμάχους. Με αυτό πετύχαινε δύο πράγματα προσεταιριζόταν βασιλείς από τους οποίους φοβόταν λίγα και πρόσμενε πολλά και αδυνάτιζε άλλους από τους οποίους δεν πρόσμενε τίποτα αλλά είχε πολλά να φοβάται. Μοντεσκιέ, φιλόσοφος δικαστής διαφωτιστής «Εκτιμήσεις για τα αίτια της ακμής και παρακμής των Ρωμαίων»

Στην αυγή της νέας χιλιετίας ο ΟΗΕ προβληματίστηκε για τον πληθυσμό που αυξήθηκε μετά που ανέλαβε την καγκελαρία πάνω στα ερείπια και τα χρέη της αποτυχημένης ΚτΕ και αποφάσισε να τον αυξήσει περισσότερο με τη μετανάστευση και το προσφυγικό.
Είναι μια λύση για τη μείωση και τη γήρανση του πληθυσμού το δημογραφικό, η αναγκαστική μετανάστευση τελικά;
Μειώθηκε τελικά ο πληθυσμός ή αυξήθηκε ο πληθυσμός της Γης, πόσο που πως και γιατί ; Ας ξεκινήσουμε τα βασικά απλά ερωτήματα, το ανοιχτήρι της ζωής.
Ο πληθυσμός της Ευρώπης ούτε μειώθηκε, ούτε αυξήθηκε δραματικά, οι Ευρωπαίοι διέπρεψαν σε κατορθώματα και με λιγότερο πληθυσμό και σε γονιμότητα συναγωνίζονται τους Λατίνους εραστές εντυπωσιακά, ο πληθυσμός όμως της Ασίας και της Αφρικής αυξήθηκε υπερβολικά.
Τι ήταν όμως αυτό που προκάλεσε την υπερβολική αύξηση αυτού του πληθυσμού;
Και γιατί αυτός ο πληθυσμός πρέπει να μεταναστεύσει στην Ευρώπη και να φτάσει που; Πόσο μπορεί να φτάσει ο πληθυσμός της Ευρώπης για να είναι ευχαριστημένος ο ΟΗΕ; Όλη η Γαία, όλα τα οικοσυστήματα της, όπως και όλα τα διαλύματα έχουν ένα όριο, κορεσμό και αυτορρύθμιση.
Ο «δημοκρατικός» ΟΗΕ λοιπόν θα πάρει την απόφαση δημοκρατικά να μεταφέρει και να ξεριζώσει ανθρώπους από το οικείο τους περιβάλλον, για να τους χρησιμοποιήσει όπως ομολογεί κυνικά και απροκάλυπτα για συντηρήσει και να αυξήσει τον πληθυσμό 8 χωρών και περιοχών και τις οποίες ανησυχεί, αδιαφορώντας αν αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν την αύξηση αυτού του πληθυσμού μειώνοντας το δικό τους, αδιαφορώντας για τα συναισθήματά τους, για το ξεριζωμό τους, αδιαφορώντας για όλα, αδιαφορώντας για το οικολογικό πρόβλημα που δημιουργείται με το ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό και προσφυγικό δράμα.
Στο πλαίσιο αυτό έχει προβεί σε μεγάλη καμπάνια προπαγάνδα παίζοντας συνεχώς το Drama Queen του προσφυγικού και να πείσει και τους μεν και τους δε,( τις χώρες δηλ να τους δεχτούν και τους μετανάστες να ξεριζωθούν ) για να συμμετέχουν και να συνεισφέρουν σε αυτό «το ανθρωπιστικό όραμα » του ΟΗΕ
Για το σκοπό λοιπόν αυτό κάνει πολυέξοδα συνέδρια πανάκριβα δημιουργεί πολλαπλές οργανώσεις αργόσχολών ανθρώπων που τρώνε και πίνουν με παχυλούς μισθούς και παπαγαλίζουν την προπαγάνδα του Καγκελάριου ΣΗΘ και όλοι χορεύουν στο χορό αυτό, πηγαίνοντας από ένα συνέδριο στο άλλο κάθε φορά και πιο αναποτελεσματικό.
Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΛΠΑΤΙΝ ΣΗΘ να αποφασίζει για το θέμα αυτό ελαφριά την καρδιά; Και γιατί δεν βοηθάει αυτούς τους ανθρώπους στη χώρα τους , αλλά δηλώνει ανικανότητα; Γιατί τους μετακινεί χωρίς τη θέλησή τους και διακινδυνεύουν τη ζωή τους και γιατί αντικαθιστά τον πληθυσμό μιας χώρας αλλάζοντας τη δομή της;
Η ρωμαϊκή σύγκλητος, το παγκόσμιο Ράιχ ανεβάζει και κατεβάζει προέδρους πρωθυπουργούς και ηγέτες λαών κατά πως επιθυμεί και έχει αυτοανακηρυχθεί δικαστής και με τις τακτικές των Ρωμαίων που περιγράφεται αναλυτικά ο Μοντεσκιέ δικαστής και ο ίδιος εξαιρετικός.
Τι έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια ο ΟΗΕ μέσα από τις αναγγελίες και εξαγγελίες του και υποσχέσεις του εκτός από συνεχή συνεχή πολυέξοδα συνέδρια και τουριστικά ταξίδια με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το αίμα των λαών;
Μία ματιά στη σύγχρονη πραγματικότητα θα μας προσγειώσει ρεαλιστικά: Φτώχεια πείνα ανεργία διαφθορά και μεγάλη οικολογική καταστροφή στην οποίαν συμβάλει και ο ΟΗΕ με όλες του τις οργανώσεις.
Ο ΟΗΕ δεν είναι ικανός θα προστατεύσει τα δικαιώματα των ανθρώπων στις χώρες τους, με τόσες κορώνες ισχύος που βγάζει τη φορά, αλλά είναι αρκετός για να τιμωρεί τις χώρες που δεν τους δέχονται αναγκαστικά;
Η φιέστα της αυτοκρατορίας του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη το 2000, το κόστος, το αποτέλεσμα μηδέν, άρτος και θεάματα στο σύγχρονο Κολοσσαίο άπειρα.
Τριάντα και πλέον ηγέτες έμειναν στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria ­ προς 800 ως 1.200 δολάρια το δωμάτιο τη βραδιά ­, για τους οποίους η διεύθυνση επιστράτευσε 18 πρόσθετους μαγείρους, 183 γκαρσόνια και 44 βοηθούς. Για την επικοινωνιακή εξυπηρέτηση των ξένων οι τρεις εταιρείες τηλεφώνων κτλ. εγκατέστησαν, πρόσθετα στον υπάρχοντα εξοπλισμό, 22,5 χλμ. καλώδια, 166 ενισχυτές και 22 στοιχεία διαστημικής επικοινωνίας. Αυτά παρά το γεγονός ότι οι κκ. Σιράκ, Πούτιν, Μπλερ, Μπαράκ κ.ά. είχαν το δικό τους δίκτυο επικοινωνίας. [Καμιά δεκαριά ηγέτες, κυρίως Αφρικανοί, έφεραν τους δικούς τους μαγείρους.]
Οι… σπόνσορες των Εθνών ( ποιοι τον πληρώνουν )
Μπορεί ο ΟΗΕ να επιτελέσει το έργο του σήμερα με τα φτωχά οικονομικά του; Μπορεί να αυξηθεί η εισφορά των κρατών-μελών του τη στιγμή που τα 124 από τα 189 μέλη του είναι πάμπτωχα; Οχι, είναι η απάντηση της Γραμματείας, που στηρίζεται σε αναλυτικές μελέτες δύο ειδικευμένων οργανισμών.
Αντιμετωπίζοντας μια τέτοια προοπτική ο Γενικός Γραμματέας πήρε προ μηνών μια απόφαση, που δημιουργεί προβλήματα. Ο Κόφι Αναν, με σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων «εύπορων χωρών», αποφάσισε να «ενισχύσει» τα οικονομικά του οργανισμού με εισφορές ιδιωτών. Ετσι, τον περασμένο Ιούλιο συγκάλεσε στο κτίριο του ΟΗΕ διάσκεψη αντιπροσώπων 50 και πλέον πολυεθνικών εταιρειών, επιχειρηματιών, συνδικαλιστικών ενώσεων και οργανισμών που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Φυσικά η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις από όλους εκείνους που είναι εναντίον της παγκοσμιοποίησης. Στην απόφαση του Γενικού Γραμματέα είδαν, όχι αδίκως, διείσδυση των πρωταγωνιστών της παγκοσμιοποίησης σε έναν διεθνή οργανισμό ως σήμερα «αμόλυντο» από όσα δεινά και τραγικά φέρνει η νέα οικονομική διαμόρφωση του κόσμου. «Είναι άλλο πράγμα να ισοσκελίζεις τα οικονομικά σου και άλλο να βλέπεις τον Γενικό Γραμματέα περιτριγυρισμένο από τα χαμογελαστά πρόσωπα των εκπροσώπων επιχειρήσεων που μόνο τη ληστεία των λαών γνωρίζουν» δήλωσε ο πρόεδρος της Μποτσουάνα. Και χρειάστηκε να κινητοποιηθούν «τρίτες δυνάμεις» για να ανακαλέσει την απόφασή της η πρόεδρος Μπελαμί της UNICEF να αποχωρήσει από την «ομπρέλα» του ΟΗΕ επειδή «ιδιωτικά συμφέροντα» εισχωρούν τώρα στον διεθνή οργανισμό.
Τέο Γκιουριράμπ, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ναμίμπια, «μπορεί να έχει κανείς εμπιστοσύνη σε αυτούς που θέλουν τον ολοκληρωτικό έλεγχο των λαών του Τρίτου Κόσμου;».

Μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν δημιουργηθεί αυτοκρατορικοί υπερ-οργανισμοί που έχουν αναλάβει και έχουν δεσμευτεί, υποτίθεται, να φέρουν την ειρήνη σε όλη τη γη παίζοντας τον ρόλο του θεού. Πληρώνονται και πολύ καλά για αυτό καθήμενοι σε μεγαλοπρεπείς θρόνους και το αποτέλεσμα είναι μηδαμινό.Ο περίφημος ΟΗΕ καλοπληρωμένος και χρεοκοπημένος τι έχει κάνει στο διάστημα αυτό 76 χρόνων της λειτουργίας του στο πόδι της παλιάς επίσης χρεοκοπημένης κοινωνίας των εθνών;
Επί των ημερών του και της βασιλείας του, έχουν αυξηθεί και οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, πράγμα που σημαίνει ή, ότι δεν μπορεί και είναι ανίκανος να διαχειριστεί το θέμα αυτό και καλύτερα είναι να αυτοκαταργηθεί ή, δεν θέλει.
Αυτός δεν είναι και δεν θα πρέπει να είναι ο ρόλος του ΟΗΕ και των συναφών κλώνων του;
Γιατί έχουμε ακόμα πολέμους, γιατί είναι αναγκασμένοι οι άνθρωποι να φεύγουν από τις χώρες τους για πολιτικούς και οικονομικούς λόγους και να πνίγονται τα ασυνόδευτα σε γαλάζια ύδατα;
Αντί λοιπόν ο ΟΗΕ να κάνει καινούργια άγονα συνέδρια και καινούργιες συνθήκες για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό και καινούργιους νόμους και παράνομους για το ρατσιστικό καλύτερα είναι να κάνει την αυτοκριτική του και να μας πει για ποιο λόγο δημιουργείται συνεχώς το πρόβλημα αυτό.
Αν είναι να έχουμε συνεχώς πρόβλημα με τους πρόσφυγες και μετανάστες δεν χρειαζόμαστε τον ΟΗΕ. Κάθε χώρα να το λύσει με τον τρόπο που ξέρει και μπορεί και, ο θεοσοφιστής ΟΗΕ να πάψει να παριστάνει τον θεό .
Έχει περάσει η εποχή που ο «καλός» Θεός της Ουρ Μεσοποταμίας μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε, να διώχνει ανθρώπους από τον παράδεισο, να δημιουργεί πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη Γη και μετά να πουλάει ειρήνη αγάπη και με το αζημίωτο στο «κακό» άνθρωπο.
Μη δίνετε εξηγήσεις σε κανέναν. Οι πραγματικοί φίλοι δεν τις χρειάζονται, ενώ οι εχθροί δεν σας πιστεύουν.Νταγκ Χάμερσκελντ, 1905-1961, Γεν. Γραμματέας ΟΗΕ
Δεν σας πιστεύουμε και δεν είστε φίλοι μας, αλλά εξηγήσεις πρέπει να δώσετε για αυτό το χάλι.


εν πολυεθνικώ συρμώ
Πρώτα σου κλέβουν τις λέξεις την έννοια και τη σημασία τους και μετά τη ζωή.
Πολύ μελάνι έχει χυθεί για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που έχουν δημιουργηθεί από το μεταναστευτικό και το προσφυγικό πρόβλημα με πρωτοστατούντα τον φιλάνθρωπο και πονόψυχο ΟΗΕ και όλες τις οργανώσεις τα παρακλάδια του που τρώνε και πίνουν σε αργυρούς θώκους με παχυλούς μισθούς και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανένα.

Ας δούμε με μία πρώτη ματιά τι σημαίνουν οι λέξεις αυτές, με τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας:
Πρόσφυγας είναι ένας φυγάς που είναι αναγκασμένος να φύγει από τη χώρα του την πατρίδα του για πολιτικούς κυρίως λόγους και ιδίως από διδακτορικά καθεστώτα. Πρόσφυγας φυσικά δεν είναι ένας κοινός εγκληματίας ποινικού δικαίου.
Μετανάστες είναι κάποιος που ήλθε μετά, από κάπου αλλού, στέκεται ίσταται και οι λόγοι είναι συνήθως οικονομικοί.
Φιλοξενία είναι η παροχή βοήθειας στον χώρο σου στον οίκο σου στο σπίτι σου στη χώρα σου στην πατρίδα σε κάποιον ξένο που τον θεωρείς φίλο σου και όχι εχθρό, από ελεύθερη επιλογή. Αν θέλεις τον φιλοξενείς και όχι αναγκαστικά και υποχρεωτικά. Όταν κάποιος σε υποχρεώνει να φιλοξενήσεις κάποιον δεν λέγεται φιλοξενία αλλά νταβατζηλίκι και ανήκει στην μαφία.
Φιλοξενείς δηλαδή, κάποιους ανθρώπους για λίγο φυσικά καιρό, γιατί η διαρκής διαμονή δεν είναι φιλοξενία είναι κοινοκτημοσύνη, μοίρασμα του σπιτιού σου, του χώρου σου. Τους φιλοξενείς, τους βοηθάς, σε σέβονται, σέβονται το χώρο σου, το σπίτι σου και φεύγουν ευχαριστώντας , δεν βιάζουν τη γυναίκα σου, δεν ανεβαίνουν στο κρεβάτι σου ,δεν χτυπούν τα παιδιά σου στέλνοντάς τα στο νοσοκομείο, δεν σε κλέβουν. Απλά πράγματα δεοντολογικά και κυρίως λογικά.
Το ότι μπορεί κάποιος από τους συγγενείς και τους φίλους σου να σε έχει κλέψει και να έχει κάνει κάποια ανάρμοστα πράγματα δεν δικαιολογεί τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες θα κάνουν τα ίδια, ούτε τους δικαιώνει κάτι. Είναι διαφορετικά θέματα μη συγκρίσιμα. Οι φιλοξενούμενοι είναι φιλοξενούμενοι και οφείλουν να τηρούν τους κανόνες και νόμους όποιου τους φιλοξενεί. Τα ενδοοικογενειακά θέματα και διαφορές είναι κάτι που λύνονται μεταξύ των ιδίων και δεν τους πέφτει λόγος, στους φιλοξενούμενους.
Μετανάστης είναι κάποιος που αναγκάζεται για οικονομικούς λόγους να αφήσει τη χώρα του την πατρίδα του την οικογένειά του το σπίτι του και να πάει να δουλέψει σε μία άλλη χώρα βιοποριστικά.


Ηθικός αυτουργός για το ναυάγιο στην Πύλο είναι ο #ΟΗΕ, ένας χρεοκοπημένος πανάκριβος σε κόστος οργανισμός, αργόσχολος και αναποτελεσματικός, που τρώει τα λεφτά των λαών και συνεχή χλιδάτο τουρισμό αμέριμνος Happy Traveller (όπως και πολλοί άλλοι “τουρίστες” πολιτικοί…) Μη χύνει κροκοδείλια δάκρυα, είναι ο κύριος υπεύθυνος για αυτό το χάλι στο προσφυγικό. Αν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό το πρόβλημα, να το κάνει και μη γράφει εκθεσούλες ιδεών για το δημοτικό και παράπονα σαν μωρό. Σε ποιον τα απευθύνει;;;;;; Αυτός είναι υπεύθυνος. Αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί ως αναρμόδιος και αποτυχημένος οργανισμός, να δούμε τι μπορεί να γίνει με το θέμα αυτό


Το Τριημερο Εθνικο Πενθος και τα δάκρυα του κροκόδειλου Υπερβολικό είναι θαρρώ.... Δεν μπορεί η Ελλαδα να αντιμετωπίσει το προσφυγικό πρόβλημα , όλο στους ώμους της και ο πονόψυχος ΟΗΕ να χορεύει τουρίστας αμέριμνος συρτάκι καλαματιανό σε χλιδάτες μόνιμες διακοπές



Η Ελλαδα και οι συγγενείς των θυμάτων του ναυαγίου της Πύλου θα πρέπει να ζητήσουν αποζημίωση από τον αργόσχολο και καλοπληρωμένο ΟΗΕ γιατί δεν κάνει καλά τη δουλειά του και είναι ανίκανος έως άχρηστος και περιττός μαζί με όλα τα παρακλάδια του, τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας Αν είναι να έχουμε συνεχώς πρόβλημα με τους πρόσφυγες και μετανάστες δεν χρειαζόμαστε τον ΟΗΕ. Κάθε χώρα να το λύσει με τον τρόπο που ξέρει και μπορεί και, ο θεοσοφιστής ΟΗΕ να πάψει να παριστάνει τον θεό .

Αν είναι να καταργήσουμε τα σύνορα των Εθνών, ας ξεκινήσουμε από αυτούς τους θεοσοφιστές, καταργώντας τους, μαζί με τις ιδιοκτησίες τους.


Η χειρότερη του κόσμου, τοιχογραφία του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών είναι μια ελαιογραφία του Νορβηγού καλλιτέχνη Per Krohg που εκτίθεται στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη από τις 22 Αυγούστου 1952.

Αφήστε ήσυχους τους λαούς και καταργήστε όλους τους άχρηστους ενεργοβόρους οργανισμούς  διεθνούς αλητείας και αρχίστε απο τον πιο άχρηστο τον ΟΗΕ...... για να ξαναγίνει γαλάζια η θάλασσα και πιο καθαρός ο ουρανός.





Ο ΟΗΕ για το ναυάγιο της Πύλου









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου