Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Αγώνες πείνας



Τηε επιμηκύνσεως ......το σχοινί

"HUNGER GAMES" " "ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ"
“Είναι πολύ καλό που ο λαός δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί.” Henry Ford
Η Κάπιτολ, δηλ. η Ε.Ε, δηλ. Η δημοκρατία της Γερμανίας, δηλ. το πολυεθνικό τέρας που παρελαύνει και είναι έτοιμο να καταπιεί όλον τον πλανήτη, οργανώνει μια σειρά απο πανηγύρια, γάμους, βαπτίσια και γενέθλια μαθουσάλων που περιφέρουν την χοληστερίνη τους απο δώ και από κεί.
Μέρος και αυτό της προπαγάνδας τους για κρατούν απασχολημένο και αποχαυνωμένο το πόπολο .
Οι τράπεζες δανείζουν εικονικό χρήμα, που στην πραγματικότητα δεν διαθέτουν, το οποίο εγγυοδοτείται με κεφάλαια που στην πραγματικότητα δεν έχουν, που κι αυτά υποστηρίζονται από τις κεντρικές τράπεζες που τυπώνουν χρήμα από αέρα κοπανιστό…
Εν τω μεταξύ εδώ , έχουν ξεφύγει εντελώς ,μόνοι τους γιορτάζουν, τρείς και ο κούκος, αλληβραβεύονται, επικροτούν τις μεγάλες "επιτυχίες" τους, θριαμβολογούν,ζώντας σε μία γυάλα σαν  χρυσόψαρα, μακρυά όμως απο την πραγματική ζωή, αφού την αποτίμησαν.
Αυστηρή εποπτεία, 4ο μνημόνιο, τα αποτελέσματα θα τα δουμε σύντομα, η ανεργία στα ύψη, μισθοί και συντάξεις πείνας,λιτότητα μέχρι το 2060 και επιμήκυνση του χρέους για μια δεκαετία. Αυτή είναι η συμφωνία που πέτυχε ο "χωρίς τσίπα" και για την οποία πανηγυρίζουν" Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες" φωνάζει χωρίς να ερυθριά, ενώ το υπερταμείο που η κυβέρνησή του έφτιαξε έχει δεσμεύσει την χώρα για 100 χρόνια.

Το 2012, εκτός των άλλων , με τα οποία σφετερίστηκε την εξουσία και αρχισε τις απανωτές κολοτούμπες,σε ομιλία του στη Βουλή, ο ίδιος, έλεγε ότι η επιμήκυνση είναι ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε.
Και για να τελειώνουμε, παρατράβηξε αυτό το άνοστο αστείο με την γραβάτα, δεν γελάει κανείς  εδώ, μόνο οι αγορές που θα του βαρούν τα νταούλια και αυτός θα χορεύει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου