Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Η Βασίλισσα της Δύσης





ΕΛΛΑΔΑ!
στην αυγή της νέας 2χιλιετίας


Το σκάκι είναι ένας μικρόκοσμος, η μικρογραφία προβολή μιας μάχης και ενός πολέμου.
Το σκάκι των γεωπολιτικών εξελίξεων ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των θεατών της μεγάλης παράστασης του 21ου Αιώνα σαν το χαλί της βασίλισσας Κλεοπάτρας στα πόδια του Καίσαρα και όλα τα πιόνια στήνονται οι βασίλισσες οι βασιλιάδες πύργοι άλογα και αξιωματικοί παίρνουν τη θέση τους.
"Τακτική είναι να ξέρεις τι να κάνεις όταν υπάρχει κάτι να κάνεις. Στρατηγική είναι να ξέρεις τι να κάνεις όταν δεν υπάρχει τίποτα να κάνεις."

Δύση ή Ανατολή ,Δεξιά ή Αριστερά καπιταλισμός ή κομμουνισμός, ακροδεξιά ή ακροαριστερά
«Εκτός από τις μηχανές, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτε άλλο διαχρονικό που να μην προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα: Σχολεία, Γυμναστήρια, Αριθμητική, Γεωμετρία, Ιστορία, Ρητορική, Φυσική, Βιολογία, Ανατομία, Υγιεινή, Διακοσμητική, Ποίηση, Μουσική, Τραγωδία, Κωμωδία». Γουίλ Ντυράν

Η γη όπως και το καθετί έχει την δεξιά πλευρά του και την αριστερή, όπως και ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει το αριστερό ημισφαίριο και το δεξιό, το αριστερό νεφρό και το δεξιό και τον οφθαλμό με την κεντρική αρτηρία αορτή να περνάει από το μέσον του ανθρώπινου σώματος τροφοδοτώντας την καρδιά.
Οι συντεταγμένες είναι μονάδες μέτρησης νοητές κατασκευές που χωρίζουν τη γη σε μεσημβρινούς και παράλληλους το γεωγραφικό πλάτος και μήκος της κάθε χώρας του κάθε σημείου τόπου της γης.
Το 1884, οι χώρες που συμμετείχαν στο Διεθνές Συνέδριο Μεσημβρινού στην Ουάσινγκτον αποφάσισαν να ορίσουν τον πρώτο μεσημβρινό της Γης -με βάση τον οποίο υπολογίζεται το γεωγραφικό μήκος- ως τον μεσημβρινό που διέρχεται από το αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς έξω από το Λονδίνο.
Στο τέλος του δέκατου ένατου αιώνα η Ανατολική θεοσοφία από τη Νέα Υόρκη όρισε ως πρώτο μεσημβρινό με τη βοήθεια της δράκαινας βρετανικής αυτοκρατορίας, το μεσημβρινό που διέρχεται από τον αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς χωρίζοντας τη Γαία σε δύο ημισφαίρια το δεξιό και το αριστερό, το δυτικό και ανατολικό τελείως ανισόρροπα.
Με αυτό τον τρόπο ανέβηκε στην εξουσία αλλοιώνοντας τα αποτελέσματα και τις ενέργειες των αριστερών και δεξιών καναλιών με πολλούς ενεργοβόρους οργανισμούς και 2 μεγάλους παγκόσμιους πολέμους.
Έτσι η Ελλάδα πέρασε στο αριστερό ημισφαίριο της Γαίας και στο ανατολικό σε μια πλήρη ανισορροπία ενεργειών μαζί με όλη τη Γη.
Η θεοσοφία μασονία με τη Νέα Ατλαντίδα δηλώνει πως η Ελλάδα ανήκει στη Δύση και η θεοκρατία ορθοδοξία θέλει να ανήκει στην Ανατολή και στη Νέα Λεμουρία.

Εκατό χρόνια γεωπολιτικής μοναξιάς



στο σκάκι Δύσης και Ανατολής …..με βασιλιάδες προέδρους πρωθυπουργούς γυμνούς


«Η σύγκρουση των δύο πολιτισμών της Δύσης και της Ανατολής είναι αναπόφευκτη» λέει ο Ρούντολφ Σνάϊνερ στην ανθρωποσοφία- θεοσοφία του και….. τα αίτια είναι βαθιά στην πορεία του Χρόνου.
Ο Κινέζος Πρόεδρος, βασιλιάς της Ανατολής ισχυρός, ακίνητος στη θέση του, σπάνια μετακινείται και για ασήμαντη αιτία επουδενί, η βασίλισσα Ταϊβάν όμως, τον απατάει κρυφά με τον Αμερικάνο βασιλιά της Δύσης.
Η Δύση έχει χάσει ένα Πύργο της στο Αφγανιστάν και κινδυνεύει και ο άλλος Πύργος του Ισραήλ.
Η Ανατολή έχει χάσει τον Πύργο της Ιαπωνίας.
Η Ρωσία ο ισχυρός Πύργος της Ανατολής απειλεί τη αξιωματικό Γερμανία με λιμοκτονία και φυσικά όλα τα πιόνια της ΕΕ. Η αξιωματικός Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται η πολιορκία και η Ιταλία καταβροχθίζεται από την Κίνα-Ρωσία.
Το Άλογο της Τουρκίας Μογγολίας επελαύνει εναντίον της Δύσης και το Άλογό της Γαλλίας κάνει βόλτες θεοσοφίας μαζί με τους happy traveller πρωθυπουργούς της μεγάλης ευρωπαϊκής ανοησίας.
Οι αξιωματικοί της Ανατολής, Ιράν και Ινδία αγέρωχα την Δύση ατενίζουν και κοιτούν
τα υπόλοιπα πιόνια «ψώνια’της Δύσης ψωνίζουν γκουρού βούδες χανδρούλες και καθρεφτάκια στο παζάρι της Μεγάλης Ανατολής. Η προσπάθεια, το κόλπο, της καμένης μανδήλας δεν ευδοκιμεί πλατιά, γιατί όλη η Ευρώπη μια ασιατική μανδήλα είναι πιά, και μια «μανδηλοφορούσα παναγιά».
Τα μαύρα ή τα άσπρα, κάνουν την πρώτη κίνηση; Τα λευκά, λένε οι κανόνες του σκακιού.



Ποια είναι η βασίλισσα της Δύσης;
Η Ελλάδα φυσικά που βρέθηκε στο στόχαστρο τη σύγκρουσης πρωταρχικά και εξοντωτικά. 
Οι ύαινες , της Ε.Ε στην μικρονοική τους αντίληψη  πήγαν να θάψουν την Ελλάδα  και να την μετατρέψουν σε μία απέραντη ξαπλώστρα με  σερβιτόρους και  καμαριέρες των 500 ευρώ να τους υπηρετούν. Αυτά πληρώνει τώρα η Ευρώπη.
Αυτή η σύγκρουση έχει ξεκινήσει εδώ και 100 χρόνια με την ίδρυση θεοσοφίας στη Νέα Υόρκη.
Άλωσε όλη τη Δύση, δημιούργησε τους μεγάλους θεοσοφικούς οργανισμούς και προώθησε τις «θρησκευτικές ελευθερίες» με τις θρησκείες του Μεγάλου Δράκου, σε ένα καθεστώς εργασιακής και χρηματοπιστωτικής δουλείας, κάνοντας «ρουά ματ» στον αμερικάνο βασιλιά πρόεδρο των ΗΠΑ. 
Ούτε που το κατάλαβε πως παγιδεύτηκε στην Ανατολίτικη Νοοτροπία Αυτοκρατορία.
100 χρόνια γεωπολιτικής μοναξιάς και τρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση να μαζέψει τα ασυμμάζευτα 100 χρόνια τουρισμού και ξεγνοιασιάς στην εύφορη κοιλάδα της ντόλτσε βίτα. 
Δεν πήρε αποφάσεις στην Πράγα, ούτε πρόκειται να πάρει, γιατί δεν μπορεί. Ας κόψει τις βόλτες, τα γκαλά, τα άγονα πολυτελή συνέδρια, τα ακριβά αεροπλάνα και γιωτ για να μπορέσει τον Χειμώνα που Έρχεται…. να ζεσταθεί.


Αξιοθρήνητοι  άχρηστοι της  Ε.Ε μόνο φωτό ξέρουν να βγάζουν

Και όπως έστρωσε ας κοιμηθεί… αν μπορέσει από το κρύο.

Πού ανήκει η Ελλάδα;
Η Ελλάδα είναι η κεντρική αορτή της Γαίας στο μέσον και στο κέντρο της ισορροπίας της. Εδώ φιλτράρονται οι ενέργειες της Γαίας, εδώ σταματούν αρχίζουν και σταματούν όλοι οι πόλεμοι για την ενέργεια.
Για να ισορροπήσει όλη η γη θα πρέπει να οριστεί η Ελλάδα ως κεντρική αορτή και να γίνει σεβαστή για την ιδιότητα της αυτή. Προστατεύοντας την Ελλάδα ως ρυθμιστή της ισορροπίας και της αρμονίας στη γη, προστατεύουμε την λογική την ομορφιά και την αισθητική και, την υγεία του πλανήτη φυσική ψυχική και πνευματική. Χωρίς τους «ιούς» της δυτική θεοσοφίας και της ανατολικής θεοκρατία με τις κορώνες και τους θρόνους τους.
Εδώ στη Χώρα του Φωτός, η λογική και ο ορθολογισμός του δεξιού ημισφαιρίου εναρμονίζονται με την φιλοσοφία και την ενόραση του αριστερού ημισφαιρίου στον υπέροχο Ελληνικό πολιτισμό και το Θαύμα του, μοναδικό στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους και την εξέλιξη του Homo Sapiens.Μία λύση έχει και μία κίνηση, πριν το ρουά ματ και ήδη το γνωρίζει. 
Την Ελλάδα ως βασίλισσα της Μεσογείου.
Γιατί ; Γιατί η Ελλάδα μπορεί να κάνει όλες τις κινήσεις και αυτό θα κάνει. Ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες της “στέψης”.

Ο επόμενος Νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι πιο νέος, ωραίος ως Έλλην, ελληνομαθής μορφωμένος ευρυμαθής και με ελληνική καταγωγή. Θα γνωρίζει πολύ καλά την Ελληνική γραμματεία φιλοσοφία την Ελληνική Μυθολογία και τα Ομηρικά Έπη με το Σίγμα και το Νι. 
 Έτσι θα εξυγιανθεί η Ατλαντίδα προς το Ελληνιστί γιατί η πολύ θεοσοφία βλάπτει σοβαρά την υγεία τόσο των ανθρώπων όσο και των των Εθνών και, ο κορωνοϊός καραδοκεί.
Η Ρωσική Άρκτος, ως αρκούδα που είναι, θα πέσει σε χειμερία νάρκη γιατί πλησιάζει και ο χειμώνας και ο Δράκος θα αποσυρθεί στον κήπο του και στη σπηλιά του γιατί ο Ηρακλής έχει επιστρέψει τα μήλα της Αθανασίας ακολουθώντας το μονοπάτι με την Υ Επιλογή.
Ο ΟΗΕ θα καταργηθεί και η Ύπατη Αρμοστεία ως περιττή. Ούτως ή άλλως τα λεφτά τελειώσανε, τα φάγανε όλα με λαιμαργία πολύ. Στη θέση τους θα δημιουργηθεί η Φαιακία με τη συμμετοχή όλων και μόνο των Αλκίνοων Εθνών και σύζυγο την Αρετή.
Η Ελλάδα, αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της Μεσογείου ανοίγει την Πύλη του Καινούργιου Σοφού Δίκαιου και Φιλοσόφου Ανθρώπου, ηγέτις μιας φαντασμαγορικής Εποχής.
Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε


«Ο κόσμος μπορεί να είναι όσο θέλει σκοτεινός, όμως αρκεί να παρεμβάλουμε ένα κομμάτι ελληνικής ζωής, για να φωτιστεί αμέσως άπλετα». Φρήντριχ Νίτσε
Ας…. το παρεμβάλουμε να φωτισθεί!


O Homo Sapiens Man Citizen όρθιος βασιλιάς Η πονηριά της παλαιάς Λεμουρίας και της νέας Ατλαντίδας η διαφθορά οδηγούν τα στρατεύματα των ανθρωπίδων των ανθρωποειδών και ανθρώπων τεράτων κυκλώπων τιτάνων γιγάντων λεμουρίων ατλαντίνων στην τελευταία μάχη της ιχθυακής εποχής νομοτελειακά. Στη μάχη των 5 στρατών και 6 ηπείρων Ο καθένας με την επιλογή του.....
 Μια καινούργια εποχή ξεκινά με μια καλή συντροφιά






Πού ανήκει η Ελλάδα
Το γκαμπί της βασίλισσας της Μεσογείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου