Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας χρεοκοπίας






Θεός και Χρήμα, η δίδυμη αρπακτική εξουσία

Μην ανακατεύεσαι στις δουλειές των μάγων γιατί είναι ευαίσθητοι και θυμώνουν εύκολα. ΤΟΛΚΙΝ

Ο Σάουρον και ο Σάρουμαν το alter ego του είναι η σκοτεινή πλευρά της συνείδησης στην καταπληκτική αλληγορία μυθολογία του μύστη Τόλκιν.
Ποιος είναι ο Σάουρον και ποιος είναι ο Σάρουμαν
Ο Σάουρον είναι η αρχέγονη τυραννία που μοιράζει την εξουσία με τα δαχτυλίδια της δύναμης σε βασιλείς ιερατεία, τις θρησκείες του Σάρουμαν.
Το μάτι του Σάουρον, από το κυκλώπειο μάτι της Λεμουρίας, το μάτι του Ρα μέχρι το μάτι του Ώρου στη πυραμίδα του δολαρίου στον τροχό το μάτι του Λονδίνου και το μάτι του μεγάλου αδερφού κυκλοφορεί πλέον παντού και βλέπει τα πάντα.
Η εξουσία του Σάουρον είναι πρωτίστως χρηματο-πιστωτική σήμερα γιατί ελέγχει τις τράπεζες τα χρηματιστήρια και τις ύαινες πολυεθνικές.
Τα τείχη πάντοτε ψηλά από τα τείχη Βαβυλώνας μέχρι τα τείχη της Τροίας και οι ψηλοί πύργοι συνδέονται και με τις θρησκείες και με το χρήμα ΘΕΟ της εξουσίας.
Το χρήμα έχει τη μεταφυσική του εξήγηση όπως και η οι θρησκείες η κάθε θρησκεία
και μεταφυσική είναι η μετατροπή της ενέργειας σε ύλη γίνεται με διάφορους τρόπους μέσω δημιουργίας και μέσω κατασκευής.
Γιατί ο Σάουρον έχει δύο πύργους; Δίδυμοι πύργοι παντού σε όλη τη γη, στις ΗΠΑ στη Μαλαισία στη Μόσχα στο Κίεβο στην Φρανκφούρτη, στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα, στο Ισραήλ στην Βομβάη στην Σαγκάη. Οι ψηλότεροι είναι στη Μαλαισία της Πετρόνας.
Γιατί ο Σάουρον έχει και ελέγχει τις δίδυμες θέσεις και, της κυβέρνησης που διορίζει στα κράτη της υποταγής και την αντιπολίτευση, στο γνωστό παγιδευτικό δίπολο σχήμα της Σκύλλας και της Χάρυβδης.

Καταρρέουν οι τράπεζες σε όλη την Ευρώπη – Παγκόσμιος τρόμος μετά το “κραχ” της Silicon Valley Bank – Στο “κόκκινο” το Χρηματιστήριο



Οι ΗΠΑ παγιδεύτηκαν στα πλοκάμια της θεοσοφίας ενώ ξεκίνησαν αποστασιοποιημένες από τις θρησκευτικές ποσειδώνιες θεολογίες ενέδωσαν στις ανατολικές θρησκείες και άρχισαν να φλερτάρουν τα αρχέγονα όντα της Λεμουρίας. Οι άμυαλες Αμερικανίδες έτρεχαν στο Θιβέτ να προσκυνήσουν τους μεγάλους δασκάλους της Μογγολίας και οι Ινδοί Γκουρού ερχόταν στις ΗΠΑ για να αλώσουν για τις τελευταίες αντιστάσεις της λογικοφανίας ενώ οι αιρέσεις αλωνίζανε σαν τρελές αγελάδες τα ακαλλιέργητα χωράφια της ατλαντικής αυτοκρατορίας.
Η ανακάλυψη του μαύρου ποσειδώνιου χρυσού του πετρελαίου το 1850 μαζί με την εμφάνιση του πλανήτη, τους έριξε βαθιά στην Ποσειδωνία ομίχλη με την ψευδαίσθηση του εύκολου κέρδους ενώ όλος ο πλανήτης θα υπέφερε από την μεγάλη οικολογική καταστροφή.

Η ίδρυση του ΔΝΤ  με την μάσκα  δήθεν  αρωγού  των λαών , στην πραγματικότητα  πρόκειται για ένα διεθνή μεγαλοκαρχαρία και τοκογλύφο,
 Αλοίμονο στα  έθνη  και τις χώρες που  έπεφταν στις  διασωστικές χείρες του Ταμείου. Για να εξασφαλίσουν τις δανειακές συμβάσεις και την οικονομική βοήθεια ήταν αναγκασμένα να ασκούν την εσωτερική πολιτική τους με βάση τα κελεύσματα του , και στην ουσία οι πολιτικοί της κάθε χώρας ήταν απλώς υπαλληλίσκοι τους . Το ΔΝΤ αποφασίζει πόσα θα δαπανούν οι χώρες-οφειλέτες του σε όρους υγείας, παιδείας, προνοιακών επιδομάτων αλλά και οικονομικών παροχών! 
Μαζί με την  Παγκόσμια Τράπεζα και  τον  ΟΗΕ , παρόλο τις εκθεσούλες του για την ειρήνη και την ευημερία των λαών, δημιούργησαν  τα  σύγχρονα σκλαβοπάζαρα των εργατών στις ζώνες ελεύθερου εμπορίου , με  αποδοχές πείνας στο εργατικό δυναμικό, και  άθλιες  συνθήκες διαβίωσης 
 Κι έτσι ο κύκλος της ανέχειας και της εξαθλίωσης διαιωνίζεται αντί να εξαλείφεται, ενώ οι χώρες  σκλαβωμένες  και αλυσοδεμένες , βλέπουν το χρέος τους στο ΔΝΤ να γιγαντώνεται…
Τι έχει να μας απαντήσει το ΔΝΤ για την κατάρρευση των αμερικάνικων τραπεζών και το 2008 και τώρα ;;;;;;;;




Κύκλωπες με κυκλώπεια νοοτροπία εξουσίας, είναι οι ασιατικές κυρίως αυτοκρατορίες που φημίζονται για τα τείχη τους που κτίζουν με τη βοήθεια των Τεκτόνων Κυκλώπων της Λεμουρίας και πάντα τα φυλάει ένας δράκος που απαιτεί θυσίες, κυρίως παιδιά, γιούς και κόρες.





Έχουμε διάσημα τείχη, εκτός από τον μεγάλο Σινικό Τείχος, το μεγάλο Δρακόντειο, τα τείχη της Βαβυλώνας, τα τείχη της Τροίας, τα τείχη της Α΄ Ρώμης, τα τείχη της Β΄ Ρώμης, τα τείχη της απαγορευμένης πόλης στο Πεκίνο μαζί με όλη την ολοκληρωτική νοοτροπία της θεοκρατίας και της απόλυτης εξουσίας. Τείχη χωρίς θεό …δεν κτίζονται ούτε και αυτοκρατορίες.
Οι Κύκλωπες πάντα κτίζουν τα Κυκλώπεια Τείχη και κλείνουν στους ανθρώπους στη σπηλιά τους με τον Κυκλώπειο Λίθο και κλείνονται και αυτοί χωρίς να ακούσουν τον ήχο των τειχών…. βαρύκοες και τυφλοί
Οι Κύκλωπες είναι ένας παλαιός αρχέγονος λαός βουκολικός, είναι βοσκοί. Ζουν με τα κοπάδια τους που φροντίζουν και αγαπούν τα κριάρια τους. Έχουν το τυρί το γάλα , αλλά μηδαμινή τεχνολογία, ένα μεγάλο μάτι που βλέπουν με παλιά αταβιστική θεολογία. Είναι πολύ ψηλοί και πάρα πολύ δυνατοί, ζούσαν σε απόλυτη κυριαρχία και ακμή την πρώιμη Ατλαντίδα στον απόηχο της παλιάς Λεμονιάς….πολύ τρομακτικοί.
Με τη βοήθεια λοιπόν αυτών των τρομακτικών αθέμιστων παιδιών του Ποσειδώνα, χτίστηκαν όχι μόνο ψηλά τείχη αλλά και ολόκληρες αυτοκρατορίες και τα καινούργια χρηματοπιστωτικά συστήματα με τις τράπεζες και τα χρηματιστήρια.
Τι κάνουν δηλαδή οι Κύκλωπες και τότε και τώρα; Αυτό που λέει και η Οδύσσεια και η Ιλιάδα. Κλείνονται στα Τείχη τους, στην Τροία και κλείνουν τους ανθρώπους στην σπηλιά τους και τους τρώνε,. Δεν τους αφήνουν να φύγουν.
Έρχονται σε αυτούς οι λιλιπούτειοι ανθρωπίδες ,ναυαγοί και ταλαιπωρημένοι ζητώντας ένα δάνειο, λίγο γάλα, λίγο τυρί και βρίσκουν τον μπελά τους. Δεν βγαίνουν ζωντανοί, εκτός να αναπτύξουν την σκέψη την ορθολογιστική.

