Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Οχι άλλα δάκρυα .....





Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΨΗΛΑ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!
Σταματείστε τον αυτοοίκτο την ηττοπάθεια και την μιζέρια.
Ακούω γύρω μου θρήνους, μαύρες σημαίες, "η Ελλάδα τελείωσε".
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Πάψτε να παίζετε το παιχνίδι του δικομματισμού και της διχόνοιας (διακόσια χρόνια η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται) και ενωθείτε, συσπειρωθείτε, και μην περιμένετε σωτήρες, εσείς οι ίδιοι θα σώσετε την χώρα, τα παιδιά σας, την αξιοπρέπεια σας, τον φίλο σας, τον γείτονα σας., ως ΠΟΛΙΤΕΣ, και όχι σαν λοβοτομημένοι οπαδοί .
Αυτό που παρακολούθησαμε όλοι χθές ήταν μια κακοστημένη παράσταση , με διάτρητο σενάριο, με παλαιολιθικούς προς απόσυρση σκηνοθέτες,με πολύ κακούς ηθοποιούς, και πιστέψτε με ,πολύ φοβισμένους παρά τα βεβιασμένα χαμόγελα εκατέρωθεν.
Είναι όλοι τους τόσο θλιβεροί, κακομοίρηδες, χειραγωγούμενοι και εκβιάσιμοι
Ολα είναι στον αέρα και οι πανίσχυροι δεν είναι καθόλου πανίσχυροι γιατί τα money που εξαγόραζαν τα πάντα και τους πάντες τελείωσαν, έτσι και αλλιώς μαρουλόφυλλα ήταν.Και ως γνωστόν "Νο Money no honey". Μα είναι ολοφάνερο, δεν το βλέπετε ότι τα έχουν τελείως χαμένα, δεν τους βγαίνουν τα ελεεινά σχέδια τους και ούτε πρόκειται να τους βγούν, γιατί θα καταποντισθούν μαζί με τα ανδρείκελα τους, τα πανυψηλα κτίρια με τους χαοτικούς οργανισμους τους που κανονίζανε την τύχη του πλανήτη.
Και έχουμε να πούμε πολλά τραγούδια τότε και να χορέψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου