Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Οι τελευταίες μέρες του Κολοσσαίου

 

 Don't cry for them 
Η εποχή τους τελείωσε ας κλάψουν όσο θέλουν

"Cry for Peace".

Με την ομιλία του Πάπα Φραγκίσκου στο Κολοσσαίο  ολοκληρώθηκε η διάσκεψη  της πανθρησκείας

Μαζεύτηκαν όλοι οι αντιπρόσωποι των θρησκειών στο Κολοσσαίο για να φωνάξουν για την ειρήνη 

«Il grido della pace» . Παρόν και ο Μακρόν έβγαλε λόγο γαι την ειρήνη στον κόσμο….. Για ποια ειρήνη μιλούν για την ειρήνη των πολυεθνικών των τραπεζών και των πολλαπλών οργανισμών που ρήμαξαν τον πλανήτη;;;; για να μην μιλήσουμε για την ειρήνη των θρησκειών…..2000 χρόνια η ανθρωπότητα δεν ησύχασε ποτέ απο τους πολέμους και την βαρβαρότητα των θρησκειών και την απληστία των αντιπροσώπων τους.

Οι καρποί του Χριστιανισμού ήταν θρησκευτικοί πόλεμοι, σφαγιασμοί, σταυροφορίες, ιερές εξετάσεις, εξόντωση των Ινδιάνων της Αμερικής και αντικατάστασή τους από Αφρικανούς σκλάβους.
Άρθουρ Σοπενενχάουερ


Ο Ελληνικός πολιτισμός, που φώτησε την ανθρωπότητα σαν λαμπρός φάρος γενοκτονήθηκε με τη βία από τη Χριστιανική Βαρβαρότητα. Ορδες αμόρφωτων φανατισμένων ρασοφόρων συνόδευαν τον Αλάριχο και γκρέμιζαν και λεηλατούσαν τα πάντα στην Ελλάδα, και τώρα μας μιλούν για αδελφοσύνη και ειρήνη και αγάπη, αυτοι που έσπειραν παντού το μίσος τους και μένος τους για τον άνθρωπο.

Μέχρι σήμερα αναθεματίζουν τους Ελληνες φιλοσόφους και Ηρωες.


ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΚΥΘΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 26.000.000

Ο Σαούλ  στο θεάρεστο έργο του καίγοντας και  τα  βιβλία στην Έφεσο, του Lucio Massari (1612)

2000 χρόνια μόνο μίσος , απληστία και σκοταδισμό έσπειραν και ήρθε η ώρα να θερίσουν θύελλες

«Δεν νιώθω υποχρεωμένος να πιστέψω πως ο ίδιος θεός που μας προίκισε με αισθήσεις, λογική και πνεύμα, μας προόριζε να απαρνηθούμε τη χρήση τους» Γαλιλαίος



Ο πάμπλουτος Πάπας, Δον Φραγκίσκος αρχηγός της οικονομικής οικουμενικής αυτοκρατορίας του Βατικανού, ηγέτης της θεοσοφικής πανθρησκείας, απευθύνεται στους πτωχούς πιστούς και μιλά για την ειρήνη: Η ειρήνη είναι μια κραυγή που αξίζει να ακουστεί
Ο Πάπας συμμετείχε το απόγευμα στο Κολοσσαίο στην τελική πράξη της συνάντησης των θρησκειών που προωθεί η Κοινότητα του Sant’Egidio, υπογράφοντας κοινή έκκληση με τους ηγέτες άλλων θρησκειών: ας μην παραιτηθούμε στον πόλεμο, οι κυβερνώντες λυγίζουν κάτω να ακούσω σοβαρά και σέβομαι τις φιλοδοξίες για συμφιλίωση των λαών τους. Ο πόλεμος είναι η μητέρα κάθε φτώχειας, λέει ο Πάπας, των μεγάλων σεξουαλικών και οικονομικών σκανδάλων του Βατικανού.
…..και η θρησκεία ο πατέρας του χρήματος…. αρχιδούλε των δούλων του Θεού. 
Δεν μπορεί να υπάρξει Ειρήνη αν δεν υπάρξει Δικαιοσύνη…. Ιερέ Ποντίφηκα.

Τώρα ενώθηκαν όλες οι θρησκείες της ψεύτικης αγάπης ,φορώντας την μάσκα της ειρήνης , αδελφοσύνης και της καλοσύνης, για να κατσικωθούν  στην ανθρωπότητα και να ζούν εις βάρος του ανθρώπου πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.


Οι θρησκείες του Μεγάλου Δράκου

«Η θρησκεία θεωρείται από το λαό αληθινή, από τους σοφούς ψεύτικη και από τους ηγεμόνες χρήσιμη». – Σενέκας
Οι θρησκείες είναι το πολιτισμικό εργαλείο μιας οργανωμένης φασιστικής κοινωνίας, όχι απαραίτητα δείγμα πολιτισμού γιατί πολλές φορές πάει πολύ πίσω τον πολιτισμό και τους πολίτες ,εξαιτίας της δεισιδαιμονίας πού εκκολάπτει σαν το αυγό του φιδιού.
Όλες οι θρησκείες δημιουργήθηκαν με τη Γνώση του Δράκοντα που περιλαμβάνει το Γνωστό το Άγνωστο και εκείνο που δεν μπορεί να γίνει Γνωστό, με σκοπό την εξουσία την οποία καταλαμβάνουν ισοβίως και δεν αφήνουν ποτέ, όπως ο πίθηκος την μπανάνα από το βάζο.
Είτε μόνες τους, είτε σε συνεργασία με τους εκάστοτε κυβερνήτες βασιλείς και αυτοκράτορες βασιλεύουν διαιρούν και κυβερνούν ως ποιμενάρχες αμνών τα ποίμνια των λαών.

Τα χαρακτηριστικά των θρησκειών είναι:
Αγάπη για την εξουσία πάσει θυσία, φανατισμός, προπαγάνδα κατήχηση προσηλυτισμός και εξουσιομανία αναγκαστική σωτηρία. Όλοι…. Σωτήρες.
Λατρεία για το χρυσό χρυσοποίκιλτα όλα, συσσωρεύουν χρυσό συνεχώς και αχόρταγα. Χρυσούς θρόνους χρυσοποίκιλτες χρυσές φορεσιές χρυσά άμφια.
Απίστευτη εγωμανία, εγώ εγώ συνεχώς Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου αλλοίμονό σου, Εγώ είμαι το φως το Α και το Ω και τα λοιπά
Τρέλα για τους τίτλους μακρινάρια τίτλοι πασών των κρατών και των λαών τιτλούχοι οφισσιάριοι όλοι τους.
Μεγάλη απληστία αμετροέπεια υποκρισία και κρυφολαγνεία.
Μισούν τις γυναίκες γιατί βασίζονται κυρίως σε πατριαρχικές κοινωνίες. Ή παρθένα και δούλη ή πόρνη αυτή είναι η θέση της γυναίκας σε μια θρησκόληπτη κοινωνία.
Ευνουχίζουν τους άνδρες γιατί φοβούνται ότι θα τους πάρουν την εξουσία και δημιουργούν κοινωνία ευνούχων κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.
Προάγουν τον ερμαφροδιτισμό και την αφυλία σαν πρώτη κατάσταση των μεγάλων δεινοσαύρων και δράκων. Έχουν εμμονή με τις παρθενογενέσεις.
Χρησιμοποιούν αδίστακτα όλα τα συναισθήματα και ταράζουν το θυμικό με την τρίαινα του Ποσειδώνα.
Δημιουργούν φόβο τρόμο υποταγή ενοχή αβεβαιότητα σύγχυση αντίφαση και φυσικά το μεγάλο τους όπλο είναι ο οίκτος και αυτοοίκτος.
Χρησιμοποιούν σκοτεινές τελετουργίες σταυρώσεις αναστάσεις λιτανείες για να παγιδεύουν το σημείο αντίληψης των ανθρώπων με μάντρα απολυτίκια και ψαλμωδίες μαζί με το καρότο και το μαστίγιο απαραίτητα.
Είναι φετιχιστές λατρεύουν και προσκυνούν εικόνες, τις περιφέρουν κιόλας, πέτρες μετεωρίτες λείψανα κομμένα χέρια και πόδια. Κτίζουν παντού εκκλησιές μοναστήρια ναούς ναίσκους σε όποια σπιθαμή εδάφους βρουν ελεύθερη. Είναι αντιοικολογικά κτιστομανείς.
Αλλοιώνουν τις λέξεις την έννοια και τη σημασία τους μιλάνε για Ελευθερία ενώ δηλώνουν δούλοι του Θεού φάσκοντας και αντιφάσκοντας και Δημοκρατία σε ολοκληρωτικό καθεστώς θεϊκής κυριαρχίας.
Δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις με ψεύτικα λόγια πουλάνε οικόπεδα στον παράδεισο καθρεφτάκια και χαντρούλες στους πιστούς είναι επαγγελματίες απατεώνες ολκής.
Το κυριότερο πουλάνε παρηγοριά με το αζημίωτο και ψεύτικες ελπίδες.
Γιατί έχουν επιτυχία οι θρησκείες;
Γιατί «ο κόσμος αποδέχεται πιο εύκολα ένα απλό ψέμα από μια πολύπλοκη αλήθεια». Λέει ο Τοκβίλ

Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος χωρίς τις θρησκείες και τους αντιπροσώπους τους ;
Οι θρησκείες μυθολογίες αλληγορίες υπήρξαν μέρος της παιδικής ηλικίας της ανθρωπότητας.
Η ενηλικίωσή του ανθρώπου απαιτεί την αλήθεια και την ανάληψη της ευθύνης της.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

 Ελλάς, η καρδιά της Γαίας
Γεωγραφικά είναι η Ελλάδα, όλα ξεκινάνε και τελειώνουν εδώ στην Ελλάδα που είναι η καρδιά του κόσμου και ο ομφαλός το κέντρο του κόσμου εκεί που συναντήθηκαν οι δύο αετοί που πέταξαν από Δύση και Ανατολή και όχι ο δικέφαλος αετός της Λεμουρίας που νοσταλγούν μερικοί, γιατί έχουμε περάσει στην μετατλαντική εποχή του homo sapiens ανεπιστρεπτί.
Από τους άθλους του Ηρακλή είναι το Λιοντάρι της Νεμέας και από τους Σταθμούς του Οδυσσέα είναι τα Νησί του Ήλιου εκεί που οι ατάσθαλοι σύντροφοι του, τρώνε όλα τα βόδια πειναλέοι και υπερφίαλοι και αμετροεπείς.
Τι σημαίνει να ακούς την καρδιά σου και να βαδίζεις ένα μονοπάτι με καρδιά; Σημαίνει πολύ απλά αυτό, να είσαι κοντά με τον εσωτερικό εαυτό, να είσαι σε αρμονία με τον εαυτό σου, να τον γνωρίζεις και να μη γίνεσαι ποτέ ξένος με αυτόν ζώντας μια ξένη φορτική ζωή μέσα στις πολύβουες φασαρίες του κόσμου και του Matrix .
 Η Λεωφόρος των Λεόντων δεν είναι από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους, είναι όμως Λεωφόρος της Συνείδησης της Αυτοσυνείδησης της Αντίληψης και της Υ επιλογής. Όσοι την έχουν διασχίσει και την περπατήσει δεν έχουνε μετανιώσει ποτέ για αυτές. Η επιστροφή του Φωτός! Θάρθει η μέρα που, το ΦΩΣ θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα!…στις καρδιές των ανθρώπων! Στον δρόμο των Λεόντων. ΕΛΛΑΣ αυτή η μέρα δεν θα αργήσει!!!


1 σχόλιο:

  1. Δήμιοι - εγκληματίες πολέμου που οργάνωσαν γενοκτονίες: Βοηθήθηκαν από το Βατικανό και τον Ερυθρό Σταυρό και κάποιοι δεν λογοδότησαν ποτέ

    https://www.ethnos.gr/history/article/230463/dhmioiegklhmatiespolemoypoyorganosangenoktoniesbohthhthhkanapotobatikanokaitonerythrostayrokaikapoioidenlogodothsanpote

    ΑπάντησηΔιαγραφή