Σε αυτός συνετέλεσε πολύ ο Οδυσσέας και τα Ομηρικά Έπη συμβάλουν τα μάλα σε πορεία διαχρονική. Τυφλώνουν τον Κύκλωπα με μέθοδο, κλώνου μοχλού αγριελιάς, αιχμηρή και γκρεμίζουν τα Τείχη μιας Ιερής Αυτοκρατορίας με βάση ολοκληρωτική.

ΝΑΙΤΕΣ
το Τάγμα του Ναϊτών που ίδρυσε τις τράπεζες με αυτό το χάλι που καταντούν τους ανθρώπους δούλους σε λογότυπα πυραμίδας


Όλα τα Τάγματα έχουν διάφορες διαβαθμίσεις και βαθμούς, μπροστά αλληλοβραβεύονται και πίσω αλληλομαχαιρώνονται μεταξύ τους. Υπάρχουν άνθρωποι πχ τέως πρωθυπουργοί της Ελλάδος που ανήκουν σε πάνω από 100 Τάγματα.
Τι κάνουν τα Τάγματα;
Τα Τάγματα ανήκουν στη δράση κάνουν δραστικά πράγματα, δηλαδή δεν οργανώνουν συζητήσεις αμπελοφιλοσοφίας, ούτε ασχολούνται με «βιτρίνα » φιλανθρωπίες, θα μπουν κατευθείαν στη δράση πχ οι Ναίτες οργάνωσαν τις σταυροφορίες και για “του χριστού την πίστη την αγία” και την τσέπη τους τσέπωσαν πολλούς θησαυρούς και έκοψαν πολλά κεφάλια.
Οι άνθρωποι των ταγμάτων είναι οι αδιάλλακτοι άνθρωποι, κινούμενες μηχανές βίας διαφθοράς και εγκληματικότητος και ανήκουν στις κατηγορίες των μεγάλων τυράννων




Το τάγμα ιδρύθηκε με στόχο την προστασία των Αγίων Τόπων κατά τη διάρκεια των πρώτων Σταυροφοριών, ενώ τα επιτεύγματα των Ναϊτών έχουν γίνει θέμα μυθιστορημάτων και λαϊκών θρύλων. Οι ιππότες, που φορούσαν χαρακτηριστικό λευκό μανδύα με κόκκινο σταυρό, πάνω από τις πανοπλίες τους, απέκτησαν αμύθητο πλούτο και αγόρασαν γη σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, ενώ σε αυτούς πιστώνεται η δημιουργία του πρώτου διεθνούς τραπεζικού συστήματος.

Στην πλήρη του ακμή το τάγμα των Ιπποτών είχε αποκτήσει κάποια προνόμια. 
Μπορούσαν να διατηρούν όλα τα πολεμικά λάφυρα, χωρίς να λογοδοτούν σε κάποιον, παρά μόνο στον Πάπα, απαλλάσσονταν από τους φόρους, δεχόταν μεγάλες δωρεές και είχαν τον έλεγχο μεγάλων περιοχών.



Με το πέρασμα του χρόνου το τάγμα άρχισε να ασχολείται με τραπεζικές δραστηριότητες. Οι Ναΐτες ήταν αυτοί που δημιούργησαν το πρώτο τραπεζικό σύστημα και ανακάλυψαν την πρώτη μορφή των επιταγών.

Το 1139 οι Ναΐτες κατάφεραν να εξαιρεθούν από την δικαιοδοσία των τοπικών επισκόπων και υπαγόταν πια στην αυθεντία του Πάπα, ενισχύοντας έτσι τη δύναμη και την επίδρασή τους στη Δύση. Βασιλείς και ευγενείς από Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία και άλλα χριστιανικά κράτη της Δύσης παραχώρησαν στους Ναΐτες φρούρια, ολόκληρες περιοχές και κτίσματα για την ενίσχυση της δραστηριότητάς τους.

Οι Ναΐτες προκάλεσαν με τις αμφιλεγόμενες επιλογές τους, καθώς χρηματοδότησαν πολλούς από τους επεκτατικούς πολέμους των Ευρωπαίων ηγεμόνων του Μεσαίωνα. Την ίδια ώρα, ο μύθος θέλει τους Ναΐτες να φυλάσσουν το Ιερό Δισκοπότηρο.

Οι Ναΐτες άρχισαν να συσσωρεύουν πλούτο και δύναμη, που ίσως τους απομάκρυνε από τους ιδρυτικούς σκοπούς τους. Κοσμικοί και εκκλησιαστικοί άρχοντες δανείζονταν από αυτούς μεγάλα χρηματικά ποσά. Ακόμα και ο ίδιος ο βασιλιάς Φίλιππος Δ΄ ήταν βαθιά χρεωμένος στους Ναΐτες και φοβόταν ότι εκείνοι θα μπορούσαν να ιδρύσουν ένα ανεξάρτητο κράτος στην Ευρώπη, που θα ήταν οικονομικά και στρατιωτικά πανίσχυρο. Έτσι τόσο ο βασιλιάς όσο και η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είχαν αρχίσει να ενοχλούνται από αυτή την δύναμη, όταν μάλιστα πολλοί ευγενείς υποστήριζαν ότι τα χρήματα που συγκέντρωναν οι Ναΐτες θα μπορούσαν κάλλιστα να καταλήγουν στα εκκλησιαστικά ταμεία.

Στη Γαλλία της εποχής του Φίλιππου Δ΄, ο Μέγας Μάγιστρος του Τάγματος και άλλοι ιππότες, δικάσθηκαν και κάηκαν ζωντανοί, με διαταγή του βασιλέα, ο οποίος θεωρούσε το Τάγμα αιρετικό, βλάσφημο και πλεγμένο σε σεξουαλικά σκάνδαλα.




Επιστολή προς τους υλιστές Τρώες!

Μια σύντομη ανοικτή συμβουλευτική επιστολή
…προς στους Τρώες, τρωκτικά
τους έχοντες και κατέχοντες και σε όσους διακατέχονται από την …Τρωαδίτικη παλαιομοδίτικη συσσώρευσης πλούτου. Την αστική και μικροαστική νοοτροπία μαζί με μια αχόρταγη απληστία.

.Προς Τρώες
Μη συσσωρεύετε υπερβολικά πλούτη και αγαθά μαζί με την γνώση για την απόκτηση τους υφαρπάζοντας ότι όμορφο υπάρχει και ανήκει σε όλους και τον πλανήτη.
Μη κλείνεστε και υψώνετε τείχη νομίζοντας ότι θα είστε ασφαλείς.
Δεν υπάρχουν τείχη, κάμερες ασφαλείας και φρουροί που θα μπορούσαν να σας προστατεύσουν από εξοργισμένους απελπισμένους Αχαιούς.

Μη χρησιμοποιείτε τον θεό σαν άλλοθι για να αυξάνετε περιουσίες και να γεμίζετε τα θησαυροφυλάκια σας.

Μη εμφανίζεστε με χρυσοποίκιλτα ρούχα ακριβά.
Μη ρωτάτε σαν την Μαρία Αντουανέτα, γιατί αυτοί οι ταλαιπωρημένοι πολιορκητές
“δεν τρώνε παντεσπάνι”.
Η απάντηση βρίσκεται μόνο στις γκιλοτίνες και είναι αργά για να διορθώσετε τα λάθη σας.
Είναι αργά για να συνειδητοποιήσετε,
πως σε ένα κόσμο που οι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα και τα παιδιά οδηγούνται στην πορνεία,
δεν μπορείτε εσείς να έχετε δύο πισίνες , ούτε καν μία, αν υπάρχει έστω και ένας άλλος που δεν έχει που να κοιμηθεί,
150 ακίνητα και τουαλέτες μια χρήσεως εκατομμυριών ευρώ.
Δεν υπάρχουν ασφαλή τείχη να σας προστατεύσουν ακόμη και αν ένα μέρος τους, έχει γίνει από τους θεούς, ούτε να κρατήσουν τις μετοχές και τα χρηματιστήρια ψηλά.
Θα καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι και θα κλάψετε πολύ
πικρά για αυτή της αρπαγή της αδελφής των Διόσκουρων και
της όμορφης κόρης του Δία.

Βγείτε από τα τείχη, αγκαλιάστε τους συνανθρώπους σας ειλικρινά,μοιράστε δίκαια τον πλούτο,
γιατί η μεγάλη οικονομική ψαλίδα και διαφορά, δημιουργεί την κοινωνική αδικιά και διαφθορά.

Αγκαλιάστε τους συνανθρώπους σας και όχι με υποκρισίες και δήθεν φιλανθρωπίες σε πανάκριβα γκαλά, και ενωθείτε μαζί τους σε ένα ταξίδι επιστροφής
στην πατρίδα του Ανθρώπου με νοημοσύνη απλότητα και συνειδητά.
Αναρωτηθείτε για την δικαιοσύνη
και την ανθρωπιά.
Δεν μπορείτε να κοιμάστε εσείς ήσυχοι πια
αν οι υπόλοιποι υποφέρουν εξ αιτίας σας βαθιά.

Μέσα στην απληστία σας θέλατε να θυσιάσετε την Ελλάδα , Το μαγικό Ελάφι.
Η Ελλάς είναι μια  χώρα με ένα αστραφτερό πολιτισμό που έδωσε τα φώτα σε όλους τους λαούς της οικουμένης και έβαλε τις βάσεις σε ένα λαμπερό ανθρωπισμό, γιατί το κέντρο της Ελληνικής φιλοσοφίας ήταν και είναι πάντα ο άνθρωπος, όχι ο θεός, ο άνθρωπος.
Και ήταν αυτή η Ελληνική σκέψη, γνώση και φιλοσοφία που δημιούργησε την επιστήμη και την τεχνολογία.
Όλη η καταπληκτική αυτή γνώση βρίσκεται κρυμμένη και κωδικοποιημένη στους Ελληνικούς μύθους στην κάμαρα των θησαυρών , το κλειδί της οποίας, κρατάει η Πηνελόπη. Η Πηνελόπη που μιλάει για την Ελλάδα και δακρύζει περιμένοντας ένα απόντα νου να επιστρέψει στη χώρα που γεννήθηκε και έφυγε, για να φέρει πίσω την κλεμμένη ομορφιά της όμορφης κόρης του Διός. 
 Όποιος σκέπτεται σήμερα, σκέπτεται Ελληνικά, δεν μπορεί να σκεφτεί αλλιώς. Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι και μηχανισμοί.
Φλόγες ανθρώπινες ψυχές θα σταθούνε μπροστά στον ουρανό και θα μετρήσουν όλα τα αστέρια με τα Ελληνικά Ονόματά τους και θα τα βρουν σωστά. Όσα ήταν, όταν ξεκίνησε αυτό το μεγάλο ταξίδι της γνώσης και της περιπέτειας της με τα ελάφια της, τα μαγικά.

Οσο οι λύκοι των χρηματοπιστωτικών  συμμοριών θα ουρλιάζουν τόσο θα υπάρχουν αμνοί που θα θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος. Και μόνο ο  Κανένας -Οδυσσέας μπορεί να το αλλάξει με  τρόπο μοναδικό Ελληνικό.


Διάσημα τείχη και Κυκλώπειοι Λίθοι

3 σχόλια:

  1. Τα σκουπίδια πνίγουν το Παρίσι
    https://www.laprovence.com/article/france-monde/18310306479922/greve-des-eboueurs-situation-confuse-a-paris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Παρίσι φλέγεται για μία ακόμη ημέρα, καθώς οι Γάλλοι βρίσκονται στους δρόμους και διαμαρτύρονται για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση του Εμανουέλ Μακρόν
    https://www.iefimerida.gr/kosmos/sygkroyseis-sti-gallia-diadiloseis-syntaxiodotiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ελβετοί βουλευτές υποσχέθηκαν την Παρασκευή να θέσουν προ των ευθυνών τους τούς υπεύθυνους για τα προβλήματα της Credit Suisse και την προέτρεψαν να συμμαζέψει τα πεπραγμένα της μετά από χρόνια σκανδάλων, καθώς προσπάθησαν να περιορίσουν την κρίση και την όποια ζημιά στη φήμη της χώρας.

    Υπενθυμίζεται ότι οι ρυθμιστικοί φορείς της Ελβετίας επενέβησαν την Πέμπτη πετώντας "σωσίβιο" ρευστότητας δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Credit Suisse, μετά την πτώση των μετοχών της κατά 24% την Τετάρτη, όταν ο μεγαλύτερος επενδυτής της (Saudi National Bank) ανέφερε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει περαιτέρω οικονομική βοήθεια. Ειδικότερα, η Crédit Suisse ανακοίνωσε πως θα δανειστεί ως και 50 δισ. ελβετικά φράγκα (50,6 δισεκ. ευρώ) από την κεντρική τράπεζα. Η μετοχή της τράπεζας σημείωσε άλμα 20% την Πέμπτη, αλλά υποχώρησε περίπου 10% την Παρασκευή.
    https://www.capital.gr/diethni/3704771/credit-suisse-sto-mikroskopio-ton-elbeton-bouleuton-oi-upeuthunoi-tis-krisis

    ΑπάντησηΔιαγραφή